onsdag.

Idag är Anders ledig och jag arbetslös. Vi lekte helg och tog sovmorgon. Jag somnade i soffan i Anders knä strac efter 21 igår, gick som en zombie och borstade tänderna vid 23.30 och sen in i sängen. Vid 6 imorse fick jag tvinga mig att somna om även om jag var jätteutvilad. Drömde väldigt mycket konstigt (som vanligt), menj ag har i alla fall gift mig med Anders, jättefin ring men inte alls så som jag vill att den ska se ut på riktigt. Nåja. Sen massa livräddande av barn, jobbigt var det. Och något om pappa. Och seriefigurer, knas.

Idag ska vi hjälpa styvsvärmor som ska sälja sitt hus, att röja lite innan Anders bröder sluter upp i helgen och hjälper till. Jag har ringt pirrigt samtal också, men hon skulle återkomma ikväll när hon hade papper och sådant framför sig. Är lite nervös, men det löser sig nog på ett eller annat sätt.

Nu ska jag och Anders dona lite i förrådet!


nej men va!?

Hallå! Näej!? Uffe Larsson har dött. Han var 53 år. FEMTIOTRE. Han var ju ung och frisk. Jävla skit.

nej men va!?

Hallå! Näej!? Uffe Larsson har dött. Han var 53 år. FEMTIOTRE. Han var ju ung och frisk. Jävla skit.

potäter.

Idag tog jag upp den andra omgången av potatis som vi satte i juli eller något sådant. Det blev faktiskt en del och det var lite storlek på dem också! Vi har pratat om att ta upp dem i typ två veckor men nu kändes lite plötsligt lite brådis eftersom jag hörde med ett halvt öra om något om snö till helgen, huu!? När jag gick upp vid 8 imorse var det ynka 5,8 grader vilket indikerar på nattfrost inom en snar framtid. Men nu är de uppe och jag hoppas de smakar mums!


fika.

Äntligen fick jag och Petra det att gå ihop och vi kunde gå och fika vilket vi pratat om i en typ en vecka. En väldigt mysig stund på Kullzenska med SYNDIGA saker som slank ner i magen. När vi skiljts åt och hon gick iväg med Karin och jag mot Ticket för att hämta katalog om utflykter/sevärdheter och annat i NEW YORK så slog det mig. Även om fikan var väldigt trevlig och mysig och vi lärde känna varandra lite mer så pratade vi om:

- grejer som går ur led
- sjukdsomar, såsom tex cancer
- död och hur man kan dö
- lördagskvällen med tillbehör
- lite om studier och våra familjer (men mest i samband med död) och varför vi valde att flytta till Kalmar

Det låter kanske som en mycket tragisk fika med en nyfunnen vän, men det var det inte! Det var trevligt och mysigt. Men jag kommer inte underfund med varför vi fastnade i dessa samtalsämnen...

vår allätare.

Idag har Enok gladeligen ätit en massa majs som jag råkade slänga ner på golvet!

hoppla.

Lite bloggtorka under helgen uppenbarligen. Jag har sedan i torsdags:

- fixat så jag ska provjobba ett nytt extrajobb
- kört bil och tittat på bilar och velat ha en som redan var såld
- handlat tvättmedel för över 160 kronor fast det skulle kosta 99 kronor
- köpt höstiga stövlar
- invigt mitt nya fina leopardmönstrade linne
- haft en hejdundrades rolig kväll med Petra, AP och massa annat trevligt folk
- druckit champagne (slurp) på den hejdundrandes roliga kvällen
- ringt Harrys
- varit lite trött med lite huvudvärk men det var det värt!
- fortsätta träna EA Sports Active
- konversat om Tradera och blivit mer inspirerad (ropade hem klänning för 20 och tre armband för 19 förra veckan)
- har fortfarande världens finaste och snällaste fästman/sambo/pojkvän/bästis
- jobbar i tre timmar
- hunnit hoppa ännu mer över att det är helt bestämt att vi lyfter mot New York den 15e april!
- busat med katterna
- köpt billig kassler på ICA Maxi

mamma ringde.

Mamma ringde och jag skrek efter hon sagt att jag ska boka den 15-20e april 2010 FÖR DÅ SKA VI TILL NEW YORK!!! Eftersom jag (tyvärr) inte har någon att fråga om ledigt så är det inte mycket att göra, det ska bara klaffa för Anders men det MÅSTE det bara göra!

SÅ GALET! Jag ska till New York med dem jag älskar mest!

papper och fix.

Håller på och fixar och donar lite. Har precis sorterat Anders papper i en massa olika högar. Ja, han kan göra det själva men eftersom jag vill hålla mig sysselsatt så gör jag gärna det. Dessutom får vi mer tid med varandra imorgon också, då han är ledig.

Nu ska jag riva ut lite recept ur Buffé och sen städa en låda.


Intresseklubben antecknar.

snopet.

Fixade till mig lite piffigt imorse eftersom jag skulle på möte angående jobb. Kände mig jätteladdad och var nöjd över hur jag såg ut. Så kommer jag dit - och hon jag skulle träffa var inte där. Snacka om snopet. Imorgon kör vi igen!

brum.

Anders har hittat en bil. Vi ska cykla iväg och titta på den idag. Ojoj!

lyxlunch.

Efter att ha fått det positivt beskedet tidigare idag och sedan fått min lönespec så unnade jag mig en lyxlunch. Eller ja, hela 58 kronor kostade det. Det var "Pasta med kycklingröra" från Kallskänken, det är gudomligt gott! Kycklingröra med curry och grejer och så pasta förstås. Sen en massa annat gott såsom färska champinjoner, ananas, majs och paprika! Slurp! Rekommenderar den starkt! Dessutom räcker det till två måltider!

wiiii!

Ställde en fråga som jag var 99,9% säker på att få negativt besked på men helt överraskande var det positivt och helt utan knusslor och bök! HURRA! Egentligen betyder inte det någonting, haha, men förutsättningar förändras från det jag trodde! Sluta aldrig fråga!!!

att göra det som egentligen inte är jobbigt.

Ibland slarvar jag med sådant som jag borde göra. Det dumma är att det inte är det minsta ansträngande, jobbigt, dyrt eller vad anledningen nu skulle kunna vara.

Det är till exempel:

- att använda tandtråd en gång om dagen
- att ta mina vitaminpiller
- att ta upp håret ur handfatet (okej, det är lite äckligt)
- att ställa upp skorna på skohyllan
- att fluxa efter tandborstningen på kvällen
- att använda glasögonen när jag borde, så jag inte blir så trött i ögonen

Ja, listan kan säkert göras ännu längre. Grejen är att allt det här drabbar ju mest mig själv. Det är så löjligt! Men nu har jag tagit tag i mig själv - mitt nya liv med träning, nyttig kost osv. började i måndags så varför inte skärpa sig på de andra punkterna också? Fluxandet slutade jag av någon anledning med i somras, det tog jag tag i för några veckor sedan. I helgen köpte jag (okej, Anders betalade) vitaminer på Apoteket och igår började jag tandtråda mig. Fluxandet och framförallt tandtrådandet kan jag se en anledning till att skita ibland och sen blir det att man slutar med det. Ibland när jag går och lägger mig är jag dödligt trött eller har somnat i soffan och ska bara borsta tänderna, kissa och förflytta mig till sängen, då vill jag at hela proceduren ska gå så fort som möjligt för att jag inte ska piggna till och inte kunna somna om. Då struntar jag helt sonika i tandtråden och Fluxandet. Men det är det slut på nu! Sen så skäms jag när jag inte gör det, för jag har lovat min tandläkare att göra det, annars hade jag inte fått det billigaste i månaden.

Så var det med den saken. De andra punkterna på listan har jag inte lovat någon så då känns det inte lika hemskt. Med med glasögonen har jag blivit så mycket bättre med - och vem drabbas om jag inte använder dem? Jo - jag! PuckoElin.

30 days challenge.

Igår startade jag det som kallas 30 days challenge på EA Sports Active till Nintendo Wii. Det är upplagt med två dagars träning och en dags vila. Tanken är att jag ska power walka eller springa de dagar det är vila på det dära. Bra att komma ut lite också. Kom på att det inte är någon magträning förutom att stabilisera med magen så det blir 3x12 sit ups efter åt. Sedan stretchning om jag kommer igår det.

Förutom detta är det lördagsgodis som gäller nu samt lite mer frukt och mer vatten. Och äta tills jag ät mätt och inte mer.

Jag vägde mig och mätte mage, lår och överarm i söndags - ska försöka hålla mig och inte göra det igen förrän de här 30 dagarna är slut och så får vi se om det gett något resultat!

onödig information.

Trillade över sajten Onödig information, där kan man bland annat läsa det här.

film!

För ett tag sedan gick jag och skaffade konto på Youtube för att kunna se en film. Idag lade jag själv upp min första film: 

Jag spelar Wii i lördagskväll. Och blir nästan jätteskadad.

 

Vinkeln skyller jag på Johan eftersom det var han som filmade...!


en liten låga.

Efter två samtal infinner sig ett litet hopp. Dock är jag sådan att jag alltid tror på det värsta så att jag får bli glad, än att hoppas det bästa och bli besviken. Även om det låter tråkigt så är det så jag fungerar.

Men en, eller faktiskt två, små lågor håller på att tändas vad det gäller jobb. Vill inte hoppas eller säga för mycket. Det är många saker som ska klaffa om det blir positivt.

tomt.

Kors i taket. Har raderat ALLT i min SMS-inkorg och i skickat-mappen. Vissa SMS tar emot att radera så då skriver jag ner dem och spar dem för alltid. Fina små ord från nära och kära! Nu är det tomt!

så är det att vara arbetslös.

Idag är en skit-dag som förhoppningsvis tar slut fort. Känner bara... ingenting. Utanför, värdelös, obehövd. Min situation känns inte mycket bättre av att läsa - överallt - om att den nya budgeten för vårat kära land INTE gynnar de arbetslösa utan de som redan har jobb. Det står också att arbetslösheten kommer stiga. Kul, verkligen. Trots allt så har jag ju inte gått ner mig sådär jättemycket, vissa dagar - som idag - bara känns jobbigare.

Utanför, värdelös och obehövd är att kanske ta i. Men när alla andra går till jobb och skola sitter jag kvar hemma och funderar på vad jag ska göra för nyttigt idag - därav utanför. Utanför samhället och gemenskapen om att ha jobb eller skola att gå till. Det här med värdelös är väl också att ta i kanske, men det känns så. Söker, söker och söker men det händer inte mycket. Då känner man sig värdelös. För att se det med kloka ögon - det är betydligt fler arbetslösa än vad det finns jobb. Sen funderar jag ju visserligen på varför jag inte blir utvald, vad gör jag för fel? Av den anledningen känner man sig obehövd. Jag behövs faktiskt inte. Inte någonstans. Man kan lika gärna vara utan mig. Tack och lov har jag familj och vänner som råder bot på den känslan, men under dagarna - när de har fullt upp med sitt - sitter jag alldeles obehövd hemma på min kammare.

Vad ska man göra?

oanträffbar.

Får spunk på alla som är på lunch, sitter i möten, är upptagna, inte där eller vad det nu är dem gör. Deras personal lär vara nådigt trötta på mig som ringer stup i kvarten. Men nu tar jag en paus i att jaga folk. Med SATC.

paraply.

Fett bra verision av paraply-låten!


dagen fortsätter.

Nu har jag handlat och ringt tre samtal där ingen var anträffbar. Det verkar som om de aldrig är det.

dagen.

Vid kl 7 ringde Anders klocka och det var kort stunds morgongos (som är det bästa som finns) innan han var tvungen att stiga upp, jag råkade somna om fast jag bara skulle dra mig lite, vaknade 7.45 och steg upp, kramade, pussade och vinkade Anders hej då. Fixade i ordning och har nu börjat mitt "30 days challenge" på Wii:t, det tog drygt 30 minuter och sen var klockan strax innan 9. Dusch, påklädning, frukost, tidning och sånt där. Hela tiden haft koll på mobilen ifall de skulle ringa på jobbet men det verkar som om jag är arbetslös idag. Konstigt nog hörde jag varken mobilen eller hemtelefonen när Anders ringde, fattade ingenting. Fick tag i honom till slut i alla fall och han har donat lite, mitt älskade hjärta. Det blir grejtans.

Nu blir det att klappa på en gosig Flora som precis lades sig med röven på min arm och spinner. Sen kolla posten som just trillade in och ner och sedan cykla till Maxi.

2008.

Har suttit och tittat igenom en massa ibilder från förra året. Måste göra något med dem, tråkigt att bara ha dem på datorn ju. Men jag hittade en bild och det bara sög till i hjärtat - gud i himmelen vad jag saknar att ha henne nära!

September 2008, påväg till avslutningssittningen för KAROLIN.


alldeles riktigt.

Klockren.

martini.

Köpte helt spontant en liten flaska Martini på Bolaget idag. Drick on the rox med lime stod det, jahaja. Köpte lime. Öppnade flaskan och hällde upp en lagom mängd i ett glas och luktade på det och utbrast DET LUKTAR BARNDOM! Sen kom jag på hur det kunde tolkas... Ehm ja. Alltså. Mamma och pappa drack ofta Martini som fördrink när jag var liten - värre än så är/var det inte. Jag sniffade väl på deras glas och de doftade kanske lite när man kröp upp i knät.

Så nu är jag väl också vuxen. Martini med lime och en liten skål jordnötter. Det är fredag!

shoppat.

Hittade ju en jacka, en väska, en skjorta och en sjal igår. Jackan och väskan är köpt. Skjortan var inte så fin som jag mindes och sjalen var alldeles för liten. Blev en annan sjal och ett par örhängen (har haft likadana innan men tappat det ena).


mycket.

Plockat undan, fixat i några skåp och sängbordet, dammtorkat, tvättat, dammsugit, städat badrummet, torkat golvet, dammsugit soffan, sprungit med grejer till förrådet osv. Duschning och sen shoppning :D

städning.

Idag är det fredag och rätt ofta så betyder fredag städning här hemma. Eller ja. För mig. Skönt att ha det gjort innan helgen och gärna innan eftermiddagen är slut. Steg upp strax efter 6 idag för att vinka av spanjorska så nu har jag mycket tid på mig! Ska börja i sovrummet med lite plock.

drygt 50 stycken.

Bullbak hör hösten till. Kanel- samt chokladbullar.


den, den och den.

Har hittat Den jackan - undanlagd och blir min imorgon. Har även hittat Den väskan och Den skjortan. Sammanlagt blir det här ca. 1000 riksdaler, något mindre kanske. Ska eller inte ska? Jackan utgör hälften av kostnaden. Grejen är den är jag var när att köpa en jacka på jobbet som (med personalrabatten) skulle kostat mig 1399:-, så om man resonerar som jag så är det helt ok att köpa Den jackan, Den skjortan och Den väskan eftersom jag inte ens kommer upp i summan av vad endast jackan på jobbet skulle kostat.

Imorgon är det fredag och jag tror fredag blir en dag i shoppingens tecken. Måste hitta argument att göra detta, nu.

torsdag.


Denna dagen ett liv - Melker

Livet börjar i så fall med en kopp the, fortsätter med telefonsamtal till storebror för att sedan fortsätta med frukost, fler telefonsamtal och lite ärenden samt bullbakande.

kvällsmys.

I måndagskväll var det bara jag och Anders hemma. Vi struntade i ordentlig middag och gjorde varma mackor med tunna skivor kotlett, västerbottenost, hemmaodlad tomat och hemmaodlad silverlök. Till det hade vi smoothie med banan, ananas och mango. Ett litet tänt ljus och Marabou Amigo till efterrätt. Alltihop framför TVn dessutom. Så enkelt, men ändå så mysigt!

Mys! Med nyfiken Enok :)


stryker på listan.

Ett viktigt ärende och ett mindre viktigt ärende avklarade. Ett samtal avklarat och två stycken som inte gav något - ringa senare. Jobb 16-19.10 sen hem och mysa med Anders.

onsdag.

Har lite att göra idag. Eller, det är inte panik med något. Men det är skönt att få det fixat och klart. Det handlar om ärenden och telefonsamtal. Och om jag väl sätter igång så blir det nog snabbt gjort! En lugn morgon med Ensam mamma söker och en kopp the. Nu dags för frukost.

träningen fortsätter.

Tränade samma pass (20 minuter) med Wii:t idag igen. Svettigt är det och det känns som en bra start med det passet, att komma igång. Kom på att man typ inte tränar magen något så det blev 10x3 sit ups efteråt och inte att förglömma - stretchning!

Ska ta lite mått på lår, mage och överarm någon dag för att kunna se om det händer något framöver. Men än så länge är jag positiv till det här alltså!

wii-träning.

I helgen så gick vi (okej, Anders) och köpte EA Sports Active for Nintendo Wii. Det handlar om att träna framför TVn och det låter ju helt befängt. Jag resonerade dock som så att en engångssumma på 469:- är som två månader på gymet - där jag inte varit sen i våras. Om det här funkar, bye bye Nautilus. Jag testade lite igår och ja, det känns lite grand i kroppen idag. Innan man kan alla övningar så blir det att stanna upp och kolla instruktioner innan man kan börja nästa övning så det blir lite segdraget. Men när man lärt sig, då jäklar! Finns en hel del funktioner och olika nivåer. Det finns bl.a. en 30-dagarsutmaning där man typ får ett schema om jag förstått det rätt. Det är helt klart nästa steg!

Låt det funka! Återkomma löpande med utvärderingar! :)

väntan.

Sitter och väntar på att de - kanske - ska ringa från jobbet. Hoppade in igår pga. sjukdom så det är ju inte helt omöjligt att det blir detsamma idag. Men eftersom han som var sjuk igår börjar kl 8 så har jag en känsla av att han är frisk idag. Men jag har inte slutat vänta helt än...

Det känns lite hemskt faktiskt - när folk eller folks barn på jobbet är sjuka får jag jobba och då blir jag glad. "Den enes död den andres bröd", även om det inte är så brutalt så är det ju typ så. Mjo.

summering.

Resten av lördagen: Det var en mycket trevlig kväll hos Jossan i lördags. Tack alla! Trevligt värre! Och söta, fina lägenhet!

Söndag: I söndags hände inte mycket. Vi gick upp typ 11.30 (ehm) och låg resten av dagen i soffan. Typ. Jag och Anders tittade på Inkheart, en mycket bra film! Gillar ni fantasy - se den! Rolig, spännande och bra!

Igår, måndag: Igår blev det jobb 10-15, wihi! På eftermiddagen ägnade jag mig åt nördigheter såsom datorn och nya Wii-grejer, återkommer till det senare i ett annat inlägg.


findricka.

Ikväll ska vi på inflyttningsfest, wie! Jag har shoppat findricka, Bacardi Límon som ska blandas med Schweppes. Jag har köpt den nya med päron och lime samt två olika röda, de ena smakade jordgubb och den andra granatäpple, tror jag. Gott ska det bli! Utvärdering kommer :)

annorlunda problem.

Jag har i veckan kommit på mig att ha lite udda problem att lösa på jobbet.

1. Våra vuxengalgar har nästan tagit slut. Hur ofta ser man brist på galgar som ett problem? Det har tack och lov gått bra och vi har haft ett par back up-planer men än så länge har det gått bra utan dem.

2. Jag fick tillbaks en väska häromdagen Anledningen? Det luktade typ sur, gammal fisk i den. Jag förstår familjen som lämnade tillbaks den. De vi hade i butiken luktade också men det har vi åtgärdat!

Ja, lite udda problem.

nya skor.

Igår hade jag en välkänd (i alla fall i Kalmar) profil från Kalmar FF som kund. Han köpte ett par dojor till en av spelarna. Jajamensan, jag sålde ett par skor till någon av dem. Vem det var försökte jag få reda på men profilen visste inte själv. Men jag klappade på skorna och sa tvi tvi tvi och gav dem lycka!

Ett par vita Puma-skor med guldiga och svarta detaljer! Håll utkik i eftermiddag!
Tre poäng!

god natt.

Njuter. Av en helt helt helt tyst lägenhet. Mums. Det ljuder fint. Näsan är inte lika glad. 18-åringar svettas uppenbarligen mycket på torsdagkvällar.

förresten!

Hörni! Jag har ju typ fått ett extrajobb till! Underbart! Ekonomiskt sett kommer det inte inbringa vidare mycket eftersom det beror på efterfrågan och sådär. Men, erfarenheten kommer vara grejtans och framför allt den utbildning jag ska få! Wihi! Dessutom ska jag åka till Stockholmoch bo på hotell - GRATIS! Jag är van vid att vistas i skolans värld, om det är något får man för bövelen bekosta det själv! Värsta lyxen det här alltså! Jag ska till hufvudstaden för att gå på utbidningen till jobbet helt enkelt! Wiiiihi!

gömd.

Jag har gömt mig i sovrummet. Det är fest med en massa 17- och 18-åringar i vårat vardagsrum. Svenskar och spanjorer. Hjälp. De lyssnade på hemskt dålig musik förut, det har blivit bättre. Skönt. Och de överröstar TVn här inne - och då har jag volymen på mer än dubbelt så mycket som vanligt. Gah. Funderar på var våra små kissemissar har gömt sig? Och nu röker dem utanför mitt öppna fönster, ISCH!

Gömd i sovrummet med chips (ny smak, sourcream & bea - GOTT!), choklad och juice. Idol har precis slutat och jag har laddat med SATC också. Nu Lyxfällan.

Frågan är om de kommer gå vidare och i så fall NÄR?

Men hörni. Vet ni? Det var mitt förslag att de skulle vara här. Ajaj. Men, jag har ju också varit 18 år en gång i tiden. Fast det känns för tillfället som det var VÄLDIGT länge sedan. Men jag ska inte, SKA INTE, vara en surtant! Ha KUUUUUL!

besök på af.

Idag fick jag träffa "min" handläggare för första gången. Eller jag har träffat henne innan som kund på jobbet, men hon visste ju inte att jag var jag. Det gick bra, inte mycket nytt sådär direkt. Jag fortsätter söka jobb och omdet inte hänt något i oktober så kommer jag kanske inkluderas i jobbgarantin för ungdomar - alltså jobba utan lön men med aktivtetsstöd. Praktik. JAG VILL JOBBA PÅ RIKTIGT! Men det kan ju finnas möjligheter att få in en fot och så. Vi pratade lite om a-kassan och det verkar som om det kommer bli myyycket bättre än vad det verkade i somras. Eller så skiter det sig helt vilket beror på en vecka - jag förklarar en annan dag. Imorgon visar det sig. DOCK, ett stort DOCK - när jag får a-kassa har jag kravet att söka jobb i HELA landet, på mig. Mindre hurra för det, milt uttryckt.

Så det gick bra. Skönt. Fast det är för tusan aldrig uppmuntrande att gå tid.

090909.

När klockan var 09:09 den nionde september tvåtusennio satt jag på personalmöte. Förutom det på schemat så ska jag söka jobb, äta lunch, gå till AF och träffa min kontaktperson eller vad det kallas, städa badrummet och plocka undan lite, göra hemmarullade köttbullar efter farmors recept och ta emot en 17-åring från Spanien. Och som alltid - älska Anders.

Det hade varit mycket trevligare att gifta sig ett så vackert datum.

elin och a.p. pratar i telefon.

Igår kväll pratade vi i telefon, jag och A.P. En del av konversationen, som handlade om lördagskvällen:

- I din lägenhet kan man ju inte röra sig så långa sträckor, så då slår det nog till när man går ut.

- Ja, den framkallar nog fylla.

Vi skrattar fortfarande, båda två.

äventyr.

Om ca. 45 minuter ska jag motta en 18-åring som varit och ö-luffat i Grekland i två veckor. Ska bli spännande att höra om alla äventyr! Imorgon ska samma 18-åring ta emot en spanjorska som vi ska vara värdfamilj för till någon gång i nästa vecka - det kommer också bli ett äventyr!

mer jobb.

Skulle jobbat 15-19 idag men det blev 12-19 istället, det är toppen! Känslan från imorse sitter kvar och har nog grävt sig lite djupare också. Vill att den här dagen ska ta slut. Och det gör inte saken bättre att när jag kommer hem ikväll har Anders gått till jobbet. Tycker inte om. MEN - nu ska han (såvida det inte blir över-/mertid) inte jobba natt något mer i år! YES!

måndagmorgon.

Det var motigt att gå upp idag, vilket förmodligen berodde på ett flertal saker som ex. Anders hade precis kommit och lagt sig efter att ha jobbat natt, jag är arbetslös och det skulle bli extra tydligt då jag ska ringa AF idag, det var tråkigt väder, jag ska planera mat, skriva inköpslista samt cykla och handla och så kan det vara att höstkänslor kommer smygande. Ja, det var en del. Jag var pigg som tusan så det gick inte att somna om heller.

Men nu är jag duschad, äten och ringt till AF utan resultat. Dags att rengöra gaddarna och sen fixa mat-lista.

rastlös.

Är hiskeligt rastlös. Pallar inte att sitta i soffan och glo på TV, det kryper i benen. Helst hade jag velat ha min Anders hemma så jag kunde busat. Nu blir det sängen och läsa ut bok.

ensam söndag.

Plopp plopp sa det och sa var det bara jag och katterna kvar. En helg bestående i att UMGÅS och nu sitter jag här alldeles ensam. Men jag ska inte klaga, jag gillar det ibland! Idag har varit en riktig degar-dag. Har inte gjort något förutom att äta och ligga i soffan, men det känns helt okej.

söndagnatten.

Nu är det natt och här är jag! På väg in i sovrummet för att gosa ner mig och sakna min Anders. Och sedan ringa Anders som jobbar natt.

Haft en fantastisk kväll med underbart sällskap! Tack alla ni! Wihi! Har dock förstått via statusuppdateringar på Fejjan att jag missade något "som hade med Zlatan att göra", eeh. Vet ni vad jag gjorde? Sjön Singstad. Fyra Bugg och en Coca Cola. SKAM! Hoppas det finns repriser, om inte annat så I promise you to sitta framför Sportspegeln imorgon. Promise.

Nu - god natt och återigen T A C K för en underbart härlig, nostalgisk, god, rolig, pussig, fotad kväll!

lördagnatten.

Titti och jag var hemma vid kanske 23 eller så. Tog det lugnt helt enkelt. Gick och lade oss och jag somnade nog strax efter 00-slaget. Vaknade vid 04:18 av helmysko dröm, det sista som hände innan jag äntligen vaknade var att Anders låg i trappuppgången - blodig. Visserligen skrattade han, men jag blev illamående av blodet i drömmen och det satt i i verkligheten också. Gick upp och kissade och sen hade jag inte jättelätt att somna om. SMSade med Anders lite som jobbade natt och funderade över en grej. Men till slut så. Dumma fullmåne, sover alltid illa då. Knasigt. Anders kom hem och gick och lade sig fa en dryg timme sen - "inte blodig" sa vi i kör när vi tittade på varandra. Skönt.

enok.

Jag har en katt under min köksmatta.

fredagkväll.

Fredagskvällen inleds så smått. Anders lämnade mig precis ensam hemma för att gå till jobbet. Titti anländer till staden om knappt två timmar. Tills dess ska jag fixat håret och klätt om. Jag har en känsla av att kvällen kan sluta på kåren, men vad gör väl det? Man lever bara en gång + hur ofta är Titti i stan!? Titti, A.P. och jag - oslagbara!

Nu - äta en nektarin för Anders skull. Sen lite vin och torrostade nötter på det. Inte helt fel.

superstäda.

Nu ska jag städa supersnabbt så jag så snart som möjligt kan tänka "vad skönt att det är nystädat". Men det går säkert toppenfort med det nya Twinrix-munstycket!

fredag!

Även om alla dagar känns likadana och Anders har helg mitt i veckan så är fredag fredag och idag anländer alla vår älskade Titti till stan! Wihi! Ikväll blir det puben och imorgon förfest hos AP och sedan puben/kåren! Känner på mig att det här blir bra. Riktigt bra!

jobb och mos.

Fick hoppa in och jobba idag. De ringde vid 8 och jag sa bara "jag kommer" men då sa han som ringde att jag kunde komma vid 12. Så somnade jag om. Tack.

Jobb 12-17 och sen ätit hemmagjort potatismos, Mamma Scans köttbullar och hemmagjord brunsås. Jag älskar att min fästman är utbildad kock. Fast det är jag som mos-master i det här hushållet.

gardenparty.

Mycket trevligt i mycket trevligt sällskap. Bra band! Lite lite folk.

Saknade Titti. Saknade AP.

Nu - godnatt utan Anders som är alldeles för snäll och skulle hjälpa till och riva alltihop.

nollning.

Ja, jag tog examen i januari. MEN! Nollning är nollning och om det finns möjlighet att vara med så är man (det enda positiva med att vara arbetslös - kunna vara med på nollningen). I overall. Det som känns konstigt är att man typ inte känner igen en enda människa i gul overall. Men det dyker upp vissa gamlingar!

Igår trubadur (min brusha!) på Lindö, ikväll Gardenparty!

På besök på nollningen 2008


stina ringde.

Stina ringde vid 11, vid 13 hämtade hon upp mig. Vi hade några mysiga timmar på IKEA tillsammans. Vi har inte setts på hur länge som helst och ändå var det som igår, underbart.


hej september.

Nu är de tre sommarmånaderna slut, även fast september kan vara varmt. Men det är ändå början på hösten nu. Den inledde jag med sovmorgon till 8.30 och frukost framför datorn. Herregud, det måste stå arbetslös i pannan på mig. Mitt morgonthe dricker jag numer ur en av de gröna kopparna jag fick av bröderna med hälfter i födelsedagspresent, det smakar fantastiskt!

Men idag ska jag försöka göra lite nytta. Både hemma och i mitt än så länge icke-existerande-arbetsliv.


RSS 2.0