pingpong.

Hur roligt kan man ha med en pingisboll? Fråga Flora!

x-jobb.

Nu har jag ringt och bokat in två stycken intervjuer, wiiie! Nu ska vi bara fixa sex stycken till! Nu kör vi på hååårt. Igår hade vi handledarsamtal som kändes helt ok - jag vet inte om det blev något bättre eller sämre. Frågeställningen ska ändras igen, men den kommer väl ändras 38 gånger innan januari. Sen hade vi en provintervju - tack Sara! - och det var verkligen värdefullt. Toppen, toppen!

Nu ska jag ringa en till förskola, Titti är hos doktorn med sitt ben så hon blir nog glad om jag fixat när hon återkommer :)

det har vänt.

Det har varit och är en hel del som påverkar mig just nu. Igår vände det rätt mycket, det kan bara bli bättre på den fronten och det känns väldigt skönt, dessutom var det den tyngsta grejen. Sen är det en hel del som tynger mig fortfarande, men det kommer att lösa sig och ingenting farligt kan hända. Jag måste intala mig det.

Men ibland önskar jag att dygnet - helst förmiddagarna - var fem timmar längre. Gärna att jag kände mig lika pigg på eftermiddagarna som på förmiddagarna. Jag måste peppa mig. Jag måste få det att fungera. Jag måste se till att jag är öppen med mina känslor och tankar. Jag måste ge mig hän. Jag måste skärpa mig. Jag måste rycka upp mig lite.

Och så måste jag älska.

hur...

...ser energin och motivationen ut? För jag hittar dem inte.

helg!

Nu ska jag först springa ner i tvättstugan och hoppas att allt är torrt. Sen upp och vika tvätten (inte mycket). Sen skala lite potatis, morötter och sånt. Koka potatis och greja stavar av grönsakerna att dippa ikväll. Sen ska jag ta en tokhet dusch. Jag har orsakat alldeles själv att jag har blivit tokfrusen. Har haft fönstrena öppna och det är typ 0-gradigt ute. Och att sitta still i draget från fönstret var ju inte det mest intelligenta jag gjort...

Men nu är det färsch luft här i alla fall! Å nu blir det heeelg!

flytta på eeer!

Jag var och handlade på Maxi idag. Väldigt ovanligt nog så var det inte enda tant, bitch, skraltig pensionär eller en puckad mamma som var i vägen. Det var rätt mycket folk ändå, så risken fanns att det skulle vara folk i vägen. Eller så var det så att det luktade jättemycket jul på Maxi och Elins små horn försvann för en liten stund när lite julkänsla infann sig. Att jag inte irriterade mig helt enkelt.

MEN! När jag cyklade hem med tungtung ryggsäck, en påse i korgen och en på styret så var ta mig fan alla idioter i hela Kalmar ute samtidigt och uppehöll sig precis där jag skulle cykla. GAH! Först var det två gymnasieungdomar (alltså, varför syns så det så sjuuukt tydligt om en tjej går på gymnasiet!?) som tyckte att det var lämpligt att stå precis vid cykelöverfarten och hålla ett allvarligt samtal. Sedan var det en medelålders citron-vagina-gumma (sur-fitt-kärring alltså) som levde kvar innan 1964 (eller när det var) och cyklade på vänster sida så JAG fick bromsa in som en tok och fick lite sladd med bakhjulet. IDIOT. Rondellen vid Teknikum kom det en hord med grabbar som hade brallorna nere vid knäna och förfrös ollonet, som tog upp hela jävla cykelöverfarten. Strax efter det, vid Lamphuset, kom en bil tillhörande nyssnämnda affär inkörande på cykelvägen lite väääl fort och prejade ut mig att cykla på gräset. Lite längre ner på Trädgårdsgatan kom två rastakillar (det såg faktiskt ut som han hade massa bajskorvar på huvudet istället för hår) och gick tvärsöver cykelväg/gångväg när jag kom cyklandes. Och att det skynda på ett par steg fanns då inte i deras värld. Haschmolnet låg tungt. Vid rondellen vid Sveaplan (Svett-Olgas, kåren) så var det en bil som saktade in och jag blev osäker på om jag skulle cykla över men han gasade på och körde sen så jag höll på att tappa hela jävla balansen i Systraströmmen. En tant som var typ 80 år äldre än mig cyklade lättare över än jag, röööv. Väl på Larmgatan så går varenda jävel på cykelvägen. Gärna precis i mitten också och så pass nära de som går framför, men på gångvägen, att det är omöjligt att cykla förbi. Min ringklocka är dum också, för jag lyckas bara plinga var sjätte gång. Och dessutom såg det ut som det var tokhalt där så jag ville inte bromsa hur som helst. Men jag kom hem. Levande men med så stora horn i pannan att jag hade svårt att komma in genom porten.

En upplysning - om det är en platta med en cykel på på en liten väg - det är en CYKELväg. TIPS! Hej och hå! Hurra! Nu vet alla! MOVE YOUR FUCKING BIG ASSHOLE!!!!

x-jobb.

ÄNTLIGEN. Nu har vi sammanfattat alla böcker vi läst hittills och nu i eftermiddag har vi börjat skriva PÅ RIKTIGT!!! :) Så förbannat skönt att se något produceras, mumma!

Dessutom fick jag en underbart SMS av mamma imorse. Fy tusan vad vad mammas ord verkligen stärker en. Sådär pang tjoff donk så gör man som mamma säger :) SAAAAKNAR!

Och idag är det exakt en månad kvar till provopponeringen vilket innebär om allt går som vi vill är vi klara om en månad. Så sköööönt. Men vi ska inte ropa hej än, men mål ska man ha. Sikta mot stjärnorna som hamnar du i trädtopparna! Hell yeah!

Å så bjuder Titti på middag. Mums, mums! :) Vi kommer nog sitta ett bra tag ikväll. På fredag kl 8.00 (alltså imorgonkväll) ska vår handledare har det vi skrivit hittills. Det hade varit skönt att kunna skicka in så mycket som möjligt så man får respons på så mycket som möjligt liksom. Så man slipper vänta. Så en lång kväll blir det nog, minsann!

Det blir imorgon med, jobb 16-20 minsann!

x-jobb.

Titti och jag kom på att vi ska sitta på varsitt håll och läsa idag, eftersom det kanske händer att vi pratar en del när vi sitter tillsammans. Både om det vi ska och det vi inte ska. Så nu är det dags att slå upp de få böcker som är kvar och se om de kan ge oss något. Sen så ska vi träffas och skriva sammanfattningar och sen kanske vi kan börja skriva på riktigt, tjoho!

Läsning och the!

brum, brum.

Idag har jag haft körlektion! Hurra! Jag körde två gånger i september och innan dess i november förra året. Heja, Elin. Typ.

Men. Det är faktiskt rätt bra för att vara så länge sen. Hade en annan lärare idag också. Tyckte inte riktigt om det, men hon var jättebra och -trevlig! Men, SOM VANLIGT, så är det speglar, speglar och åter speglar. Sen lite annat tjafs. Det som är skönt är att jag är medveten om det själv så jag förstår ju precis. Nu gäller det bara att förflytta det från tanken till handlingen också. Det kan vara lite fnul för Elin nämligen.

Men nu har jag ytterligare fyra lektioner bokade och jag hoppas verkligen det händer hända mycket på de lektionerna. Hade varit riktigt fint med ett litet rosa till examen :) Önska ska man alltid!

jobb, läsning och lagkaptenen.

Jobb, jobb och jobb i helgen. Hade ingen vidare lust men fy tusan vad roligt det är när man väl är där. Har stått i kassan hela helgen och det är nog det jag tycker bäst om :) Det går undan och motivationen och arbetslusten bara växer ju längre kön är :) Har lärt mig en massa, learning by doing, ni vet! :) Anders har också jobbat hela helgen så något mys och umgänge kan man inte riktigt tala om. Förutom den väldigt trevliga lördagskvällen som spenderades i Johanna och Saras palats. Det var GULD-fest! Det bjöds på SJUKT god mat och jag trodde jag skulle spricka så mätt var jag. Å så kladdkaka med grädde på det. Jag rullade fram (det gjorde jag faktiskt, men på cykel). Trevligt som tusan och det var dessutom en massa söta barn där! :)

Idag har jag och Titti fortsatt vår läsning fram mot ett färdigt x-jobb. Vi känner oss lite frustrerade när vi läser och hör om andra som skrivit flera sidor. Men vi resonerar som så att om vi är riktigt pålästa kommer skrivandet gå smidigare. Hoppas bara att det blir så :) Men efter imorgon är vi nog nästintill färdiglästa. I alla fall de böcker vi lånat! Hurra! Ett litet, men ack så viktigt steg! Men om någon både kan och vill så får ni hemskt gärna översätta lite engelsk litteratur åt oss! Ersättning kan diskuteras, hör av er!

Och ikväll är det Fotbollsgalan och imorse var Rydström med i Mix Megapol. Han är min nya idol, grr. Insåg när han var med i Eftersnack (lokalt intervjutjofräs) förra veckan att han är satans snygg. IKH!

Nu hoppas vi bara på en massa priser till KFF ikväll! HEJA HEJA HEJA!

lite ledig.

Nu har jag korkat upp en fredags-bacardi-breezer, mums! Och fått en hel del gjort, vad säger ni om det här:

- bränt filmen från i söndags (tog nästan två timmar med att få in den i datorn osv.)
- fortsatt tvätta (snart klar!)
- ringt ALLA (ca. 30 st) hyresvärdar i Kalmar (varierande resultat, de som svarade sa åt mig att maila typ)
- gjort kursutvärdering, kursansvariga kommer gråta när de läser
- bokat fem stycken körlektioner
- läst lite till x-jobbet
- lämnat tillbaka några böcker på stadsbiblioteket

DET NI! :) Jag tror minsann att jag kan vara rätt effektiv och få mycket gjrot ibland, även om det inte känns så oftast. Nåja. När man ser det svart på vitt så känns det ännu bättre! :)

Förresten så har min idol - Fotbollsfrun - bloggat om mig :) Haha. Jag skäms inte!

ledig?

Titti tyckte att jag skulle ta sovmorgon när hon fick reda på att jag ställt klockan på 6.15 en ledig dag. ICKE! Har tusen saker att göra. Eller okej då, på min att-göra-lista är det 14 saker och de är mer eller mindre omfattande. Jag har bara bockat av en sak och påbörjat en annan. Tränat har jag gjort och tvättat har jag börjat göra. Skönt att ha träningen gjord och det var rätt mysigt på gymet sådär mellan 7 och 8, bara jag och 50+are :) Dessutom Äntligen morgon med Adam och Gry i öronen! Och så förbaskat gott det är med frukost när man tränat, mums! Men det kändes att kroppen inte riktigt vaknat än, orkade inte alls så länge med kondistionsträningen som på eftermiddagarna, men men. Bättre att jag tränar än inte alls! :)

Jag och Anders har fortfarande inte riktigt förstått att KFF vunnit SM-guld. I förrgår satt vi och skrek "SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUULD!!!!" vid middagsbordet och fick en 17-årings blick som sa "ni är ju helt tokiga!!!". Men det är så himla gött. Vi planerade även att den dagen fvi flyttar till större så ska det rum som förmodligen blir arbetsrum/gästrum vara ett KFF-rum. Schackrutigt golv fast med rött och vitt, sen vita väggar med ett stooooort KFF-emblem på en av väggarna. Åååh, jäklar vad grymt det vore!

Jag har inte ett enda foto från matchen att visa er, eftersom jag struntade i att fotografera för att istället filma. Så film har jag! :) Däremot har jag lite foton från kvällen och Stadt. Jag ska snylta lite matchfoton från Titti tänkte jag, minsann.

Imorgon är det lite guldfest med andra inbitna KFF-fans men för oss blir det lugnt pga. jobb för både mig och Anders. Jag jobbar heldagar både lördag och söndag!

Och nu är det dags att påbörja arbetet för att kunna bocka ännu fler punkter på att-göra-listan!

SM-GUUUUUUUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!

SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!! SM-GULD!!!

det kan idag vara den sista dagen.

Idag kan det vara den allra sista dagen som Kalmar FF aldrig har tagit SM-guld. Imorgon kan bli en dag att minnas för hela livet. Imorgon kanske jag skriker bort min röst totalt på Örjans vall, i bussen och på Stortorget.

Jag har aldrig sett fram emot en söndag så mycket som jag ser fram emot imorgon. Rena rama julafton. Det ska bli så hiskeligt kul. JAG ÄLSKAR ER, KALMAR FF! Gaaaah.


Förresten. Anders och jag var på KFF:s kansli för att inhandla supporterprylar, men det vi skulle ha var slut. Utanför så mötte vi allas vår kära Joachim Lantz och jag var så nära man kan vara utan att göra det, att säga "HEJ!", men kom i sista tusendelssekunden på att han har ingen jävla aning om vem jag är. Men det är precis som om jag känner honom. Undra varför? :)

♥ OVERALLSTORSDAG.

Och plötsligt var overallen på och några cider i min kropp och strax bege sig till Titti för att sedan studsa på kåren. Å med sambon i handen. Fan vad jag kommer sakna det här efter 16e januari!

mini-pc.

Lyssnade som vanligt på Mix Megapol (när jag var och tränade, men det är inte som vanligt men ska bli) och då var det två tjejer från Lilla gumman där, en tekniksajt för tjejer. Kändes lite töntigt först men sen tyckte jag att det var trevligt och så. De förlöjligade dessutom inte, utan jag kan tänka mig att det är ett väldigt smart marknadföringsdrag. Nåja.

De gjorde reklam för, och gav högst betyg till den här dator, en mini-PC! VILL HA! Kolla vad liten den är! Måste hålla utkik, för man kan säkerligen köpa den, eller man kan det, med mobil bredband. Så då kan man ta den i x antal månadet för x antal kronor i månaden. En väldigt bra julklapp att önska sig :) Dessutom kommer jag bli av med min bärbara när jag har lovat att min käre sambo får ta med den när han ska befinna sig utomläns och studera i en massa veckor.

Nu börjar övertalningskampanjen!

today.

Idag tog jag och Titti sovmorgon. Jag hade inte tänkt sova mer än till 7-snåret. Men det gjorde jag. Satte bara på TV:n och lyssnade på Nyhetsmorgon och sov, halvsov och dvalade fram till 8:30. Morgonbestyr och sedan cyklade vi ut till City gross och shoppade lite grand.

Hem med maten och sen till Stadsbiblioteket för att checka litteratur till ex-jobbet. Hittade en hel del. Sen en sväng på stan för att handla en pärm och byta en pyjamas. Sen skiljdes vi åt. Sen hem och luncha. Mums.

Nu har jag kollat priser på SJ och Swebusexpress inför jul. Fyyyy så dyrt det är. Bläh. Det lustiga är att det är typ 200-300 billigare att åka 1a klass på vissa avgångar på SJ, tack tack säger ja. Men det kostar ju ändå över 1000, bläh. Ska diskutera med AndersPanders när han kommer hem.

Det jag har kvar att göra idag är att lämna och hämta lite saker i förrådet (hoppas jag hittar det), träna (nu jävlar ska jag få valuta för de 225:- i månaden!) och laga mat. Och så ska jag fixa lite med receptpärmen och den nya pärmen jag köpte.

Minsann.

den borttappade vanten.

Minns ni vanten? Jag tappade en vante i måndags på morgonpromenaden och hittade den verkligen inte.

Vad ser jag och Titti ligga övergivet igår på vår morgonpromenad? Jo, min vante! :) Den låg där och det såg vrkligen så sorgligt ut som jag skrev om. Men jag hittade den så nu har jag 1½ par igen och den ligger och myser med de dnra vantar och halsdukarna i byrålådan! :)

examensarbetet.

Idag har jag och Titti suttit på biblioteket och letat lite avhandlingar och övrig litteratur som man kan använda till ex-jobbet. Sen botaniserade vi bland alla böcker på pedagogikavdelningen. Det var rätt kul faktiskt, varför har man inte gått dit och bara tittat innan, utan att leta efter något speciellt? När vi hittat typ 20 böcker så lånade vi democh bar hem de till Titti. Vi ögnade igenom innehållsförteckning, lite inledningar och sådär och såg om det var något att ha - följden blev en hissa- och dissahög. Det blev ungefär hälfte-hälften. Sen kollade i i referenskapitlet på de böcker vi dissat. Sen tänkte vi så det knakade - vad kan vi göra nu? Men vi kan inte göra något och det är såååå frustrerande. Vi skickade in forskningsrapporten igår och ska inte få respons förän på måndag. Vi kanske inte ens får skriva om det vi vill, liksom. Och det är fortfarande vissa frågor som snurrar i huvudet. OCH VI VILL BARA KOMMA IGÅNG! Men vi får ta en lugn vecka helt enkelt. Inte mycket att göra.

Föresten så konstaterade vi att böckerna från högskolebiblioteket luktar väldigt suspekt. Många av dem luktar svett, typ gammal fotsvett och vissa har en lukt man inte kan sätta ord på. Huu. Men tänk hur många som petat på de där böckera, hur många ställen de varit på. Uäck.

Imorgon ska vi i alla fall gå till stadsbiblioteket och försöka leta reda på lite mer intressant litteratur. Men vi bestämde oss för sovmorgon eftersom vi både varit som zombies idag.

sista kursen.

Ojoj. Idag inleddes min allra sista kurs på min lärarutbildning. Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma. Och jag kände mig rätt vuxen och duktig när jag satt på mötet med handledare, examinator och övriga studenter. Vi fick i uppgift att göra en "forskningsplan" som skulle vara innan senast midnatt. Jag och Titti fick lite smått panik eftersom vi fortfarande var osäkra på ämnet... Men vi satt i ett par timmar och spånade och kom på något som verkligen känns toppen. Bara vår handledare och examinator tycker det känns lika bra :) I forskningsplanen står det: "Vi vill undersöka hur förskolepedagoger utmanar barnen utifrån deras individuella behov och nivå." Inte bara de barn som har behov av stöd utan ALLA barn, även de som ligger långt fram i sin utveckling likväl de som ligger i fas med "kurvan" och de som kommer lite sent. Nåja. Det känns väldigt bra i alla fall. Och det känns verkligen bra att både jag och Titti har skickat in papret idag, så vi har en extra vecka att spåna och greja på. Fett najs! :)

NU KÖR VI!

på söndag.

Det blev inget SM-guld idag för Elfsborg vann just med 3-0 mot Halmstad. De släppte in alla mål på mindre än 10 minuter. Bajskorv. Men desto roligare blir det på söndag om dem vinner och det ska rätt mycket till för att vi ska tappa det här nu alltså. Så Elfsborg bara skapar liiiite spänning!

Och på söndag ska vi brumma KFF-buss till Halmstad med sällskap av varandra och cider ;) Sen blir det förhoppningsvis en mycket glad resa hem och sen om allt går vägen, firande på Larmtorget! Ska bli sååå kul!

wiiie.

Just nu känns allt rätt så bra, faktiskt. Kalmar vann med 6-0 igår och det ser mer än väldigt ljust ut för det här SM-guldet. Ikväll kan vi veta säkert och fy tusan vad kul det ska bli att åka till Halmstad på söndag! :)

En annan trevlig sak är att jag blev klar med papret igår! Hurra! Fett najs. Ska ha seminarium på det idag, ingen aning om vad jag ska säga, men det är nog inte problem. Flum flum. Det löser sig alltid.

Den tredje saken som är bra är att jag endast har EN kurs kvar på hela min lärarutbildning. Kursen innehåller examensarbete till 100% och nu JÄVLAR KÖR VI TITTI! Fast vi inte ens vet vad vi ska skriva om, haha. Men det löser sig, som vanligt, och jag och Titti ska ha tokigt roligt under tiden. Häromdagen kom jag på att min födelsedagsfest var den 16 augusti, alltså nästan exakt 2½ månad sen. Examen tas den 16e januari - om 2½ månad. Och det känns inte som det var jättelänge sen vi firade mig och det är lika lång tid till examen, inte så lång tid! Däremot tackar jag för om det inte händer lika mycket saker från och med nu till den 16e januari. Det räcker, om man säger så...

En dum sak är att jag tappade min vante imorse, på morgonpromenaden. Jag Skulle fota den otroligt vackra soluppgången vid Lindö. Jag höll den ena vanten och mobilen som jag fotade med, i samma hand. Sen så hade jag plötsligt tappat vanten, och även om jag inte gått speciellt långt från att jag tog av mig den tills jag upptäckte det så låg min lilla vante INGENSTANS. Tanten bakom mig snodde den säkert. Men eftersom jag tidigare utan att märka det tappat en av vantarna i det likadana paret så är det lugnt. Av fyra vantar har jag ju två kvar, ett par av två. Men jag som aldrig brukar tappa vantar och sådant. Och har ni tänkt på hur sorgligt det ser ut när en ensam vante, en liten mössa, en strumpa eller något annat som saknarsin ägare, ligger övergiven och blöt vid vägkanten? Jag blir lite ledsen och nedstämd varje gång jag ser något sådant. Och nu är det MIN vante som ligger där alldeles ensam och gråter, stackars lilla vante!

postmoderniteten.

.. är jag KLAAAAAAAAAAAR med!

Titti ska bara läsa igenom den och hitta konstiga formuleringar som jag ska ändra och sen ska den IN. Imorgon har vi seminarium - jag vet inte alls vad jag ska säga. Jag har bara fokuserat på papret. Men jag ska inte vara i skolan förän 11 och dessutom en timme mellan 12 och 13 att fundera lite på.

Så sköööööööööönt!

uppdatering.

Har glömt att meddela att vi aldrig var på någon visning på bostadrättsvillan. Huset verkade ju och var/är säkerligen perfekt för oss. Ävenom själva huset bara kostade en halv miljon så var månadsavgiften på 7000. Och om 8000 inte lät så farligt i månaden för ett hus så tittade vi lite och kom fram till att omvi skulle köpa ett hus för 1,5 miljoner och slippa månadskostnaden så skulle betala typ 4000-5000 i månaden och då ÄGA vårat hus. Typiskt. En del ville gå på visning men jag var klok nog att förstå att jag skulle förälska mig så i det att jag hade tjatat på Anders och vi hamnat i konflikt och jag innerstinne förstod att det var dumt. Så nej. Klok Elin.

Mamma och pappa-vistelsen var jättemysig. Vi gjorde inget speciellt, bara umgicks. Pappa betalade hyran för att bo här genom att köpa en massa mat till oss. Världens snällaste pappa, "ni behöver väl lite kött också?" :) Vi åt på Källaren Kronan i tisdags, på KM till lunch i onsdags och på Lilla puben till middag i onsdags. Massa gott alltihop! Slurp! Sen åkte de i torsdags förmiddag och jag kände mig så tokigt ensamt. Uscha.

Igår var vi på A la carten, jag, Anders, Titti, Sara och Brorsan. Vi blev lite besvikna på maten men hade det trevligt ändå :) Toktok. Stackars de två par som satt där och skulle ha romantisk middag säger jag bara.

Och ikväll ska jag "ut med jobbet"... Haha. Vuxet värre. Vi ska äta på jobbet och sen bowla på Harrys. Har försökt få tag på någon hela dagen för att se om det stämmer, men ingen svarar. Äsch. Får testa igen.

Ojdå, nog dags att göra sig i ordning.

Imorgon ska vi vinna över Norrköping! Förresten så ska vi till Halmstad den 9e och ses sista matchen! Så kulkulkul!

RSS 2.0