väldigt mycket burr.

Fy bövelen vad jag fryser. Som tusan fryser jag. Jag skakar nästan.

Förutom att jag fryser är jag trött och lite down.

Och jag ska cykla och jobba. 16-20. Ingen ork.

Efter jobbet ska jag handla mat. När jag handlat mat ska jag cykla hem. Då fryser jag nog fortfarande. Då kommer jag önska att vi hade ett badkar och sen gå och lägga mig.

Jag gick upp kl 6 idag. Jag har ätit ett ägg. Jag har gjort 420 körkortsteorifrågor. Jag har fått köra en halv lektion till starkt reducerat pris. Jag har hört svordomar och könsord. Jag har frusit. Jag längtar till jag går och lägger mig.

x-jobb.

Idag har vi finputsat x-jobbet. Så nu är det bara att vänta på informationen om vilka som ska opponera på oss. I och för sig kan vi skicka iväg det till alla innan. Men vi ska inte stressa dem i onödan ;) En sak som är lite osäker, men jag är så himlans nyfiken på responsen från både opponent och examinator så jag vill ha det kvar :)

Den 8e ska det in, 13e och 14e är det opponering och den 19e ska det slutgiltiga in. Sen är utbildningen SLUT. Tokigt. Värre!

Men ack så underbart!...och läskigt.

home again.

Hemma i 0480-land igen. Skönt är det. Men ÅHHH vad jag vill att Kalmar och Södertälje/Nykvarn ska vara grannstäder. Helst att mamma, pappa samt storebröder med sambosar flyttar hit, det hade varit PERFEKT. Vem vill bo i Södertälje frivilligt!?

Nåja. 16.21 rullade tåget in. Sedan dess har jag städat, plockat ordning, varit en sväng i tvättstugan och lite så. Anders cyklade och handlade nästan med detsamma och nu fixar han lite med maten inför imorgon. Å så har vi ätit. Och försökte få katterna att fatta att det är VI, husse och matte...

Imorgon smäller det, 45 blir han! :)

tufftuff.

Å så var vi på väg hem igen... Det har gått tokigt fort, men jag har hunnit med allt som jag ville. Krama om hela familjen samt säga god jul och hälsa på farmor och farfar.

Sovit och ätit mycket. Myst och pratat. En bra jul helt enkelt!

Idag är det tre veckor kvar till examen. Det går nog fort nu. Av dem tre veckorna är det ju bara två skoldagar. Herreminjesus. Är jag ledig i typ två och en halv veckor? Tokigt! Jobba med inventering den 5e, fina pengar det.

Vi åker första klass idag med, lyx! :) Idag var det X2000 mellan Södertälje och Linköping. Gratis internetuppkoppling, kaffe, the och frukt. Tack, tack. Sen blir det tråk Veolia från Linköping och hem. Det är så sjukt drygt. Synd att vi inte bytte i Alvesta, men men.

gul jod.

Myspys morgon och pappa har precis kört sönder en lykta, haha.

Datorn dör snart och årets julkalender var den sämsta någonsin.

Nu ska jag krama storebror och svägerska!

Hej svej!

äntligen måndag.

Idag har den efterlängtade måndagen kommit. Hur ofta längtar man till måndagar? :)

Nu sitter vi på tåget från Linköping som vi anländer till Södertälje med om en dryg timme. Givetvis åker vi första klass, både Kalmar-Linköping och Linköping-Södertälje. På förra tåget bjöd de på kaffe eller så, men jag sov så jag blev utan. Här bjöd de på dryck från kaffeautomat samt gratis internetuppkoppling, man tackar :) Men segt var det... Nåja. Gratis är gott!

Jag funderade på det där jag skrev om att jag hatade var femte kund och blev kär i var tredje, igår. Det stämmer inte. Jag kan faktiskt inte komma på en enda kund som jag blivit riktigt förbannad på... Så - jag blir i kär i var tredje. Punkt :) Men det är klart att vi har världens bästa kunder ;)

Nu blir det nog lite torrt på bloggfronten den här veckan. Vi spenderar hela jul i 08-land och tuffar hemåt på fredag. På fredag ska det börja fixas för lördag. Då Anders Panders fyller jämt. Så på lördag blir det också att dona. Och jag har en känsla av att jag inte kommer vara vidare pigg på söndag ;)

Men det ska bli så skönt att få vara i mitt paradis tillsammans med söt, mamma och pappa med lite inslag av storebror och svägerska. Hälsa på farmor och farfar ska jag med göra, lägga ros och säga god jul. Hua.

Första julen utan farmor. Hon var inte hemma förra julen heller, får då låg hon på sjukhus. Men jag var i Kalmar då, så det var inget som märktes sådär, för mig. Men nu kommer det kännas. För efter frukost på julafton så väntar man på att farmor ska komma... Det kommer inte komma någon farmor på onsdag. Hon kommer givetvis finnas med oss hela tiden. Men inte som en fysisk person...

Slutbabblat. Nu ska jag läsa pappersBarran och Anders ska få ha datorn eftersom det är det enda nöje han har med sig på tåget. Min dator ;)

Hejdååå!

fjärde advent.

Idag tyckte jag och Anders att vi inte kunde stå emot faktumet att det inte var sommar längre. Så vi bar in krukor, baljor och utemöbler i förrådet. Sen drog Anders upp en massa rödbetor samt en morot. Borde de inte vara döda pga. kylan? Knasigt. Nåja. Så Anders har ägnat hela dagen åt att lägga in rödbetor, har man världens bästa sambo eller? :)

Jag själv har ägnat dagen åt att jobba, efter vi hade burit in alltihopa. Lika kul som vanligt och jag blir kär i ungefär var tredje kund. Och hatar var femte. Ungefär så. Hade ett gamalt par idag, hjälpte dem med lite fleecetröjor. Den storlek de ville ha fanns inte så jag kollade om den fanns på lagret. Jajemen. Sa att jag kunde springa upp och hämta. "Vill du verkligen göra det? Snälla du! Tack!" Då blir man glad! Hujedamig vad söt den farbrorn var. Myspys.

Efter att jag slutat köpte jag julklapp till kissarna. En tunnel med bollar inuti och lite sånt. Enok har inte vågat gå in i den än, haha. FegEnok.

Sedan har kvällen ägnats åt att äta, duscha, packa, vattna blommor, ringa lite och dona och fixa. Jepp.

Nu ska jag nog packa klart och sedan sjunka ner i soffan. 05.50 rullar tåget ut från Kalmar central imorgonbiitti. Blir att stiga upp minst en timme innan. Hurra!

jullov!

Nu är provoppositionen över! Tjoho! Vi fick mestadel formalia att ändra, skööönt. Det var inga direkta tunga grejer. En diskussion uppstod dock och det verkade rätt stort, men efteråt kom vår handledare till oss och sa att det inte var JÄTTEnödvändigt typ.
"Om ni vill ha VG...",
"får vi VG om vi ändrar?"
"det kan jag inte svara på..."
"okej, förlåt, men ledighet och paus från x-jobbet känns mer relevant än ett VG"
"hahaha".

Och ptja. Dagarna innan nyår är Titti i Kalmar så då har vi möjlighet att finslipa lite och kanske ändra lite grand på det som vår handledare pratade om. Så vi får se. Då kanske man är lite mer motiverad och har lite mer energi till det än idag. Dock har vi ändrat den formalia och gjort de små tilläggen som det pratades om idag, i eftermiddag. Skönt!

Så nu är det julledigt! I alla fall från skolan :)

FYRA JÄKLA VECKOR!

Idag är det exakt fyra veckor kvar till examen! Wiiiiihi!

Idag innebär också provopposition på x-jobbet. Det är nog för jäkla nyttigt tror jag. Och jag kan tänka mig att den riktiga opponeringen går sååå mycket smidigare. Hoppas vi inte får allt för mycket att göra om bara. Jag har liksom släppt x-jobbet lite. Det dumma är att diskussionen vi skickade i väg i tosdagskväll var det första utkastet någonsin. Så inte ens vår handledare läste det innan, det känns lite rövigt. För jag har ingen aning om vi har gjort rätt. Heja. Men det känns bra. Någon som inte känns jättebra är att jag typ glömt vad vi skrivit överallt... Men jag älskar vårat metodkapitel :)

Näe. Vi börjar kl 9, Titti och jag ska ses 8.45 för att hon ska lugna mig. Så jag cyklar nog nu så hinner jag skumma igenom våra texter lite... Jag är mer nervös för att respondera än opponera, är det normalt?

TVÅ dagar kvar till MÅNDAG!

märkligt.

Det är så himla konstigt. Måndag känns lika långt borta hela tiden. Det är nog därför en annan känner sig lite nere. För pirret i magen kommer aldrig. Det känns som om allt bra är lika långt borta hela tiden. Som om tiden står stilla. Som om man springer i ett ekorrhjul. Det är bajsigt. Men nu förstår ju jag också att måndag kommer komma. Och om ett dygn är ÄLSKLING hemma.

Helgen lär väl gå fort. Det lär vara "en del" att göra på jobbet om man säger så.

Men kan inte pirret och känslan av att det är nära nu, bosätta sig i min kropp nu med detsamma? Snälla.

Jag ska göra mig lycklig tillfälligt via Bonde söker fru kl 20.00, kärlek!


Jag är lycklig. Jättelycklig. Men det känns inte. Det är skit.

nötter.

Alltså. Är det här på riktigt?

Min hyresvärd ska inte bry sig om jag vill ta ett glas vin på fredagkvällen eller festa till det när jag fyller år. Nu är det så att jag festar mer än så. Men varken min hyresvärd eller mina grannar störs ett skit på grund av det. Det är ju helt sinnessjukt. Enligt artikeln och deras uttalande så menar dem ju att de som festar inte fokuserar på studierna, öööhm? Varför klarar de allra flesta som festar under sin studietid sina kurser? Jag är medveten om att det finns studenter med alkoholproblem och tyngre droger än så, eftersom jag själv sett det. Men jag tror inte att det är mer vanligt förekommande bland studenter än bland övrigt folk, eller?

Och om jag delar en flaska vin med en kompis eller pojkvän en kväll eller om jag röker som en borstspindel på mitt rum. Vilken tror ni stör grannarna mest? Jag kan ju säga att de som röker stör sjukt mycket mer. Dels luktar, STINKER, det. Och röken och lukten stannar ju knappast i rummet. Dessutom är det ett jäkla spring på rökare om de röker ute. Och om jag vill sova med fönstret öppet en het sommarnatt så är jag rätt överygad om att jag störs mer av rökaren. Än rökaren störs av att jag druckit en cider eller två.

Sen kan det ju mycket väl vara så att fest innebär hög musik, men det tycker jag inte hör saken till. För det handlar om vett. Det finns folk som spelar på högsta volymen kl 3 på natten utan att vara ett dug berusade.

Och nej, jag vill inte framställa mig själv i god dager och att jag bara dricker ett glas vin eller två cider. Men så vitt jag vet har jag aldrig stört någon granne hur full jag än ha varit.

Idioter.

vill du åka tåg?

Kalmar C- Södertälje Syd, tisdag 23e


prognos idiot-vad: frisk.

Oerhört roligt att betala 150 kronor för att få reda på att jag ska stretcha vaden. Eventuellt smörja in med Voltaren.
Hurra. Skitkul. Jippi.

Å andra sidan hade det ju kunnat vara en propp. Det hade jag ju inte velat liksom.

Men om jag nu ska betala 150 kronor kunde ordinationen varit lite med dramatisk än att jag ska stretcha? Att jag fick en dom så jag kunde tycka lite synd om mig?

Nåja.

idiot-vad.

Efter att i fem veckorstid ha cyklat t/r till Lindsdal (1 mil enkel väg) blev min vad helt knäpp. Först tänkte jag den briljanta tanken om att det nog var mina vadmuskler som växte fort och mycket. Men efter att ha gått omkring med en vad som typ sover, i två månader bestämde jag mig för att ringa doktorn. Minsann. Sagt och gjort och jag ska vara där om en dryg timme.

Jag känner den typ inte, kanske är lite svullen men när jag väl stöter emot så gör det så SJUKT ont. Jag skriker typ rakt ut. Eller nej. Men jag skulle kunna. Fast det kan man ju göra precis när man vill om det är så. Nåja.

Jag tyckte inte jag ville komme 1 h och 10 m efter jag stigit upp. Men sköterskan tyckte att jag bodde ju så nära så det var inga problem. Men vad fan. Hon vet ju inte om mina morgonrutiner. Ska fan gå dit oduschad och utan att ha borstat tänderna. Jag hatar min doktor ändå, så han kan få lite natt-andedräkt på sig. Mouha.

Tur att det är vaden dr. Rinhaldo ska klämma på idag. Och inte tuttarna som sist. Fan vad besviken han kommer bli.

plus ett i familjen westerberg.

GRATTIS STOREBROR! Huuuuuuuuuuuurra! BRUUUUM!


puts väck.

...och då var den lediga helgen borta!

Men en annan behöver jobba lite i mer i december så det känns bra. Kommer nog kännas ännu bättre att åka iväg på måndag också! :)

i eftermiddag/i kväll/i morgonbitti.

Nu ska jag:

- kissa
- gå en sväng på stan
- äta middag
- ringa Marina
- läsa igenom x-jobbet
- skicka in x-jobbet inför provopposition
- eventuellt plugga teori
- kanske se på TV
- prata med Anders
- sova
- ha sovmorgon imorgon (gud så skönt)

EN J-VLA MÅNAD!

FATTAR NI ATT DET BARA ÄR EN (1) JÄVLA MÅNAD KVAR TILLS JAG/VI TAR EXAMEN!?

DET ÄR OFATTBART. FAN VAD JAG LÄNGTAR!

Ännu mer längtar jag när det står klart att mamma, pappa, storebror, storebrors fästmö, gudfar, gudmor, gudpärons dotter och eventuellt andra storebror med sambo kommer! HURRA!

morgonstund har avgaser i mun.

Upp kl 06.00, tänkte somna tidigt igår. Men mitt huvud var verkligen fullt av tankar så det gick inget bra. Grät en skvätt, log lite grand, undrade över hur allt kommer se ut.

Nåja. Duschen piggade till mig och vid 7.47 (två minuter sen, fy Elin!) var jag på körskolan. Brumbrum. Att tänka på sen förra veckan var att titta mer i speglarna (ovanligt, vad är det som är så svårt liksom) samt att accelerera mera. Och jag gjorde både och. Lite väl mycket gas kanske. Man ska inte köra 40 på 30-väg. Nääej. Och så kanske det var en heldragen linje där med. Den ska man inte köra över. Och varför finns enkelriktade gator? Tro nu inte att jag kört mot trafiken på enkelriktad, för det har jag inte och jag börjar bli bäst på högerregeln. Men nödvändigt med enkelriktat? Hela Kvarnholmen och framförallt Kattrumpan är knökfullt med enkelriktat.

Nu är det ju bara den här teorin också. Har någon snäll själ ett bra tips på hur man kan plugga? Jag lär mig inte jättebra av att bara läsa i körkortsboken, tyvärr. Något tips? Ska få låna en cd-rom av min lärare på fredag att installera på den bärbara som Anders kommer hem med samma dag. Så då har jag något där, det känns fint.

Nu får jag minsann rycka upp mig i teorin som jag gjorde med körningen idag!

rövkronor.

"Jag hatar pengar. Världen hade varit så mycket bättre utan dem. Låt oss försörja oss själva genmo"

Som ovan skrev jag typ för 30 minuter sedan i ilska. För jag hatar pengar. Det gör jag. Med det löste sig. Och jag är så sjukt glad. Förutom pengar är SJ röv. Och liksom Robin i Robins-reprisen sa igår "Vad är det för likhet mellan Baywatch och SJ?" "Jo, båda går i slow-motion när det är som mest bråttom". Och det stämmer fan så jädrans mycket. Och inte bara att SJ:s tåg går i slow-motion utan hela deras uppenbarelse och nu tänker jag främst på deras hemsida. Prutt. Dessutom påstår dem att det finns biljetter och när man ska till att betala många kronor tycker dem att nej det är fullbokat. Sen kostade ombokningsbar 9 kr och icke ombokningsbar 42 kronor, vad är det för skit? Muppar.

Jag vill ha Anders. En färdig uppsats. Fredagkväll. Körkort. Jobb. Sommar. Kärlek. Barn. En till ring på fingret. Farmor. Mormor. Farfar. Findus. Felix. Agda. Jack (fast snäll). Astrid Lindgren också. Och sluta tänka så mycket. Och hatar tumörer.

burr.

Fryser gör jag minsann. Det måste bero på att Anders åkte idag, minsann. Men han kommer hem igen på fredag och då stannar han hemma i typ sju veckor, myspys!

Idag har det rättats småfel i uppsatsen och påbörjats på diskussionen. Vi gav upp efter en halv sida och Titti gick hem vid typ två. Mm. Onödigt kanske. Men vi var helt blanka i skallen båda två. Om en av oss är blank så brukar oftast den andra kunna dra upp den andra. Lite svårt när vi båda var helt tomma. Nåja. Det blir bra. Det är klart det blir.

Saknar Anders. Längtar som fasiken till fredag eftermiddag. Eller fredagkväll. För då är det ingen uppsats på typ minst tio dagar! Bara mysa med Anders och fira jul med älskade mor och far. Så skönt det ska bli!

tråkigt.

Jag har trååååååkigt! Jag absolut inget att göra!

Jag dricker vin och äter snacks. Nu ska jag nog vika tvätt och ringa mamma.

Hur ska jag göra imorgon kväll då!?

nu då?

Förresten.

Titti jublade hemåt för att fira på Harrys ikväll (hihi). Hon skulle göra sig grann och dricka drinkar. Anders kommer hem ikväll (äntligen!), men inte förän 20.21. Klockan är inte ens 16 och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Eller jo. Jag ska kissa. Sen vet jag inte alls.

Tänkt att läsa igenom det vi hittills skrivit på x-jobb från början till slut (har t.o.m. skrivit ut det!), men jag har ju ingen större lust med det. Ingen energi eller motivation heller.

Kissssa var det!

x-jobb.

Handledaremöte idag. Det gick bra. Tjoho. Vår handledare kunde inte förklara sina egna kommentarer, det var lite lustigt.

I eftermiddag har vi ändrat om och donat, lagt till och tagit bort. Fix, trix och pill alltså.

Söndagkväll eller måndag påbörjas DISKUSSIONEN!

glaaad.

Min älskade Titti har fått jobb! Heltid och fast. Precis där hon ville. Lägenhet precis där hon ville.

Är så himla glad för Tittis skull! Det är hon fett mycket värd!

Mitt i allt är jag lite ledsen också eftersom hon flyttar och inte jag. Men sånt är livet och det finns TELEFON och KOLLEKTIVTRAFIK!

GRATTIS, ÄLSKADE KÄRA VÄN!!!


stänga av.

Nu ska jag stänga av datorn. Sen ska jag kanske bajsa och efter det duscha.

Sen ska jag glo på TV, det är ju lite mer socialt än att sitta vid datorn. Framförallt när man är helt allena.

Eventuellt trycker jag i mig lite julmust, pepparkakor och skumtomtar. Men jag är tokigt mätt efter middagen fortfarande så det kan bli lite jobbigt.

Tokigt god middag.

Hej då. God natt. Sovmorgon! Saknad. Längtan. Bekymmer. Vilja. Kärlek. Ensam. Kär. Funderingar. Ska. Nära. ELIN.

det ser väldigt bra ut.

... så skrev vår käre (?) handledare i mailet med dokumentet som innehöll vår uppsats tillsammans med tiotusen kommentarer från nämnda karl. Vi fick en version igår med kommentarer och då kändes det BAJS. Sen sket vi i det en stund och åt lussekatter istället. När han äntligen skickat version två så skrev han så. Det var inte så illa va? :)

Så nu har vi ordnat upp metoden och lite grejer. Nu ska jag vi strukturera resultatet och sen blir det diskussionsskrivning i 110 fram till och med onsdag då vi ska skicka det till granskare inför provopponeringen som infinner sig nästa fredag.

Plötsligt känns det som vi är rätt bra, faktiskt bäst. Men det kan ju ändra sig rätt fort.

Handledningsmöte imorgon!

21 styck.

Jag räknade ut att jag sökt 21 stycken jobb, inte illa!

Har donat lite med papper och så. Tagit kopior, varit och fixat utdrag från Ladok, skrivit ut CV och personligt brev samt ordnat allt i en mapp. Nu är jag förberedd, börja ringa! :)

trasknas.

Det här gör mig så himla glad och det är ju precis det här vårat examensarbete handlar om!Att vara söt men lika som bär vad är det att ha?
Lite annorluda är inget fel att vara
Om man är av en annan sort
Varför ska man kastas bort?
Lite trasiga och knasiga är vårt trasdocksgäng
Lite trasiga och knasiga det är vår refräng
Är din näsa sned eller armen hur led och din tå är gul och blå
Lapris säger TRASDOCKAN
Det blir lika bra ändå
Fast trasiga och knasiga vi sjunger vår refräng
Lite trasiga och knasiga är vårt trasdocksgäng

automat och kass.

Uppdatering angående körkortet.

Jag skiter i manuell och kör på automat. Känns som ett fett nederlag och att jag är värdelös, ungefär. Men jag orkar inte. Jag vill ta körkortet NU. Sen kan jag köra upp för manuell en annan gång. Ett annat år. Så är det. Värdelös ska automat ta.

Teorin är jag också kass på. I somras var jag duktig. Det var memorering. Idag testade jag igen. Allt var borta och det var dessutom nya pärmar. Heja. Bara fortsätta.

Nu vet hon ju vad julen ska bestå av. HURRA.

julkalendern.

Nu har jag gett julkalendern en ny chans. Titti berättade att hon hört att den blivit bättre. Och jag håller nog med. Den är helt okej. Även om Sune, Pelle Svanslös, Dieselråttor och sjömansmöss, Pettsson m.fl. var MYCKET bättre. Men december är julkalender. Och på julafton ska den ses tillsammans med pappa. Punkt slut. Tråkigt att inte ha sett den tidigare 23 avsnitten då. Typ. Så därför. Från och med nu följs den. Det braiga är att man kan se på svt.se, alltså. När man vill!

ny chans.

Nu ska jag ge julkalendern en ny chans på svt.se, får se hur det går...

ärenden på stan.

Nu ska jag kila ner en sväng på stan. Till banken, Gallerix och Apoteket ska jag. Sen hem. Och äta lunch. Sen funderar jag på att bara pyssla om mig själv. Kanske träna. Men vi får se.

Sprattel.

jobba, jobba, joooobba.

Elin har sökt jobb. 12 stycken. Fast egentligen mer. Duktig Elin.

Men dumma ansökningar. Som ska in via webben. Elin som planerat att göra jättefina brev på färgade papper och grejer. Opersonligt och tråkigt blev det istället. Dock sparade jag pengar eftersom frimärken inte behövs. Men ändå.

Bajs.

Men glad ska jag vara, jobb, jobb, jobb! PRRRR!

god morgon!

Igår avslutades ju dagen med att tömma kattlådan och som jag skrev, nu är mitt liv berikat! Det är så att man känner hjärnceller växa fram under den härliga sysselsättningen! Oh ja!

Idag var det sovmorgon, så skönt! Det bästa är ju att klockan bara är 8.30 och jag har ändå sovit klart och är pigg. Undrar vad Titti är, hon gick ju upp typ vid 5. Samma tid som jag vaknade och trodde att jag försovit mig men insåg snart att det var TRE timmar kvar till klockan ringde, underbart!

Nu ska frukost inmundigas i långsam takt, sen eventuellt tas ut pengar och sen cykla iväg för att få en liten gul lapp så jag kan gå till Apoteket och kvittera ut Elin-och-Anders-får-inte-barn-nu-piller. Jajemen.

Förresten har vi två tokiga katter här. Den ena bar omkring på Amandas skärp hela kvällen igår. Den andra gick maniac när jag gick upp och var ÖVERALLT. Även på väggarna i badrummet. Men söta är de tu.

Flora och Enok.
Lite lugnare än imorse. Men ack så söta!

good night.

Nu ska jag tömma kattlådan. Ett mycke spektakulärt kvällsnöje. Att placera kissklumpar och bajspluttar i en gul plastpåse. Jag känner en intellektuell utveckling av det och jag anser att detta ger mig ett rikare liv. Jag menar även på att detta är något som jag gladeligen har gjort varannan dag i ungefär två veckor. Jag har fortfarande inte tröttnat och lusten när jag bestämmer mig för att göra det växer för varje gång.


Jag kan ljuga. Minsann.

Men. God natt.
Det var sanning.

prrrrrr.

Den senaste timmen har bara varit en massa Prrrrrrrrrrrrrr! Förövrigt har jag idag förklarat för Jennie hur bra ordet/ljuder Prrrrrrrrrrrr. är (det måste vara stort P och punkt eller utropstecken, annars blir det fel!), och så används det mycket och stort av Elin nu.

Varför?

- Titti och jag har skrivit "klart" resultatet. Kommer ju gå att dona, fixa och trixa med det, men vi har grunden klar!
- Jag har skrivit julkort till några nära och kära (ni är få ni som får, en massa av er får inte. Jag skickar bara till de utomstädes!)
- Största storebror med fästmö kommer på examen!!! HURRA!
- Och imorgon ska det sökas JOBB som aldrig förr!

Fattar ni AU3-are att det bara är typ 5 veckor kvar till EXAMENSDAGEN!? Vet ni hur kort tid det är av 4,5 år? Det är typ som en fis i rymden, en droppe i Systraströmmen, en tråd i overallen och en bokstav i examensarbetet! FY VAD BRA VI ÄR! Snart är det den 16e december.

Det händer mycket nu. Och ännu mer snart!

dans.

Igår stod jag i Lilla baren. Några meter ifrån mig satt mannen i mitt liv. Jag tittade i smyg på honom och allt ljud blev grumligt och ohörbart. Allt runt omkring blev suddigt, det var bara han som var klar. Klar som kristall. Utrymmet mellan oss fylldes av ren och skär kärlek. Vi tittade på varandra och allt bara är så självklart - det är vi. För alltid.

Vi stod och höll om varandra i ett hörn. Bara höll om, pratade lite, busade lite, smekte varandra och var lyckliga.

Vi förflyttade oss och Anders frågade om vi skulle dansa. Det var Call on me - en låt som spelades jämt när det var på väg att bli vi. Och då dansade vi. Det var en bra ursäkt för att få vara nära. Igår dansade vi. Som om det var för fyra år sedan. Bara vi. Vi släppte inte varandra någonting. Vi tittade varandra djupt i ögonen och älskade.

Jag blir helt matt av att förstå att jag och Anders är så tokigt kära i varandra. Hur mycket vi betyder för varandra och att vi alltid kommer leva tillsammans. Resan började omtumlande och det stärkte oss. Det märks. Min Anders. Hans Elin. Vi tillsammans. Alltid. Jämt. Kärlek.

lycklig elin.

Jag ska ALDRIG MER transkibera. Alla intervjuer gjort samt transkiberade.

Och framförallt - min älskade Anders är hemma. Bästabästa. Vill krypa innanför huden på honom. Min livsnäring.

långsam tvätt.

Vid 17 hade jag tvättid och då började jag tvätta. Hade knappt någon tvätt alls, men jag lyckades skrapa ihop till fyra maskiner. Det går ju fort, tänkte jag. HAHA. Jag la i den första vid 17. Klockan 19 kom jag på att jag tvättar ju. HEJA ELIN. Sen skulle vi äta och jag glömde nästan bort de igen. Så med andra ord kommer det inte vara torrt förän tidigast kl 22.00. Segt som tusan. Och kallt att springa ner (en annan måste ju ut, TVÅ gånger enkel väg, när man ska ner i tvättstugan). Hualigen.

Men imorgon. Då kan jag värma mig i Anders famn!

katt-träning.

Jag har varit på en jaktaffär och köpt kattsand samt en klösstolpe. Sen bar jag det hem. Givetvis gick handtaget på kartongen med kattsand i, sönder. Och den väger drygt elva kilo. Och bära en stolpe med en bottenplatta som är 3x3 dm och en kartong på den vikten i famnen var ingen lek. Stackars Elin!

Trött i armen.

godmorgon.

Fast det har varit en knasig morgon. Jag vaknade en minut innan klockan ringde och var säker på att det nog var 2-3 timmar kvar att sova. Nehej. Sen fick jag torka kattkräk. Sen var det kallt om öronen när jag cyklade till Titti. Väl hos Titti slog det oss att vi var tvungna att bege oss hem till mig för att kunna sitta vid varsin dator. Å så känns det som om jag är på väg att bli förkyld, bläh. Äsch då. Hoppas nu bara att dagens intervju går bra!


en enkel i dubbelsäng.

Lilla jag ska sova ensam i natt. Anders är en massa mil ifrån och jag vill vill vill INTE INTE INTE sova ensam. Jag vill ha Anders gosiga famn att krypa in i när jag behöver, jag vill kunna flytta foten 10 cm och nudda vid Anders, jag vill ha Anders mjuka händer på mig när jag somnar, jag vill ha tusen pussar innan jag går och lägger mig och tusen till när Anders går och lägger sig, jag vill andas tillsammans med Anders hela natten. Jag vill att hela sängen ska vara full med kropp. Jag vill att det ska prassla om Anders täcke också. Jag vill vakna vid 2 på natten och plocka bort TV-dosorna från Anders mage och stänga av TVn. Jag vill treva i mörker på morgonen tyst som en mus för att inte väcka honom. Jag vill vakna av Anders söta snarkningar och bara kunna säga -tyst- så att han slutar snarka.

Jag vill ha honom nära. Jag vill vara nära honom. Helst innanför hans hud.

Min älskade kärlek. Jag vill ha dig hos mig i den mörka natten.

intervju nr 1.

Idag genomfördes den andra "prov"intervjun, men den gick så pass bra att vi kan använda den! HURRA!

Titti har verkat coollugn med allt vad intervju heter, så jag har inte yppat någon om min nervositet med risk att smitta Titti med den. Men i helgen hade Titti funderat lite och blivit nervös hon med. Asch då. Men självfötroendet ökade verkligen idag efter den underbara intervjun! HURRRRRRRA!

Imorgon blir det intervju nr 2 och förmodligen bokande av intervju nr 7!

Wiie!

lunch.

Nu är det nog dags att äta lite lunch för Titti återkommer från sitt besök vid 13.00, och då ska jag vara redo.

Maten blir uppvärmd kebabtallrik från i lördags. Vet inte hur gott det kommer smaka, men mat är ju mat och man måste vara ekonomisk.

En dag önskar jag att jag har ork och råd att få dricka Bravos mandarin-äppel-apelsin-jucie till frukost varje dag. Och få äta en köttbit en gång i månaden.

trotsig.

Jag känner mig lite trotsig tror jag minsann. Jag vill verkligen ingenting just nu. Jag orkar inte ha tusen intervjuer den här veckan, jag vill spola ner examensarbetet i toaletten och slänga mig på ett tåg mot Norrköping.

Fast jag har avklarat två samtal som var nödvändiga. De två lättaste av de alla tre. Inte lätt att ringa en support och bara kunna säga "det funkar inte" och sen inte fatta eller veta mer. Heja, heja.

Kan inte den 19e december komma fort, fort och kan inte jag få klona mig själv och den klonade ska vara supersmart och jätteeffektiv och vara galant på att intervjua. Jag smyger fram till den 19e december, den riktiga Elin. Tänk om...

Så mycket TÄNK OM... TÄNK OM borde inte finnas. Mitt liv består fanimig av TÄNK OM.

för mig och andra virriga.

Vecka

Dag


Datum

Nu undrar jag bara när TID kommer..!

gräsänka.

Nu har Andersen min åkt iväg. Han ska gå utbildning i Norrköping som är på 28 veckor, men han får tillgodoräkna sig åtta veckor så 20 veckor. Först är han borta tre, sen hemma och gör praktik fem och sen borta igen åtta. SAKNAD.

Saknar honom redan ju! Mitt älsk.


RSS 2.0