kikärter.

Efter att jag bloggade sist så har jag pluggat en massa. Jag har även hunnit äta den goda middagen + semlan och pratat med mamma. Dessutom lägga in en massa nummer i telefonboken på vår nya fina telefon :)

Men. Till saken. Matten funkade jättebra och jag blev vääääldigt glad över att upptäcka att det den distributiva lagen även går att använda till addition. SMSade Titti fort som tusan och det jag kommit på förklarade hur Karin tänkte i kompendium 2. Visst håller ni med? :)

Sen så räknade jag kikärter. De där kikärterna gör mig lite frustrerad. Framförallt när de ska grupperas två och två. För det blir så många grupperingar att, även om man använder färgpennor, inte ser hur man har ringat in. Sen så är det svårbestämt i alla fall. Om jag har gjort rätt så blev talet 100010000000... Så 40 i basen 10 är lika med (=) 100010000000 i basen 2. Där håller ni väl också med? :)

Förresten så heter det kikärter. För det reagerade ni kanske på... Jag var helt hundra på att det hetter ärtor. Men sen berättade min väldigt intelektuella farbror (han gillar brunch) att det faktiskt heter ärter. Fast jag måste ju erkänna att jag säger ärter men tycker att ärtor ser mycket bättre ut, skrivet. Förresten så är det ett väldigt gulligt ord. Ungefär som pingvin eller tass.

På tal om min farbror så hade han SMSat far min idag och frågat efter min adress. OJOJOJ! Jag kan bara hoppas, men jag hoppas väldigt innerligt och om det blir så ska jag dela med mig till er :)

Nu ska jag äta upp min chokladboll (det här får jag ägna ett annat inlägg åt, en annan dag) och titta på Per Moberg på TV4+, han är typ, ungefär, cirka dum i huvudet. Det vet jag faktiskt.

Så. Hej då!






(Jag är fortfarande lika glad. Hoppas vi kör lite rektangelmetod imorgon, eller vad säger du Tihi?)

sol!

Bara för det är lite sol, för att jag och Titti har varit tokigt grymma på matte (vad sägs om Kashis metod), för att min älskling är hemma samtidigt som jag, för att jag ska äta rödspätta med pressead potatis, remouladsås och gurka till middag och till efterrätt en semla, för att jag har en ny och jättefin tröja på mig, för att vi har köpt en ny hemtelefon idag (en jäääättefin röd!) och för att (håller i er nu) jag har lust att plugga - jag har lust att räkna matte.

Bara för det. Så är jag så sjukt lycklig och glad idag!


(och så har jag namnsdag!)

fan också.

SKIT!

Så enkelt. SKIT.

matematik och jobb.

Idag träffades jag, Titti och Malin och pluggade mattepå biblioteket. Från 8.30 till 11 satt vi, vi gjorde hela det första häftet som består av primfaktorer, primfaktoruppdelning, kommutativa lagen, associativa lagen, minsta gemensamma nämnare (det här förstod vi dock inte), räkna med olika baser, utveckla från en bas till en annan osv. KUL VA!? Men det gick faktiskt bra och det är riktigt bra att sitta några stycken. Vi alla räknade ett tal vi fick olika svar allihopa, haha. Sen så räknade vi tillsammans och så fick vi samma svar, vilket var ett svar som inte någon av oss fått innan :)

Jag skulle jobba kl 13 så jag cyklade till Giraffen och tjötade lite på jobbet, sen handlade jag och sen tillbaks till jobbet. Först åt jag lunch sen så jobbade jag i ett par timmar. Och så kanske jag råkade köpa tre tokigt fina tröjor också... Busigt!

Ikväll är en sådan där TV-kväll. Först Jeopardy, sen Gossip girl och pådet I huvudet på Gynning, dock går Klass 9! samtidigt, men det kan man se på SVT.se. Sen är det Planet Food på 7:an. Det är en tjej, som jag antar är kock, som åker omkring i olika länder och testar mat. Jättekul är det! Jag gillar både mat- och reseprogram så det är ju toppen :) Hon var i Sverige en gång, jag visste inte så mycket som hon tog reda på. Och så åt hon surströmming och sa att det var det äckligaste hon någonsin ätit... Jag har aldrig testat och kommer nog aldrig göra så.

Nähä. Nu ska jag läsa vad som hänt i Svea rike och o kringelstan!

öland.

Idag har jag, AP och Titti varit på Öland. Först Körstaden där AP skulle köpa skor, men det blev jag som köpte skor istället (oj då). Sen skulle vi till ÖB, jag råkade tro mig veta hur man kom dit vilket ledde till väldigt tokig väg och väldans omväg. Förlåt, AP. Men som tur var räddade Stina och hennes Peter oss :) På ÖB handlades det sånt där som alltid går åt, ni vet. Dock fanns bara en av de tre saker jag verkligen skulle ha. Typiskt! Men jag lyckades handlar för 271 SEK ändå, jaaa. Men det går ju åt!

Nu har jag satt på potatisen för att äta tidig middag. För kl 16:50 ska jag och AP ses för att gå till KAROLINs årsmöte och efter det bär det av hem till Titti för fest och melodifestival! Hörde just på radio att en av tjejerna för PayTV ska vara med, yeah! Tänk om låten är lika bra som Trendy Discoteque... Wiiie!

Och jag luktar kassler om händerna.

varför?

Att ett litet glas mjölk kan bli så mycket mjölk när det inte befinner sig i glaset längre.

Att elektriska saker inte tål vätska.

Att man kan bli så väldigt förbannad på ett litet försvarslöst djur.

Att allt gick ju bra ändå till slut.

Att det finns så mycket större problem här i världen.

lillördag.

Idag är det onsdag. Alltså är det lillördag. Och jag dricket vin. Busigt som tusan. Men jag lagade sådan god mat att det hade varit skam att dricka mjölk/vatten till. Jag gjorde potatisgratäng med fläskfilé och pepparsås. Och så sallad. Hade tänkt överraska Anders, men han kom hem mycket tidigare än han sagt så det blev inte riktigt så, men egentligen skulle vi ätit rester från igår, så det blev ju lite trevligare iaf :)

Och igår åkte mamma och pappa. Saknar dem redan jättemycket. Vi har haft jättemysigt och det har varit jättemysigt att ha de boende här hemma hos oss. I lördags när de kom så handlade vi lite mat (pappa frågade gång på gång vad jag behövde och lade ner en massa gott i kassarna som nu ligger i vår kyl :)) sen åkte vi hem. Pappa vilade lite och sedan så traskade vi bort till Lilla Puben där Anders slöt upp efter ett tag. Efter det så gick vi till Källaren Kronan och åt. Jag åt räk-och krabbrör på toast till förrätt, huvudrätten bestod av skaldjusfyllde rödtungfilé med vitvinssås och duschesspotatis och efterrätten var vamiljpanacotta med jordgubbssås. Till detta dracks det ett mycket gott vitt vin. Efteråt så traskade vi tillbaka till Lilla Puben och satt där tills de stängde. Och OJ vad jag skrattade, pappa berättade om äventyr på Finlandsfärja då han och hans kompisar hade med sig en skyltdocka som de döpt till Bella, eftersom de är könslösa så satte de björnskinn mellan benen så man såg att det var en tjej. Sen "vann" pappa en bildörr eftersom han kom sist i en femkamp de hade. Jisses, jag skrattade så att jag hade ont i magen :)

På söndagen var vi på Kosta outlet. Fick ett par jättefina Lacosteskor av pappa och så fyndade mamma och jag örhängen för 5 kr/styck på Glitter. Sen gick vi omkring där och så. Sen handlade vi lite mat och sen åkte vi hem. Till middag lagade vi kött med pommes och bearneisesås och sallad. Två flaskor vin + boxvin :) Och så fördrink då! I måndags så var vi först på Lundgrens järn och skulle fixa saker till hyllor här hemma. Slutade med ett helt annat system, men det blev tokigt bra! IKEA fick besök av oss sen, där Anders och jag skulle köpa insatser till vår Expedithylla, men de vi skulle ha var slut, men vi kom därifrån med en massa annat ändå :) Sen gick vi en sväng på stan, mamma tycker om att gå på stan i Kalmar :) Jag köpte födelsedagspresent till någon ;) Sen hem ch pappa och Anders fixade hyllorna. Jag och mamma lagade mat och det blev tacogratäng och sallad som vad jättegod! Sen myspys hela kvällen. Sen var det tisdag och jag sprang till skolan och när jag var där så åkte mina kära päron hem! SAAAAAAAAKNAR!

Det var lite vad jag har gjort :) Idag så blev vi klara med grupparbetet lång innan jag trodde. Så jag var hemma innan 14 och då hade jag redan jobbat! Det är nog rekord :) Så pluggat, lagat mat och myst med min Anders! OCH PRATAT MED MARINA! Underbart. Snacka om att få positiv energi!

Nähä. Nu ska jag dricka upp mitt vin och titta på Jeopardy!

mamma och pappa-lördag.

Idag kommer de! Nu sitter de nog i bilen och har så gjort i typ 20 minuter... Och jag ska traska bort till jobbet snart. Ska göra en del ärenden på vägen - vattna Jossans blommor, köpa fy-sprej och handla lite på Systemet. Jag jobbar 12-15 idag, istället för 13-16. Mamma och pappa kommer direkt till Giraffen, därför ska jag gå. Så åker jag brumbrum-älsklings-stora-Volvo X90 hem! Och så måste mamma och pappa handla de som de vill ha till frukost, för de äter annat än vi, tror jag minsann. Och så behöver jag också handla lite grejer.

Och idag är jag jättefin i min fina blommiga, kofta som jag köpt en blå t-shirt till, att ha under. Jaaa!

Alltså. Det har snöat inatt. Det vet jag inte riktigt om jag tycker om. Å andra sidan så är det SOOOOOOOOOL ute och den lyser nu på mig och det blir vaaaarmt! :)

Nehej. Hej då!

ledig fredag?

Jag var ju ledig från skolan idag.

Ställde ingen klocka utan skulle soooova. Men jag vaknar pigg klockan 08.00. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal? Då hade jag sovit i ungefär 9 timmar... Hm. Men det var iofs bra, eftersom allt tog längre tid än vad jag tänkt.

Jag givk upp och åt och klädde mig och sådär. Sen så var jag på körskolan och skrev två pärmar. Jag var hemma igen vid halv tolv. Då började jag städa. Jag plockade, torkade av, dammsög och torkade golvet plus att jag tvättade hela tiden. Detta tog mig till kl. 16.39 ungefär. Då hade jag en kort paus då jag åt lunch - två äggmackor. Jag stäade alltså i fem timmar. Men det kändes inte så, men jag är rätt trött nu. Men det är verkligen fint här nu. Inte ett skräp eller smuts.

Jag och Amanda var på H&M när jag hade duschat bort allt damm från mig. Där köpte jag en t-shirt (därför vi gick dit) och så hittade vi massa smycken för fem kronor, styck! FYND! Köpte örhängen, halsband och diadem.

När vi kom hem så lagade vi mat, hemmagjorda hamburgare. MUMS. Världens godaste guacamole till... Och nu sitter jag här. Ska snart gå ner och hämta det sista i tvättstugan. Sen så kanske jag ska gosa ner mig i soffan. Även fast det inte är lördag idag tänkte jag äta lite chips och godis. Och dricka Pepsi. Jag tror det inte blir så mycket av sådant imorgon, iofs blir det desto mer alkohol :) För imrogon kommer ju päronen mina, och vi ska ut och äta!

Och om 1½ timma, typ, kommer min kärlek hem. SAKNAAAAAAAAAAAR!

Hörni, TREVLIG, OSMUTSIG, HÄRLIG HELG PÅ ER!

cheesecake.

Jag var ju på middag hos Titti i fredags. Hon bjöd på fantastisk mat, vi fick cheesecake till efterrätt. När hon berättade om maten några dagar innan och sa cheesecake frågade hon om jag tyckte om det. Då sa jag "ja, om jag får sylt till" och så tittade hon lite konstigt på mig. Jag översatte helt enkelt cheesecake och tänkte ostkaka... Men så var det ju inte riktigt. Hade aldrig ätiti cheesecake innan,men guuuud så gott det var! I vilket fall så bad jag om receptet så nu har jag lånat Tittis receptbok, men massa roliga recept.

Och ikväll så ringer Titti och uppmärksammar mig på att hon skrivit äggulor i receptet och äggvitor där i hur man ska göra. Så söt hon är, ringer mig för att säga det. Det är en riktigt vän det. Min kära Titti! PUSS!

home alone.

Nu tänker säkert någon "stackarn, ensam hemma på alla hjärtans dag!". Men nu ska jag säga er. Det var typ det bästa som kunde hända :) Jag ÄLSKAR Anders och Amanda och jag älskar att ha folk omkring mig och kunna diskutera, laga mat, duscha, mysa, se på TV med någon.

Men vet ni? Det var SJUKT länge sedan jag var ensam hemma en hel kväll. Och ikväll är jag det. Så det känns riktigt, riktigt fint! :)

Tror iofs inte att det kommer vara något som är speciellt annorlunda ikväll mot en vanlig torsdagkväll. Datorn i knät i soffan framför TV:n och sedan en massa TV-program som säkert skulle gått på om mina A:n var hemma. Men ändå. Jag är eeeeeeeensam (bortsett från två pälsbollar). Bara känslan känns fin. Jag KAN fisa hur högt, hur som helst, när som helst, jag kan sjunga högt som fan i duschen, jag kan titta på vilken film jag vill (haha, do you know meee?), jag kan ha hela soffan för mig själv, jag har två TV-apparater, två DVD-spelade, en VHS, ett sorround system och tre datorer för mig själv, jag kan sitta upp hela natten med jättehög volym på något, jag kan lyssna på Äntligen Morgon imorgonbitti hur högt jag vill osv.

Jaaaaaaa. Ni fattar.

Men vet ni? Jag saknar min Andeeeeeerrrrrrrrssssss!

Förresten så var jag på körskolan och gjorde 80 frågor. Har fyra pärmar kvar som jag inte skrivit över huvud taget. De ska jag skriva nästa vecka! Imorgon blir det lite körskola och städning och tvätt. OCH SLAPPNING.

Jo, en till sak som är skönt med att vara ensam hemma. Jag är ledig imorgon = ingen som går upp och stökar när jag sover. För jag har bestämt mig för att sova tills jag vaknar. INGEN KLOCKA, fy så skönt!

städtant.

Nu har jag:

- rensat duschavloppet (isch)
- torkat av på rör och sådant i badrummet
- torkat ur hela vitrinskåpet
- torkat av alla ytor i köket
- skrubbat diskstället
- organiserat om på köksbänken
- skrubbat i duschen
- ordnat lite bland filmerna

Varför denna städmani? Städas behövs ALLTID när man har två små tissetassar som drar fram, omkring och runt allt smuts och damm. Iofs har de ju inte smutsat ner så mycket där jag grejat nu idag, men det behövdes ändå.

Mamma och pappa kommer ju på lördag och tills dess vill jag ju givetvis ha det fint... Jag vill inte ta golven idag för katterna kommer ju hitta massa ny smuts. Och det är ju det som går fort, dammsuga av hyllor och sådant och sedan golvet. Så jag tror jag tar det imorgon. Går till körskolan på förmiddagen och sedan hem och tvätta och städa klart på eftermiddagen.

Funderar på att gå till körskolan nu med, så det inte blir så tungt imorgon. Det låter vällan vettigt? :)

Så, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj(s)!

den här dagen, 14/2.

Här sitter jag på en buss,
men tänker bara på puss.
Tanten framför mig luktar faktiskt dill,
och jag vill bara pillerill.
Allt är idag så himla rött,
så himla pluttigt sött.
Nyss en banan jag åt,
men jag tänkte på något annat - förlåt!
Alla hjärtans dag,
alldeles för kommersiell tycker jag!
Älska istället var eviga dag,
på det borde det vara lag!
Ja, en liten alla hjärtans dag-dikt,
av absolut ingen vikt.
Det är bara ord ord ord,
det hoppas jag ni förstod.
Snart ska jag av bussen gå,
och bara bra må.
Fast jag saknar han med stort H,
men det får gå ändå.
Hej då på er,
nu hoppas ni nog på att inga dikter fler jag skriver!

Av: Elin Westerberg, 080214

typ ledig!

Jag har nästa lektion på tisdag. Det känns helt okej faktiskt :) Imorgon hade jag tänkt att hälsa på på min praktikplats. Annars så måste jag köpa kyckling, boka bord till lördag samt plugga körkortsteori. På fredag ska jag städa (såvida det inte sker imorgon...) och bara slappa. På lördag så jobbar jag och på eftermiddagen så vet ni ju. MAMMA OCH PAPPA KOMMER! :)

Kanske ska ta och simma fredag också, det låter som en rätt bra idé. Hm. Nu började jag tänka om. Kanske ska ta allt tråk imorgon och allt roligt på fredag? Får fundera över den saken.

Snart dags för mat och sedan tennis!

G+.

Som bäst kunde man få G++ på duggan och jag fick G+, glaaad Elin! :)

Planerna blev lite ändrade för kvällen och nu har jag pluggat klart (tror jag?) idag, så det blir en lugn kväll. Känns skönt. Det är inte ofta jag är hemma kl. 16.38 och inte har något mer att göra för dagen. Eftersom det blev annorlunda än vad jag tänkt så kanske jag borde gå till körskolan, men nu tänker jag faktiskt unna mig denna lediga kväll. På torsdag och/eller fredag hinner jag sitta där (för då är jag leeeedig!), såååå det så!






Men sluta kväva de små liiiiven!

mycket glad dotter.

Veeeeeeeeeeet ni!? Mina kära päron kommer till Kalmar på lördag! WIIIIE! Så förbaskat glad. Jag har inte träffat de sen den 12e november och jag behöver dem liksom för att leva. Som tur är finns telefon, annars vet jag inte hur det här skulle gå!

Så på lördagar kommer de. Förmodligen kommer de till mig direkt på jobbet, dels för att se vilka snygga kläder vi har och sen så att vi kan köpa det som de vill ha till frukost. För de ska bo hemma hos oss! Så vi kommer träffas en massa mer än när de har bott på hotell!

Så nu ska jag boka bord på antingen Källaren Kronan eller Gröna stugan, mums hur som helst :)

mail.

Jag gör lite konstiga saker ibland. Som nu, den senaste timmen. Jag har suttit och läst gamla mail som jag har SKICKAT. Vad är det för en sysselsättning?

Många av dem handlade om KAROLIN och jag bara kände hur ångesten växte i bröstet och hur känslorna om hur jag kände då kom tillbaka. Usch. Mailen handlar ju om så mycket praktiska saker och sådant så allt det roliga syns ju inte där... Nåja. Jag har ju bestämt att jag inte skulle skriva om sådant här i bloggen så nu får jag sluta :)

Men nu ska jag göra något vettigare. Typ spela Wii! :)

sööööndag.

Söndag idag, igår kändes det som söndag eftersom jag var ledig i fredags och dessutom ute på krogen då. Så det kändes riktigt fint imorse när jag inte hade någon klocka som ringde och det var ledig söööööndag :)

Anders och jag cyklade tillFolkets park till kl. 11 för att gå på en marknad eller så. Massa skräp som kostade 10/15/20 kronor sådär ni vet. Men vi handlade grejer för 145 kronor. Det dyraste var cykellysen till Anders för 50 kr. Annars köpte jag ett märke till overallen,  en tårtspade,  plackers, feta spritpennor, någon vante  som man kan greja med på möbler så katthåren försvinner m.m. som jag inte ens minns. Grattis.

Igår så åt jag godis för första gången sen 6e januari. Det blev inte alls speciellt mycket, braaa. Saknade ju faktiskt chips mest, eller var mest sugen på det. Åt lite Plopp och chips, drack 2 glas Pepsi så var jag nöjd. Dock så lockar kakorna i skåpet idag, men nej nej. ENDAST lördagar. Jaaa.

Jag hann inte plugga klart i fredags så jag gjorde det nyss. Skönt, skönt. Har seminariet på tisdag så jag kan gå till körskolan och plugga imorgon efter skolan istället.

Ikväll är det I en annan del av Köping, wiiiie! Och mamma och pappa kommer hem till Sverige imorgon och förmoooodligen kommer de ner till Kalmar på lördag. Elin hoppas ska ni veta.

Näe, nu ska jaktstarten för herrar i skidskytte-VM få min uppmärksamhet!

hemma igen.

Hittills idag har jag:

- ätit frukost
- pluggat
- klätt mig
- handlat på Netto
- tvättat
- ätit lunch
- varit på banken
- tvättat igen
- varit på jobbet och ÄNTLIGEN köpt min jeans
- handlat på Maxi

och nu är jag hemma igen och eftermiddagen och kvällen erbjuder

- plugga klart (om jag hinner)
- tvätta klart
- duscha och klä mig
- ta ledigt för veckan och strutta bort till Titti för middag med henne och AP :)

bra matematik för alla.

Har seminarium på Bra matematik för alla på tisdag och sitter och läser. Får mig ett gott skratt när jag läser följande:

En lärare i Bohuslän påpekade att"öka" och "lägga till" betydde ungefär detsamma. Men då protesterade en av pojkarna och tyckte att det var fel. "Fröken, man kan väl inte öka när man ska lägga till? Då kan man ju åka rätt ini bryggan." (s. 32)

Så jäkla skön kommentar och så himla sant.



EN MÅNAD!

Idag, 7 februari har jag inte ätit godis och allt sådant där, på en månad! YEAH! På klassfesten åt jag ju några chilinötter, två chips hos svärfaroch ett chips i lördags. Thats it. Är stolt som tusan! :) Men nu har jag ju bestämt att jag bara får äta på lördagar så nu blir det inget förens på lördag. Dock ska jag äta efterrätt imorron, hos Titti :)

Och med andra ord - ingen semla i tisdags! Vi gick förbi utan för biblioteket när de stod där inne och delade ut semlor gratis, men jag höll mig därifrån :) YEAH!

Nåja.

Mamma ringde mig ikväll. Idag hade de haft 34 grader på Teneriffa, SÅ SKÖNT. Men det hade blåst, så det var inte sådär jobbigt som det faktiskt kan vara. Och förmoooodligen så kommer mamma och pappa till oss nästa lördag! Wiiiihi! Jag har saknatde sjukt mycket och jag har inte träffat de sen den 12e november, efter hela familjens Teneriffaresa, så det är verkligen på tiden! Och så var det perfekt, för jag är ledig på måndagen och Amanda har sportlov och åker till Göteborg så de kan sova hemma hos oss! Wiiiie! Men nu är det ju inte helt säkert än. Men förbövelen vad jag hoppas!

Imorgon är jag LEDIG. Så det blir att handla och plugga. Och till körskolan om jag hinner. Sen på kvällen middag hos min Titti med AP, myyyspys! :) Sen är jag sjukt ledig i helgen, så himla skönt! Och massa skidor att se på TV :)


Nehe. Dags att duscha och senare ikväll är det Gordon Ramsey :D

rapportering.

  • Ingen semla igår - duuuuktig Elin!
  • Apkul och apjobbig tennisträning!
  • Nypussad av mitt älsk
  • Mår bättre än på sjuuuukt länge.
  • Vill inte ha morgondagen. Bajslektion.
  • Vill ha freeeeeedag! Ledig+middag hos min underbart fina vän Titti.
  • Jag försöker få ner mamma och pappa till Kalmar. Lite svårt när jag vill att det ska komma nästa lördag och kommer hem från Teneriffa nu på söndag....
  • Våra katter är sjuk tokiga.
  • JAG ÄR BARA SÅ GLAD!
  • Jag älskar min Anders (nytt va? :))
  • osv.
  • osv.
  • lycka.
  • osv.
  • Min Anders gosar på min kind. Precis just nu. Och låter som en anka. Fy fabeluskan vad jag älskar honom.

semladilemma.

Imorgon är det fettisdagen. Inte fettisdagen utan fettisdagen. Jag sa fettisdagen ändå fram till för några år sedan. Nu hajar jag.

Men jo. Denna dag innebär ju att man "ska" äta semlor. Och vet ni? Jag älskar semlor. Men nu är det ju till den 7e jag ska hålla mitt löfte. Så fettisdagen kom två dagar för tidigt. Typiskt. Men konditorierna lär ju inte sluta göra semlor efter imorgon, så jag kan äta en på lördag. Men det är en sak som är dum. Kåren ska dela uta semlor - gratis - imorgon. Tänk om jag springer på en gratissemla? Gratis är nämligen förbannat, jäkla, sjukt gott som student.

Förstår ni. DILEMMA. Vi får se hur det går. Men hualigen vad duktig jag är om jag inte äter någon imorgon!

förlåt.

Jag åt ett chips igår...

tvillingar.

I natt födde jag två söner. En Lucas och en till son. Med kejsarsnitt. Det var folk från min grundskoleklass som förlöste mig. När de hade lagt snittet reste jag mig upp och sa att vi måste hämta ett lakan, för det kan blöda mycket. Där låg jag på en soffa och sa att det inte alls gjorde ont när de skar upp min mage. Sedan var jag på jobbet och det var så mycket folk att det inte gick att röra på sig. Vi sålde frukt också. Sedan så hjälpte jag en karl med något. Min chef åt vitlöksbröd och det var första gången sen Palace. Sedan kom fyra flygvärdinnor med alla sina passagerare och klagade på att det inte fanns toaletter till alla.

Två söner, ojdå.

löööördag.

Idag har det varit fullt sjå hela dagen känns det som. Visserligen steg jag inte upp förens vid 9, men sen dess. Tvätta lite, gå till Audio Video och försöka förstå något som jag inte fattar alls, vika tvätt och så. Sen kom AP och hämtade mig så brummade vi till NetOnNet så jag kunde byta väskan som jag köpte igår, men som var trasig. Sedan lämnade hon mig på jobbet. Sen jobb från 13 till 16. Fick besök av Titti med tvillingsyster Lotta också. Var rätt mycket att göra, det tycker jag om! Sen hem, upp i förrådet och lämna en massa kartonger och grejer, ner i tvättstugan, förbereda maten, plocka undan hemma. Sen så ringde jag hem till mor och far. Fick pappas kontonummer så jag kan betala min "lilla" skuld, men känns tokigt skönt att kunna göra det. Sen så var jag "liiiiiite" avundsjuk på att de åker till Teneriffa 06:50 imorronbitti. Pappa lovade att sola och bada åt mig. Dock ville han inte dricka någon Piña colada :( Men men, GT och Dorada (inhemsk öl) funkar ju också. Faktiskt så är Dorada den godaste öl  jag druckit, surt som tusan att den inte finns i Sverige!

Nähä. Dags att laga mat. Snart kommer min sötpöt hem. Jag har längtat efter honom tokigt mycket hela dagen. Sen blir Wii-spelande med lite kamrater ikväll. HAHA. Kamrater, det säger man ju typ i mellanstadiet eller i Sovjetunionen. HAHA.

välkommen februari.

Nu är det helg och det känns riktigt trevligt. Inte för att det har varit speciellt krävande vecka i skolan, men ändå. Helg är ju alltid helg! Visserligen jobbar jag imorgon, men det brukar ju gå rätt fort :) Vi träffades i studiegruppen vid 10 och skrev en uppgift vi ska lämna in måndag v. 7. Vi blev klara så den är inlämnad redan, såååå skönt! Och ändå var vi klara redan vid 13.15. Gött!

Anders jobbade halvdag så på eftermiddagen så har vi inhandlat lite gott till kvällen (ost och kex), fått skjuts av Johanna (tack ängel) och hämtat nyinköpt surroundsystem vi har även fått vårat Wii-spel levererat med typ tio nya spel. Wihi! Johanna körde oss till NetOnNet också för jag skulle köpa en datorväska som var mycket efterlängtad. Hittade den och betalade. Undersökte den närmre när jag kom hem och då upptäckte jag att den var trasig :( Axelbandet sitter inte fast! BAJSKORV.

Och jag drömdelite tokigt inatt. Jag drömde att jag åt en massa Plopp (som jag älskar) och Cookis (som jag älskar) och så vaknade jag med tokigt mycket ångest. IIIIKH! Som tur var var det bara en dröm, men det kändes verkligen som om jag hade gjort det på riktigt. Hua. Men nästa lördag får jag äta. Men jag vette katten om jag ska det. Eller jo, det kommer jag ju. Men det här har gått så mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Igår när jag satt och pluggade så hade det iofs suttit fint med lite kakor och ett glas mjölk, men det gick ju bra ändå! Nu gäller det bara att inte köpa så mycket så att det finns kvar tills dagen efter... Det är nog det som är trickset.

Nåja. Nu ska jag kanske ringa päronen. Eller göra något annat. Gosa med tokigt gosiga katter kanske.

RSS 2.0