s. 179-206.

.. ska jag läsa nu. Struntade i teorin. Funderade lite och kom på att jag kanske ska tokplugga sommarkurs och kanske är av med den om två veckor och då ta tag i körkortsteorin så det smäller om det. För jag har bara fyra av sju uppgifter kvar och jag hinner nog börja med den fjärde idag. Med andra ord har jag snart gjort hälften! Yeah!

Så nu ska jag pluuuuugga hela eftermiddagen lång. Sen blir det hamburgare till middag (hemmagjorda) och så filmtittning med Titti ikväll. Myspys.

vägning.

Jag gjorde som jag skrev i måndags, testade att väga mig en fredag, innan helg med massa slarv. Jag ska nog börja ta mått och vikt på fredagar istället.

Jag har sedan i måndags gått ner två hektogram. Dessutom efter en väldigt syndigt besök på IKEA. Där åts det kärleksmums med glatta livet både före och efter köttbullarna med potatis, gräddsås och lingon. MEN. Ett litet försvar nu då :) De bjöd på kärleksmumsen för de firade ett år. Och 10 köttbullar med tillbehör kostade 16 kronor. SEXTON KRONOR. Haaaallå, det är ju nästan skam att inte passa på att äta där då. Nåja. Det dumma är att det slarvades i tisdags och kommer slarvas imorgon. Äääsch då.

Men jag har varit duktig som tusan på träningsfronten den här veckan :)

Nåja. På måndag kommer rapport om centimetrarna också, för några sådana blev det inte idag...

110 km/h.

... har jag kört idag. Råkade visst köra 120 km/h också. Hoppla hejsans. Hade dubbellektion imorse. Skulle gå igenom trafikljus och cirkulationer. Men jag fick börja att köra motorväg! Jag frågade nämligen om måndag och körningen till Olofström för halkbanan, och då kom min lärare på att vi kunde köra motorväg idag. Hjälp tänkte jag. Mycket stort HJÄLP! Men det gick finfint och var skojigt :) Jag fick höra ordet "strålande!" vid en påfart, det kändes fint!

Sedan körde jag runt på Kvarnholmen, lite runt i stan och motorväg då. Och motortafikled, 2+1-väg. Det kändes tokigt bra att köra idag, fick ett konstigt motorstopp när jag stod still vid ett trafikljus, måste ha pillat konstigt på pedalerna. Och så bromsade jag in för lite när jag körde av motorvägen. Och så var det en cyklist som jag skulle släppa över övergångsstället som ville att jag skulle köra så det blev det nästan motorstopp men jag lyckades komma därifrån utan motorstopp, yeah!

Min lärare säger mindre och mindre hur jag ska svänga i korsningar och säger istället att jag ska följa skyltning och så. Och det går riktigt bra, av någon anledning kan jag stan ganska bra och skyltarna är ju inte oerhört svåra att förstå... Sen så hjälper han mig med sådant som han vet som man inte kan veta om man kör på en väg första gången. Jag var t ex påväg att byta körfält idag, men då sa han åt mig att ligga kvar. De gick nämligen ihop ganska snart.

Men. Innan vi skiljdes åt så pratade vi lite och kom fram till att min självförtroende har växt oerhört, jag har mer flyt i körningen och det börjar liksom gå av sig själv lite grand. Sen så var han imponerad över min motorvägskörning (allra, allra första gången), vilket kändes roligt :) Sen så sa han...

- Elin, det här gick inte bra. Det gick mycket bra.

Då blev hela jag ett stort leende :) Det kändes brrrrrrrrrrrrrrra. Mycket brrrrrrrrrrrrrrrra :D

Nu känner jag mig betydligt lugnare inför måndag! Imorgon blir det teoriplugg!
Brrrrrrrrrrrrrrrrum.

PGP - vaddå?

Ja. PGP. Så heter programmet som jag har använt till mitt käääära skolarbete den senaste timmen. Jag fattar typ INGENTING. Ska typ "låsa" mitt dokument så bara min lärare kan öppna det. Tror jag. Men jag ska tydligen lära mig programmet själv och dessutom när jag inte förstår vad jag egentligen ska göra och därmed ännu mindre hur jag ska göra.

Meeeen, nu har jag gjort något som borde vara lite rätt. Och skickat in det. Angående nyckellängd och det där blajet jag skulle skriva så skrev jag typ tre rader flum. Jaja. Lär ju få fet komplettering, men då vet jag i alla fall vad som är fel och om jag gjort något rätt. Dessutom så kanske jag får godkänt, eftersom jag fått VG på uppgifter som jag inte haft 100 % rätt på.

BLÄH!

onsdag.

Idag har jag vaknat, promenerat, duschat, ätit frukost, läst tidningen, pratat en snabbis med Titti, börjat föra anteckningar i mitt noteringshäfte från banken (om var mina pengar tar vägen), åkt till Maxi och storhandlat (tackar svärfar väldans för skjutsen), packat upp maten, ätit lunch, cyklat till jobbet, jobbat, slutat jobba, dreglat på Lindex, dreglat extra mycket över ett par skor på Eurosko, handlat tre varor på Coop och stått i kö i sjuttioelva timmar, handlat bröd på Strömsons (mer Tyrol-limpa åt folket!), cyklat hem, kollat mail, läst bloggar och nu bloggar jag själv.

Dagen fortsätter mer att jag ska plugga (hoppas på att bli klar med uppgiften jag började på igårkväll), eventuellt träna, äta middag, se på TV (kanske) och gå och lägga mig.

Hela dagen har jag tänkt på min familj. Jag saknar dem. Och så har jag sett och ser fram emot fredag och lördag (Titti my looove), nästa helg (åka hem och vara dotter samt REUNION!) och torsdagen den 12e juli då storebror med flickvän kommer och sen kommer päronen på lördagen och då ska vi bygga ALTAN/TERASS. Tjoho!

Nähä. Skola. Ska fortsätta knäcka lite lösenord sen ska jag kryptera mitt mail/dokument och sen ska jag kanske bajsa.

password.

Nu har jag pluggat sen vi kom hem från fotbollen. I ca två timmar med andra ord. Jag är nästan klar med uppgift ett i laboration tre. Det känns finfint. Det var den största (tror jag) av de tre som finns i lab 3. Fast en av de kvarvarande uppgifterna fattar jag inte mycket av. Jag ska kryptera mitt mail/mitt dokument så bara min lärare kan läsa det. Jag ska även skriva vilken metod jag använt vid krypteringen t ex vilken krypteringalgoritm, nyckellängd och bedömning av styrka på krypteringen. Precis, jag förstår ungefär lika mycket som du.

Tror ni att man får säga att nyckellängden är ca 4,5 centimeter? Haha, det hade varit roligt.

Jag har i alla fall knäckt lösenord nu ikväll. Tjoho. Här går jag och läser en fempoängskurs och de lär upp mig till att bli en riktig haxxor. Hujedamig. Men men. Nu vet jag ju vikten av att ha bra lösenord. Kan ju tala om för er vanliga dödliga att om ni har ett helt vanligt ord är det tokenkelt att knäcka. Man tar typ en ordlista och bara jämför med din lösenordsfil så hittar man det snart. Sjukt va? HALLÅ, jag vill inte kunna sånt här. För nu kommer ni anklaga mig så fort något spökar i era datorer.

Uhm. Jag är trött och det märks. Nu ska jag vara kniptyst. Ehm, ja. Ordet "kniptyst" finns väl..? Sen ska jag borsta tänderna och sen ska jag sova. Under tiden ska jag förbanna min lärare som tvingat mig att ladda ner feta program för att kunna göra uppgifterna.

nu...

ser det ljusare ut!

Så sa min trafikskolelärare efter dagens sista lektion. Haha. Min vänsterfot har envisats med att trycka ner kopplingen fast jag inte behöver. Men nuuu, broms och gas. Koppling endast när det verkligen behövts. Mitt tempo i körningen blir ju betydligt bättre ska jag tala om. Nu har jag kört på varenda väg på Kvarnholmen tror jag. Larmgatan, yeah :) Det gick finfint nu på eftermiddagen. Imorse och igår kändes det inte alls lika bra. Dumma koppling! Eller dumma fot. Eller dumma hjärna kanske? :)

Jajamensan. Nu känns det fint!Brum, brum. Augusti!?

alltså...

... kan någon förklara för mig hur det gick till när jag fick VG på min andra laboration i sommarkursen? Jag hade ju inte ens svarat rätt på en del. Men - WAJ WAJ WAJ! :D

halkigt värre.

Jag har precis haft min femte körlektion. Fem till är bokade och alla denna vecka. Varför? Jo, för jag ska greja halkkörningen nästa måndag. Helt tokigt! Lite skraj, eller snarare nervös, är jag. Men om min lärare inte trott att jag skulle fixa det så skulle han väl inte erbjuda mig den sista tiden innan de stänger för sommaren? YEAH! Det känns lite som en bekräftelse på att jag gör framsteg, vilket jag själv känner att jag gör. De sista orden innan vi skiljdes åt idag var:

- Då jävlar gasar du!

Haha. Jaaa, jag kanske är lite fööör försiktig och jag är dålig på att komma igång efter trafikljus. I med tvåan för faaan, Elin! Jaja, det löser vi. Ska köra två imorgon, samma tider som idag. Blir fint det!

Nu gäller det bara att jag får ledigt, för det tar hela dagen att greja halkbanan. Den ligger i Olofström (Blekinge) och jag ska KÖRA dit själv. Hallå? Då måste man ju typ åka toksnabbt på sådana dära läskiga 2+1-väg där MC-förare skärs i bitar av stålvajrarna. Hualigen. (Aldrig MC-kort, B räcker gott och väl). Men ja. Fem till lektioner denna vecka sen vill han köra innan vi åker + vägen dit. Så jag borde väl klara det? Frågan är om pappas plånbok inte börjar svettas ymnigt snart.

Hörni, kära läsare. Snart har ni en ägare av B-körkort som skriver! Wiiihi!

tramp tramp.

Dags att att cykla till jobbet. Body pumpen känns. Tro mig. Hur ska jag orka slå in paket med mina slöarmar?

svett, baby, svett.

Kanske inte så mysigt för er. Men alltså - om jag svettas så här mycket borde det väl ge resultat någonstans?

träning: vecka 26 börjar.

Okej, Här har vi förutsättningarna för vecka 26:

Skillnad från förra veckan då.

Vikt: -4 hektogram
Överarm: 0
Lår: -0,5 cm
Mage: -0,5 cm

Ptja, det ser ju inte så tokigt ut. Mer minus än vanligt och vikten var ju trevlig. Det konstiga är att det har gått såhär mycket neråt fastän jag ätit en massa i helgen. Knaaasigt. Jag tror jag ska mäta och väga på fredag också, innan helgen börjar och det blir en massa slarv. Jag kanske hela tiden går upp det jag gått ner under veckan, på helgerna. Måste kolla upp det minsann.

Okej. Såhär ser träningen ut den här veckan:

Måndag: Promenad, body pump
Tisdag: Promenad
Onsdag: Promenad, Afro Power Dance
Torsdag: Promenad
Fredag: Spinning
Lördag: Promenad
Söndag: Promenad?

Jag hoppas jag håller det här till punkt och pricka. Som vanligt får jag hoppa över en promenad och som det ser ut nu kommer jag att vara trött på söndag :) Fast på lördag kanske Titti vill gå med mig, så då blir det lättare. :)

Dags att ta tag i dagen och träningsveckan!

träning: vecka 25 slut.

Jaha. Besviken på mig själv ger jag er förra veckans träning:

Måndag: Promenad, body pump
Tisdag: Promenad
Onsdag: Promenad
Torsdag: Promenad
Fredag:
Lördag:
Söndag:

FY FAAASIKEN VAD DÅLIGT! Jag var inte på spinning varken torsdag eller söndag. FYYY ELIN. I torsdags så tänkte jag att jag tar det på söndag. Igår så kom svärfar hit på middag precis då, vilket bestämdes i lördags. Men hallå, jag kunde väl gått ut och promenerat åtminstone lördag eller söndag. Helst båda två. Saken är den att jag tycker det är mycket svårare när min älskling är hemma. Jag vill inte lägga något på honom, men jag vill liksom ta vara på varje minut vi har tillsammans. Om han går och tränar, då gör jag det med oftast. Han hade tänkt träna igår, men mådde inget bra så därför hoppade han över det. Och det gjorde jag med då, fast jag mådde så bra så. Röv.

Nåja.

Jag promenerade sammanlagt 155 minuter vilket är 2 timmar och 35 minuter. Det är väl okej. Men tänk om jag hade gått två 40-minutrar till + spinning. Gah.

Och så har det slarvats något fruktansvärt med vad jag stoppat i mig denna helg. FY.

midsommar.

TREVLIG MIDSOMMAR!

image35

Här är en midsommarstång som jag och Anders gjorde förrförra sommaren hemma hos mamma och pappa. Då var det tokigt fint och typ 30 grader varmt.

Idag är vi i Kalmar och det har regnat i ett par timmar. Lyckligtvis är Sara så snäll att hon hämtar oss och kan dessutom ta cyklarna i bilen! Wiiihi!

Hej svej!

burp.

Jag har kommit på en sak. Jag rapar tokmycket/tokhögt när jag äter/har ätit äpple. Det är lite roligt.

lektion nr. 2

Sådär. Då var den andra lektionen också körd :) Det gick finfint bortsett från feta motorstoppen mitt i korsning där annan bil fick vänta. Men vad tusan, de har ju också tagit körkort någon gång...

Min lärare är toppen, bara så ni veeet. Rolig är han också. Lättsam och pedagogisk. Jepp. Och nu kryssade vi av krypkörning och speglar och något mer. Wihi!

Tusan vad Ängö och Stensö är fint. Det är där jag har kört, mouha. Akta er!

lektion nr. 1.

Nu har jag kört min första lektion. Det gick faktiskt bättre än vad jag förväntade mig. Jag körde ju när jag var 17 eller något, kanske 5-6 lektioner. Och det som jag lärde mig då verkar sitta kvar. Sen har jag väl blivit klokare med åren, dessutom ;)

Så med andra ord - nöjd Elin. Min lärare sa dock att vi måste jobba på mitt självförtroende. Mjo. För det har jag ju aldrig hört förrut. Och en sak är säker, den här körskolan med tillhörande lärare är BETYDLIGT bättre än den/de i Södertälje. Usch.

Så att bättra på:
- självförtroendet
- tittande i speglarna
- tror det var något mer som jag inte minns nu

Sen så satte jag mig och gjorde alla vägmärkstest + första pärmen. Vägmärkena vet jag inte riktigt, pärmen kändes helt okej. Får se när de har rättat.

Nästa lektion är redan ikväll kl. 18.30! Ojoj! Wiiie - roooooligt!

brum.

Om 18 minuter så börjar min körlektion. Jag är nervös. Ikh!

YEAH! Igen :)

Haha, vad sjukt. Eller nej. TUSAN VAD ROLIGT! Jag fick VG på min sista delkurs i våras. Wiiiie! Det märkliga är att vi har fått betyg på alla delkurserna men de har inte satt betyget på kursen. Hm? Jag har 15 poäng G och 5 poäng VG vilket innebär att jag bör få G i kursen eftersom man måste ha 75% VG för att få VG. Men jag vet att min lärare tillika kursansvarig pratade om att man kan få ett annat betyg för de sätter sig ner och tittar på varje litet betyg (i alla uppgifter) när de ska sätta kursbetyget. Om jag nu har fattat allt rätt. Om det nu är så, så finns det med andra ord en chans för mig att få VG i kursen vilket skulle göra mig överlycklig. MEN - som vanligt räknar jag typ med att bli underkänd för att få bli glatt överraskad istället för besviken.

Haha, trevlig dag idag :)

YEAH!

Känner mig fortfarande sådär nöjd som jag gjorde igår :) Jag har skickat inbjudan till klassåterträffen och har hittills fått två svar och båda var "jag kommer"-svar! Waj! Sen så vet jag ju till 100 % att Maria kommer samt att jag vet till 90 % att två till kommer. Så nu är vi minst sex stycken i alla fall :)

Anders hjälpte mig med skoluppgiften igår. Det visade sig att det inte var så svårt i alla fall. Visst, jag var tvungen att fråga om några ord som jag absolut inte förstod. Men det slog mig imorse att jag nog är bättre på engelska än vad jag tror. Framförallt att förstå, prata är ett stort NEJ. Men att lyssna på och läsa så förstår jag typ alltid sammanhanget och oftast allt förutom enstaka ord. Om det är inte massa konstiga termer och skit. Nåja. Det kändes skönt att känna så :) Så nu har jag nääääästan gjort klart laboration 2! Ska bara ringa min bror senare och fråga en sak, som jag inte alls vet. Ska testa att söka på Google också, men njaaae.

OCH FÖRRESTEN! Jag fick VG på laboration 1. Haha, jag bara skrattade när jag såg det. Det kändes som jag hittade på det mesta jag skrev ju. Haha. Men det var ju trevligt, förstås. Blev jätteglad! Men det kändes lite lustigt att få VG när jag inte anstränger mig JÄTTEHÅRT (enligt mig) och engagerar mig betydligt mindre än vanligt. Jämfört med typ mna vanliga kurser - där jag anstränger mig jättemycket och engagerar mig så mycket jag kan men ändå "bara" får G. Jag är visserligen inte en VG-människa (inte efter gymnasiet) men änd¨å. Tokigt. På tal om betyg och sådant så kanske betygen för de två sista delkurserna har kommit, måste titta! Ikh.

Jaha. Vad ska jag hitta på nu då? En sak + laga lunch. Men sen vet jag inte. Kanske ska börja på laboration 3? Det lät som en ganska bra idé. Hm. Jaja, vi får se.

Hej svej!

waj waj.

Waj är ett mycket bra ord som jag kommit på. Waj betyder typ "wiiihi", "yeah", "tjoho" eller så.

Idag är en waj-dag. Jag känner mig bara duktig, jag vet inte riktigt varför. Och hur kommer jag inte då känns om jag blir klar med den dumma skoluppgiften sen?

Och så har det varit jättekul på jobbet idag, fast jag har ingen aning om varför. Och så ska jag få köpa kläder till mina kusinbarn, som jag ska skicka hem till päronen :) Jag tror jag redan vet vad det ska bli, hoppas bara att det finns kvar i rätt storlek!

Och så har jag ju tränat idag, vilket betyder att jag är nöjd med mig själv hela dagen!

Och sen så kom jag och mamma fram till en bra lösning på hur jag ska göra med matbiten på klassåterträffen. Så med andra ord kan jag skicka inbjudan idag! YEAH! Ska nog ta och fila lite till på inbjudan och sedan skicka den!

Wiiihi. Men mest waj!

hälften gjort.

Ja alltså. Hälften av passen på gymmet gjorda :) Jag var på body pump. Jag är så grymt svag i mina triceps så det är nite klokt åt det. Det var som om armarna hade frossa eller något bara jag höll i den där jäkla stången. Det gick sådär halvbra med tricepsen, men resten av passet gick helt okej :) Och nu vet jag nog vilken rörelse det var som gjorde så att jag fick sådan grym träningsvärk förra veckan :) Och vi gjorde den idag igen så det kanske kommer att göra lite ont imorgon med :)

Det är jobbigt väder ute. Det är varmt men det regnade nyss, hur ska man klä sig då? Antingen så får man bli blöt eller så får varm svettas ihjäl typ. Gah. Visserligen har det slutat regna nu, men det ser som om det skulle kunna komma mer.

Och jag har ätit mumsig lunch. Just ja, nu kom jag på en sak.

Och i veckan kanske det blir lite dejting med några klasskompisar! :) Treeevligt!
Nykter ska du vara, kvinna!

väntar.

Fy tusan vilken tråkig förmiddag. Jag promenerade, åt frukost och har sedan dess suttit här framför datorn och bara väntat på att klockan ska bli 11.45 så jag kan gå till gymmet. Jo, jag ringde bror min också. Och så ringde Stina nyss och sa typ "hej" för hon hade rast.

Men nu är det mindre än en halvtimme kvar. Och jag längtar tills jag står i duschen. Kändes lite dumt att duscha imorse efter promenaden och sen göra det igen efter body pumpen. Så jag har behållit träningskläderna på mig och ska alltså duscha efter body pumpen. Vilket ska bli sköööönt. Och så ska jag äta godaste lunchen! :)

träning: vecka 25 börjar.

Jajamensan!

Här är utgångs läget för kommande vecka:

Vikt: -1 hg
Överarm: 0
Lår: 0
Mage: +0,5 cm

Tja, vad ska man säga om ovanstående. Jag hade hoppats på lite mer efter minustecknet och inte någon jäkla plustecken. Gah. Men det är bara att ta sig i kragen och inte slarva så mycket (ja, det har visst blivit lite väl mycket slarv).

Och så här ser träningsschemat ut för den här veckan:

Måndag: Promenad + body pump
Tisdag: Promenad
Onsdag: Promenad
Torsdag: Promenad + RPM
Fredag: Promenad
Lördag: Promenad?
Söndag: Promenad? Spin/RPM

Jag hade väldigt gärna gjort som förra veckan - body pump på måndagen och spinning på fredagsmorgonen. Men neeeej, gymmet är stängt på midsommarafton. Skit. Afro Power Dancen som jag vanligtvis brukar ha där på onsdagskvällen ligger samtidigt som min körlektion, så det gick ju inte heller.

Förresten så är det ju så att jag skriver upp fler än två pass, men inte går på alla. Då vill jag påminna om att jag har sagt att minst två pass, så det är alltså helt okej att inte gå på alla som jag skriver upp. Så förra veckan var det bra med andra ord! Dessutom suger sommarschemat! Jättefå pass känns det som. Men men.

Drygt två timmar kvar till body pumpen!

NU JÄKLAR!

träning: vecka 24 slut.

Så här blev förra veckans träning:

Måndag: Promenad + body pump
Tisdag: Promenad
Onsdag: Promenad
Torsdag:
Fredag:
Spinning
Lördag:
Söndag:

Anledning till utebliven promenad var för mina jäkla skoskav! Men, det verkar som om det försvunnit till 90% nu. SKÖNT! Sammanlagt har jag promenarat 2½ timme. Det är tyvärr mindre än förra veckan å andra sidan så har jag gjort mina två pass på gymmet, yeah!

Nu ska vi se vad den här veckan erbjuder!

men alltså.

.. jag är inte så bitter som jag verkar i förra inlägget. Men det är bara lite tråkigt att inte veta om någon och så fall vem som läser min blogg. Det hade ju varit oerhört roligt om det var "vilka" som läste.

MAAAAT.

skäll.

FYYYY TUSAN VAD NI ÄR DÅLIGA PÅ ATT KOMMENTERA!

Eller så har jag inga läsare. FAN VAD ROLIGT. Kommentera era slynor.

då var det väl dags.

... att cykla till jobbet. Innan dess ska jag slänga soporna. Hej svej och på återseende.

nu har jag.

 • Städat badrummet
 • Varit till körskolan
 • Varit på H&M och fluktat på tråkrean
 • Varit till Apoteket och inte köpt Compede-plåster
 • Pantat de tre kassarna med pantflaskor
 • Köpt yoghurt och leverpastej
 • Ringt pappa
 • Fixat vykort och lagt på
 • Ringt Calle, men han hade inte tid att prata så han ringer mig senare
Jajamensan. Körskolan kändes toppen. Jag sa typ "Hej, jag vill ta mitt körkort så fort det bara går!". Så nu har jag fem lektioner inbokade, börjar nästa onsdag. Yeah. Ska köra två stycken per dag två dagar. Köra en på morgonen - plugga teori och sedan köra en på eftermiddagen/kvällen. Det lät som ett mycket bra upplägg. Hoppas nu bara att läraren är bättre än de i Södertälje och att det någorlunda bra med teoripluggandet.

H&Ms rea var sjukt tråkig. BLÄH. Förresten så har familjen som äger H&M mer pengar än svenska staten nu. Staten har 152 miljarder och H&M-familjen 155 miljarder. Kan de inte skänka bort lite kläder till en behövande student då? ;)

När jag var på Apoteket så fanns det många fler typer av Compede-plåster än vad jag trodde. Sedan så slog det mig att mina skavsår har börjat läka så jag kanske inte behöver. Bättre att vänta och se om jag får skavsår och i så fall köpa plåster som passar för det stället jag får det på. Jaaa. Så intressant, visst?

Sen så ringde jag till fadern min och berättade om körlektionerna och så diskuterade vi Anders och min blivande "altan". Pappa ska bygga den nämligen :) Det kommer bli såååå fint! Och sen så är min pappa tokig och världens snällaste.

Jag kom på att jag måste äta snart. Men jag är inte hungrig ju. Röv.

torkar.

Nu har jag snart, snart städat klart badrummet. Väntar bara på att golvet ska torka så att jag kan gå in och torka av spegeln och sedan ställa in sakerna som ska stå på golvet (våg + papperskorg).

Sedan ska jag klä på mig och sedan blir det väl att traska ner på stan!

fredag 15e juni 2007.

Idag ska jag

 • städa badrummet (kanske dammsuga resten av lägenheten)
 • gå till körskolan
 • gå till H&M och flukta på rean
 • gå till Apoteket för att köpa Compede-plåster
 • Panta de tre kassorna med pantflaskor
 • Köpa yoghurt och kanske något mer
 • Jobba
 • Slöa
Jag borde plugga lite. Men jag måste ha hjälp av Anders. Vi ska göra ett nätfisketest och det testet är beskrivet på engelska = Elin fattar ingenting. Så jag ska bänka mig själv och Anders framför datorn antingen i eftermiddag eller i helgen.

Frukost nu!

godmorgon!

God morgon, god morgon denna underbara fredag!

Här sitter jag nyduschad i morgonrock och handduk runt håret. Hemkommen från 50 minuter spinning för ca. 20 minuter sen. Det kändes grymt skönt efteråt men jag hade tokigt ont i nederdelen av benen i början av passet. Fattar fortfarande inte varför. Men som tur var gav jag inte upp utan körde på och det blev bättre efter ett tag!

Det är otroligt hur mycket jag svettas när jag spinner. Det är i princip den enda gången jag känner att det rinner svett från pannan/tinningarna. Hihi.

Men faaaasen vad skönt det känns nu! Är lite stolt minsann :) Nu är de två passen som jag SKA gå på gymmet avklarade för den här veckan - YEAH!

Dags för mycket god frukost! :)

mjukglass.

Nu har ilskheten gått över. Det gjorde den på jobbet. Man kan inte vara ilsk i en barnklädesbutik. Stackars barn i så fall...

Efter jobbet så cyklade jag och Anders till Calmare Outlet som öppnade idag. Besöket resulterade i en jacka till Anders, en kjol + ett linne + en klänning/lång tröja för mig. Tack söt. Fast du ska få pengar.

Sedan så cyklade vi hem. Sedan gick vi till Thai Silk och köpte mat. Mums. Lite slarv, men inte så mycket. Fast sen gick vi och köpte varsin mjukglass också. Det var slarvigt. Och jag åt en glass igårkväll med. FY ELIN! Men men. Jag får för mig att det inte lika farligt med glass. Dumma Elin. Men nu är det försent och det är sommar.

Men imorgon blir det spinning minsann!

nuna.

Kolla, jag har ju bytt bild!

Jag såg ut sådär igår. Då var jag glad. Tur att ni inte ser hur jag ser ut idag. Jag är ilsk och irriterad. Nu ska jag slakta något.

gaaah.

Jag blir tokig på uppgifterna. Jag fattar typ ingenting och det verkar som om de räknar med att man ska kunna en massa. Men kursen krävde INGA förkunskaper - kan de ta hänsyn till det då!?

NetBus, så otroligt aktuellt. INTE. Men vad ska jag göra?

dags...

... att sätta tänderna i uppgifterna i sommarkursen. Nu så ska jag bli klar! Eller kanske inte, men i alla fall börja och plugga fram till lunch. Har liksom inget annat att göra. Förutom att klä på mig, men det går ju fort när jag väl får lust med det.

attans.

Det blev ingen Afro Power Dance igår. Jag orkade inte vänta till 18.30. Men jag testade att gå en promenad istället. Det var inget vidare för min högerfot och dess skavsår. Ååååh, jag blir så frustrerad. Jag vill inte ha de här jäkla skoskaven längre! Framförallt inte blåsan under foten. Den blev större och den gjorde tokigt ont, så omedvetet började jag gå på sidan av foten vilket också började göra ont efter ett tag.

Men men. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Men imorgonbitti så ska jag på spinning, det kan väl ändå inte skoskaven ta stryk av!? Gah.

Och så råkade jag visst än en Magnum Mandel igår. Men äääsch. Det ordnar sig.

student.

Jag har just varit och tittat lite på alla ekipage med nybakade studenter som har förverkat alla sin år på gymnasiet. Jag blir så glad i hela kroppen!

I lördags var det exakt tre år sedan jag själv var där. Det är en av de bästa dagarna i hela mitt liv. Åååååh, jag blir lite avundsjuk på de jag ser i fina, vita sammetsmössor. Jag vill ha tillbaks den dagen ibland. Det var så himla underbart!
Hoppas de jag sett idag känner likadant som jag gjorde för tre år och fyra dagar sedan!

lunch.

Jag börjar jobb aom 52 minuter. På den tiden ska jag cykla till jobbet, kissa och äta lunch. Men jag är verkligen inte hungrig. Det beror på att jag åt frukost mycket senare än vanligt och ska äta lunch tidigare. Vi ändrade lite så att jag jobbar 13-15 istället vilket både jag och min butikschef blev nöjda med...

Men. Jag får väl lov att lite nu då. Bläh.

laboration 2.

Jag har startat med andra etappen på sommarkursen. Föreläsningen bestod av tre filmer där min lärare visade vad olika slags virus gjorde med datorerna de infekterade. På något sätt tyckte jag att det var oerhört intressant. Ibland förstår jag mer än jag tror och ibland blir jag frustrerad över att jag inte förstår.

Sedan fick vi uppgifterna. Om man jämför med den första var den här giganisk, men jag tycker även det här på något sätt ska bli intressant...

Vi fick fem uppgifter.

 1. Analysera ett virus, skriva om det. Vad det gör, hur omfattande skada det kan göra, hur man skyddar sig mot det osv.
 2. Man ska jämföra två bilder eller något som finns på kurshemsidan. Det här fattar jag inte riktigt...
 3. Man ska göra ett phising-test (nätfiske). Sedan skriva om det utifrån frågor vi fått.
 4. Kolla in en sida som rapporterar om olika nätfiskeförsök. Hitta en sida som fungerar och klicka oss igenom den och sedan skriva om den utifrån testet från uppgift 3.
 5. Ladda hem och installera programmet Ad-aware. Sedan köra det och sedan besvara vad det gjorde, utifrån några frågor.
Så ser det ut. Det ska vara inne nästa söndag. Mitt mål är att bli klar senast nu på söndag och gå på etapp 3 nästa vecka. Angående Ad-aware var jag typ 100 % säker på att jag hade det på datorn, men jag hittar det inte. Gah. Jaja, bara ladda hem.


utebliven morgonpromenad.

Jepp. Ingen morgonpromenad för mig idag. Jag vill verkligen gå ut och gå, men jag har så många skoskav och jag är rädd att de blir värre, så jag tänkte kurera mina fötter idag. För jag vet att de blir värre när jag är ute och går.

Mina båda hälar är förstörda, eller liksm upp mot hälsenan. På högerfoten har jag dessutom skoskav på lilltån samt vattenblåsa under foten på trampdynan vid stortån. Den jäkla vattenblåsan har lagt sig och blivit nästan bra, men så fort jag satt på mig andra skor än flipflop har den kommit tillbaka. Och det gör oooont. Satte på ett compedeplåster där igår, får hoppas att det hjälper!

Vad äckligt att höra om mina skoskav, men så är det i alla fall. Och de hindrar mig från morgonpromenad :( Men ikväll ska jag på Afro Power Dance och jag hoppas skoskaven klarar av det. Då är jag ju barfota...

Nähä. Dags att hoppa in i duschen.

kurr.

Jag är hungrig. Men pajen står i ugnen är nog klar snart... Kurr i min mage.

Träningsvärk i låren så det skriker om det. Värst är det att sätta sig på toalettstolen, men jag vet inte riktigt varför.

Det är 29 grader i skuggan. Varmt? Det stavas j a ! Medelhavsvärme ju.

KFF-HIF ikväll? Det stavas också J A A A A ! ! ! Henke Larsson live, cool :)

Nu ska jag surfa vidare.

morgonpromenaden.

Jag hade ställt klockan på 6.30, men när det ringde tyckte jag att det vore skönt att sova en stund till så jag ställde om den på 7.15. Klockan 7.00 vaknar jag av att jag hör en massa tjejer sitta och prata. Vaaaad tusan, tänker jag. Jag tittar ut lite försiktigt bakom rullgardinen och ser där tre tjejer med studentmössor. Aha, granntjejen tar studenten och de har valt att ha champagnefrukost hemma hos henne. Jaja. Så jag klev upp och gick ut och promenerade min långa runda.

Jag var lite påhittig och gick den baklänges, mot hur jag brukar gå. För vanligtvis är den sista biten tråkigast (då kommer jag in i stan), så jag tänkte att jag går den först och har det bästa kvar till sist. Det var trevligt att gå den baklänges (jag gick inte baklänges, då hade det tagit lång tid), men jag fick solen i ögonen hela tiden, vilket vet lite jobbigt. Så jag vet inte hur det kommer bli med det där i framtiden. Jag vill inte ha solglasögon på mig, fråga mig inte varför. Men jag kan passa på att gå vägen baklänges när det är monligt eller nåt.

Jepp.

Jag har legat ute och solat i en timme, det var skönt. Slumrade nog till lite. Jag inbillar mig att jag har fått lite färg, men det kan vara det som sitter kvar från förra sommaren. Men nu ska jag duscha av mig och sedan äta för att sedan cykla till jobbet.

tjoho!

NU ÄR JAG KLAR!

Fast jag har inte skickat in det än. Jag tänkte läsa igenom det i eftermiddag och se om det låter bra fortfarande. Då skickar jag in det. Nu ska jag nog ut i solen och bli brun :)

skriiiiva.

Nu ska jag turboskriva (förhoppningsvis) uppgiften till sommarkursen. Samtidigt ska jag lyssna på Absolut Sommar (mums!).

Hoppas att jag återkommer ganska snart och skriver "NU ÄR JAG KLAR!"

lite mer nöjd.

Hihi. Vilken dag!

Nu har jag pluggat lite till. Har läst klart och undersökt sajten som vi också skulle göra till uppgiften. Om fem minuter börjar TV-programmen jag ska se, så det blir inget mer plugg ikväll. Men jag ska sätta mig ner och skriva så imorgon innan jobbet hoppas jag att jag blir klar.

Jag har dessutom upptäckt att de lägger upp föreläsningar och därmed uppgifter långt innan de ska vara klara. Det betyder att jag kan plugga på som f-n och få det gjort och bara slappa sedan. Det låter verkligen hur skönt som helst. Hoppas jag behåller disciplinen jag har haft idag bara :)

Ner i soffan och glo på TV :)

nöjd.

Min kära kusin Emma frågade just hur jag mådde. Mitt svar blev:

Jo tack, fint. Har tränat, pluggat, tränat lite mer och jobbat idag. Ska plugga mer nu, så jag är ganska nöjd med mig själv :)

Alltså. Jag är verkligen nöjd med mig själv. Hoppas jag fortsätter vara såhär duktig så jag kan känna så alla dagar. Cred till mig själv ;)

bo-bo-body pump.

Mouhaha. Jag har varit på body pump. Nu känner jag mig makalöst bäst. Fast mina armar skakar lite oroväckande mycket, såhär 50 minuter efter att jag gick därifrån när passet var slut.

Men. Ett pass av två avklarade. JÄH. Och på onsdag är det Afro Power Dance, det går så gladeligen på :)

Och vi ska på matchen imorron. Tack Stryktipset och tack Anders!

Dags att ta lilla blå till jobbet.

träning: vecka 24 börjar.

Ja. Ny vecka.

Från förra måndagen så ser det ut såhär på centimeter- och kilofronten.
Vikt: -3 hg
Överarm: 0 cm
Lår: -1 cm
Mage: -4 cm (jag vette katten om den siffran stämmer... Måttbandet...)

Det positiva är att det inte är plus någonstans. Men hade ju gärna sett lite högre siffror efter minustecknet.

Veckans schema planerade jag i mitten av förra veckan och det ser ut som följer:

Måndag: Promenad. Body pump.
Tisdag: Promenad.
Onsdag: Promenad. Afro Power Dance.
Torsdag: Promenad.
Fredag: Promenad eller spinning (spinningen är 6.30 på morgonen, så det blir antingen eller). Om ej spinning - RPM.
Lördag eller söndag: Promenad.

Jag skriver inte längre om det är lång promenad eller inte. Vanligtvis så går jag den långa om jag inte ska träna något mer på dagen. Men ni får se när jag sammanfattar veckan hur länge jag har gått.

Den här veckan får jag inte slarva så mycket som förra veckan. Varken med träningen eller vad jag stoppar i mig. Nu djeflar! PEPP!

träning: vecka 23 slut.

Okej. Såhär blev min träning vecka 23:

Måndag: Promenad.
Tisdag: Promenad x 2.
Onsdag:
Torsdag:
(Hårt arbete hemma)
Fredag:
Lördag:
Promenad.
Söndag:

Ni som följer det här med min träning vet att jag haft ont i halsen och att det på tisdagen inte blev något pass på gymmet pga att de hade börjat med sommarschema utan min vetskap. Att jag inte sedan gått på något pass har jag egentligen bra anledning till. Så jag ska inte försöka förklara, även om jag kan. Fast det är inte riktigt godtagbart.

Men - sammanlagt har jag promenerat 200 minuter den här veckan. Vilket är tre timmar och tjugo minuter. Detta tycker jag är rätt bra gjort.

Ny vecka - nya tag!

idag.

Idag har jag jobbat och tjänat pengar. Idag har jag klistrat trettonhundra alltså ettusentrehundra (1300) stycken 3 sim-kort på lika många papper. Det tog mig sex timmar. Effektiv tid. Sedan hade jag alltsomallt en timmes rast. Jag har på detta tjänat 700 kronor, det känns väldigt fint.

Och en sak till - det är varmt idag.

Förresten blev det ingen morgonpromenad idag. Jag hade ont i halsen när jag gick och lade mig igår. Jag somnade i soffan vid 20.15, vaknade vid 20.45, borstade tänderna, gick och lade mig och somnade vid 21.15 och tänkte därmed att jag kanske höll på att bli sjuk. Trött som tusan. Så jag avstod från att promenera så att jag höll mig frisk och kunde jobba och tjäna slantar.

Men jag tränade på sätt och vis igår. Jag och Anders tog nämligen bort gångplattorna utanför våra fönster, och vet ni? De satt fast. Vi har inte ens fått bort alla plattor och på vissa fick vi båda två ta i allt vad vi kunde samtidigt och ramlade och skrapade i händerna. SÅ HÅRT SATT DE. Jag svettades och detta tog oss en timme. Med andra ord - träning.

Nähä. Nu ska jag umgås med min prins.

liten elin på äventyr.

Okej. Inga äventyr kanske, men en sväng på stan.

Jag gick först och hämtade min kära lilla blå som varit hos doktorn. De ringde vid 11 och sa att den var fix och färdig. Elin blev mycket glad. Den cykeln jag har cyklat på så länge är hemsk. Sadeln sitter för högt (visst, jag kan sänka den... men jag har tänkt att lilla blå ska bli klar när som helst) och så är den bara kontig. Dessutom har den ingen cykelkorg. Så nu har jag min lilla blå som jag kan susa fram på. Wiiiie!

Var hemma och lämnade cykeln och begav mig sedan ut på stan i jakt på ett par orangea leggings. Det kanske låter mysko med orangea leggings, men jag har kommit på att jag har tre klänningar som det skulle vara snyggt till, så det så. Jag gick först till H&M, letade en stund. Hittade inga leggings alls. Sen hittade jag dem. Och vad hänger inte där? Jo, ett par orangea och ett par gula leggings. Sista paren och I MIN STORLEK. Så perfekt. Hittade sedan en väska på rea för 30 kronor (Anders kommer slå mig) och ett vitt linne som jag hade planerat att köpa.

Gick sedan vidare till Glitter för att hitta något fint, det gjorde jag. Men jag valde att spara slantarna. När jag var på GLitter ringer dessutom min arbetsgivae från Maxkompetens (där jag jobbar på terminerna) och frågar om jag kan jobba imorgon. OCH JAAA! Det kan jag ju! Så himla bra. Ska jobba på ett nytt ställa bredvid mitt vanliga. 8.00-16.00, najs najs. Lönen från juni kommer i juli och i juli ser det väldigt mörkt ut på ekonomifronten så det var toppen! Hoppas det blir fler tillfällen!

Sen var jag på Åhléns och flanerade lite. Hittade en bok jag vill ha, köpte den inte. Men ska nog göra det. Det var rea och böcker är bra köp enligt alla :)

Halsontet har inte gett sig, men det går upp och ner. Får se hur det blir träning.

Nu ska jag möta Anders, sedan äta lunch. Köttbullar och potatissallad (hemmagjort, tysk sådan)!

träningen.

Igår blev det av en slump ingen träning alls och sedan blev det massa slarv med chips och grejer. Med andra ord har jag haft min slarvdag och får inte slarva något i helgen.

Men nu till det viktigaste. Jag har fått ont i halsen. Jag svär hemska svordomar. Jag har nämligen lärt mig från säkra källor att man inte ska konditionsträna när man har ont i halsen. Så hej då morgonpromenad :( Dessutom så är det så att min kära sambo hade ont i halsen i måndags och igår var det halsont, snuva och feber. Och jag tar det därmed väldigt försiktigt med sådant som kan göra mig sjukare.


Förresten så var jag ju tvungen att ändra om mitt tänkta schema efter det hemska sommarschemat. Gah. Men - såhär ser det ut för den här veckan:

Måndag: Promenad, långa rundan.
Tisdag: Promenad, korta rundan. Promenad, halvlånga rundan.
Onsdag:
Torsdag: Promenad, långa rundan. Body pump.
Fredag: Promenad.
Lördag: Body pump (om ej torsdag), annars långa rundan.
Söndag: Spin/RPM.


Vvad det gäller torsdag så går jag en promenad senare om halsontet försvinner. Body pumpen får vi se, jag går hellre på den på lördag. Så det här schemat är alltså för om jag är kry och inte har något halsont.

Jag har verkligen lust att uttrycka hemska ord och säga sådant som min farfar sa, men näääej. Det får man inte.

sommarschema?

Jaha. Så var jag påväg till gymmet. Jag gick in, drog mitt kort och tog "biljetten" som ger mig en plats till passet. Det stod "spinning 5 minuter" på det. Jag började fundera, men det jag skulle på var väl 45 minuter? Hm. Jag frågar tjejen i receptionen.

- Det där passet började för en kvart sen.

Elin ser förvånad ut.

- Ja, det är sommarschema nu.

VADDÅ SOMMARSCHEMA!? GAH. Elin blev arg. Gick hem, lämnade ryggsäcken och bytte skor och gick på en 45 minuter lång promenad istället.

Inget pass ligger ju där de brukar. Jag blir så irriterad att jag skulle vilja säga något så fult som sönderknullad rövjävel, men eftersom jag är fin flicka så kan jag inte det.

Men men. Bara att göra om vad jag hade tänkt gå på för pass och fixa och trixa. Men jag känner mig lite duktig som gick ut och gick istället för att sätta mig hemma. :)

ikh.

Nu har jag jobbat och handlat. Äntligen så stod Triss-tanten i kassan och jag kunde tacka henne. Alltså hon som sålde Triss-lotten som vi vann 10.000 på! TACK! Barbro heter hon.

Om 43 minuter börjar spinningpasset jag ska gå på. Ska gå och byta om ca 20 minuter och sedan gå dit så jag får en plats. Men jag är nervös, varför undrar du säkert? För jag vet inte hur man beter sig på ett gym en ännu större orsak är att jag är rädd för att svimma eller ramla av cykeln för att jag är så otränad och klen.

GAH. Snacka om dilemma. Jag funderade ett tag på ett gå en runda istället. Men då kommer jag undan och jag ska inte göra det. Om några veckor känner jag mig förhoppningsvis inte så bortkommen på gymmet. Om jag går dit vill säga. Så, om jag inte skrivit på bloggen om mina tankar om träning osv, hade jag SÄKERT struntat i att gå dit. Men nu känner jag att jag sviker er/jag ska fan visa er. :)

Så. Nu är det bara 40 minuter kvar tills det börjar. Snälla. Tänk på mig.Det är en annorlunda känsla att svettas från axeln.

uppdaterade foton.

Nu har jag uppdaterat bilddagboken igen. Det är 28e och 30e april samt den 10e maj. Ha det så trevligt :D

huu.

Usch vad mätt jag blev. Inte bra.

vad händer nu då?

Jaha. Så har jag gjort alla måsten som jag hade bestämt mig för idag. Eller ptja, jag har inga imorgon heller. Plugga måste jag minsann, men jag har ju inte boken förens tidigast torsdag så det blir lite svårt.

En av mina måsten var ett roligt måste. Jag skulle beställa biljetter hem till vi ska ha klassträff med min grundskoleklass. Dels är det roligt att komma hem till mitt paradis (mitt barndomshem. Och nej, jag är inte 94 år, men det är iaf mitt barndomshem...!) och så är det ju alltid mysigt att träffa päronen. Meeeen. Grejen är att hela kalaset, tur och retur Kalmar-Södertälje gick endast på 230 kronor! YEAH! Sånt känns fint. Det brukar gå på det dubbla typ. Tur-biljetten kostade mig 95 kronor, det kändes fint. Varför är det inte alltid så billigt?

Egentligen hade jag tänkt vänta att beställa och dubbelkolla med päronen. De är på Kreta den här veckan så då hade jag fått vänta till lördag men jag vågade itne utifall biljetterna skulle gå upp i pris.

Men nu är det beställt.

Och vad tusan ska jag hitta på nu? Jag tror det blir att sätta sig bekvämt och läsa booook. Ska känna efter om det är tillräckligt varmt ute, hoppas det!TrååååååkElin.

träning.

Jag har varit i valet och kvalet ifall jag ska skriva om det här på bloggen. Men jag har kommit fram till att om jag gör det så går det nog bättre. För jag vill skriva vad jag gjort här, dessutom så känns det lite pinsamt att inte klara av det när folk läser här.

Nu har jag börjat mitt "nya liv" alltför många gånger det här året. Därför har jag bestämt mig att faktiskt göra det på riktigt nu. När jag är mer fri och kan bestämma över min tid mycket mer. Dessutom har jag satt upp ett mål, nämligen att komma i ett par byxor som jag bara älskar. De ska ju helst sitta snyggt också.

Så. Jag ska gå promenad varje morgon, inga ursäkter. Okej, om det kommer en Per eller Gudrun. Sjukdom är också en orsak, men då ska jag vara sjuk. I mina morgonpromenader ingår även 3x10 armhävningar och 3x10 sit-ups när jag kommer hem. Jag hoppas på att öka antalet.

Jag ska gå till KFC minst två gånger i veckan, gärna mer förstås.
De dagar jag inte går till KFC så måste jag gå min långa runda på morgonen.
Jag får slarva högst en dag i veckan (här kan de finnas ursäkter, men de ska verkligen vara bra). På lördagar så "behöver jag inte" gå en promenad. Afro Power Dance-passet räcker. Söndagar får jag ta ledigt.

Jag tänkte redovisa för er varje söndag eller måndag hur kommande vecka ser ut på träningsfronten. Jag tänkte även skriva hur många centimeter och kilo jag gått ner, varje vecka. Idag blir det inga kilon eller centimetrar eftersom jag började idag.

Men träningsveckan ser ut såhär (alltså, detta MÅSTE jag göra. Sen får jag ju givetvis träna lite mer)

Måndag: Morgonpromenad, långa rundan.
Tisdag: Morgonpromenad, korta rundan. Spinning.
Onsdag: Morgonpromenad, långa rundan.
Torsdag: Morgonpromenad, långa rundan.
Fredag: Morgonpromenad, korta rundan. Body pump.
Lördag: Afro Power Dance.
Söndag: Ledig

Så snälla ni. HEJA PÅ MIG!

nu har det börjat.

Nu har min sommarkurs dragit igång. "Grundläggande IT-säkerhet" heter den. Distanskurs på HIK som är helt webbaserad (det tycker vi om). Föreläsningarna är typ som powerpoint med tillhörande lärare som pratar. Vi har fått vår första och man kan se den om och om igen. TOPPEN. Nu har vi bara några små problem. Jag fattar inte så mycket. Men det är det mindre problemet.

Det större problemet är att jag saknar boken och vi ska läsa typ 4½ kapitel till vår första uppgift som ska in senast nästa söndag. Och det sura är att den bara finns som REF-ex på högskolebiblioteket och på stadsbiblioteket finns den inte inne. Men däremot finns en e-bok där. Men det är förra upplagan. Så jag har mailat läraren och ska höra om det går bra med den. HOPPAS DET. För boken kostar näligen 199:- på AdLibris och under morgonen har det visat sig att jag inte får riktigt så mycket pengar av CSN som jag trodde. Så vad det gäller att köpa saker som inte är livsnödvändiga så tar det emot "lite". Fast jag måste säga att nagellack är livsnödvändigt. Och även billigare än 199:-. Jaaa.

Nähä. Medan jag väntar på svar på mailet så ska jag skriva ut alla mina uppgifter från datorn, som jag lämnat in under våren. Jag sparar nämligen ALLT i en pärm och nu ska pärmen få bli fiiiin. Måste köpa ett register också.

jobba.

Om ungefär en timme ska jag ta cykeln till jobbet. Jobbar från tolv till femton. Det kommer säkert gå jättebra, men fy tusan vad nervös jag är.

Iiiikh. Lite typiskt att de ska vara "familjedag" på köpcentret min första dag på jobbet, säkert tokigt mycket folk.

sommarlov.

Igår var sista dagen i skolan för det här läsåret. Det var en lugn dag med lite filmtittning och utvärdering samt fikabuffé. På kvällen var det klassfest och fy tusan vad trevligt vi hade! Vin, vin och vin för min del. Våra lärare var där, haha. De är för sköna!

Och idag tar Hannah sin examen! GRYMT! Och lite annat folk man har pluggat eller umgåtts med. Känns lite märkligt att folk bara försvinner... Men men, sånt är livet.

RSS 2.0