jobbilijobbjobb.

Idag är det jobb som står på schemat, 9.55-19.10. Funderade lite och kan inte komma på att jag jobbat det passet förr, eller har jag det? När jag jobbat vardagar förr har jag nog hoppat in senare på dagen, hm. Nåja. Idag är det lite moln på himlen så folk kanske väljer att shoppa istället för att sola och bada, det visar sig! Liiite typiskt att Anders fick ledigt idag, den enda dag denna vecka jag ska jobba, men men, vi var ju lediga tillsammans igår!

Imorgon MÅSTE jag ta tag i sommarkursen...

fix och don.

Mycket gjort idag. Efter att ha kommit hem med katterna, ätit lunch och stoppat ett par tvättat i maskin satte vi oss på cykeln till Hansa City, Anders shoppade ett par jeans och ett par solglajer och jag ett par solglajer på jobbet. Najs. Passade även på att lämna transportburen som vi fått låna av Pernilla! Sen handlade vi mat på City Gross och cyklade hem! Varmt var det, svettigt! Vi var hemma runt halv fyra tror jag och då började Anders hacka kyckling och grönsaker till middagen och jag städade, dammsög, städade badrummet och bytte sängkläder. Nya sängkläder vi köpte i 08-land som känns himelskt mjuka!

Svetten rann och vi cyklade till Kattröven och tog vårt premiärdopp, helt underbart! I tidningen stod det att det var 21 grader och det var det alldeles säkerligen, skönt var det! Sen hem, duscha och äta middag! Nu är det final i U21-EM, heja England!

Råkade visst slå en sönder en glasform efter middagen också, hoppla. Den åkte ner från en hylla i hörnskåpet och det var INTE lätt att komma åt att dammsuga...

enok och flora t/r.

Nu har vi varit hos veterinären. Det gick bra och hon hade appselut inget att anmärka på. Visst är dem stora, framför allt Enok, men det var ingen fara på taket över huvud taget! Skönt!

Vi tog varsin bur med varsin katt i famnen och promenerade hemifrån till Alfavet (Djurkompaniet vid Giraffen), det tog sin lilla tid och arman är rätt möra nu. Folk tittade på oss som om vi var knäppa i skallen, men vi hade inte fått tag i någon bil så... Men vi tog taxi hem och det var det värt, att vi inte kom på det när vi skulle dit, haha!

Veterinären berömde katterna massor och tyckte dem var väldans sociala och trevliga :) Klart dem är, det är ju Flora och Enok vi snackar om :) Men nu är vi hemma igen och katterna verkar glada för det! :)

brum brum eller tramp tramp.

Idag ska vi ju som jag skrivit innan ta kissarna till veterinären för att kolla att allt är ok och förmodligen få sätta Enok på diet... Vi har inte fått tag på någon bil eller någon som kan skjutsa oss så det blir ett spännande uppdrag att frakta varsin katt i varsin bur på varsin cykel. Får se hur det går!

Samtidigt har Anders hittat perfekta bilen som vi NÄSTAN har råd att casha, helt otroligt. Var och kollade in den nu på nätet, inte världens skönhet men helt ok och priset var ju det bästa. Och automat, hurra för min del! Vi får se hur det går med den saken!

Nu ska jag ta de sista klunkarna the och sen pussa min Anders så han vaknar!

P.S. Är det normalt att brännan gör typ lika ont tre dagar senare som samma dag jag fick den..? D.S.

bur.

Imorgon ska vi ta kissemissarna till veterinären för att kolla att allt är okej! Har fått låna en transportbur av Pernilla på jobbet, eftersom katterna inte längre går in i en och samma som de gjorde förr, man tackar!

Så idag var jag en sväng på stan och köpte på mig after sun med både kylande och läkande effekt, topp! Köpte även en vattenflaska med kylklamp i. Pussade lite på Anders när han var hemma en snabbis på lunchen. Sen tog jag bussen ut till jobbet för att hämta buren och passade även på att shoppa en tröja till Anders och en sjal till mig, allt på rea! :) När jag kom hem var jag beredd att bajka till Jossan för att hjälpa till men efter ett samtal meddelade hon att vi tar det en annan dag :) Så jag har passat på att läsa lite i en bok som jag inte kunde låna om samt sova en sväng.

Nu har vi ätit kinamat som vi hämtat och nu ska vi se lite fotboll!

Saft är gott!

P.S. Nu gör benen mindre ont men ryggen desto ondare, smörja smörja! D.S.

ananas.

Har ätit lite färsk ananas nu på morgonkvisten (eller förmiddagen rättare sagt). Det mättar ju inte jättemycket för magen skriker efter frukost nu!

Idag blir det att köpa "färsk" kylbalsam på Apoteket, kolla om det finns något kvar på Gina Tricots rea samt hjälpa Jossan att packa upp lite i nya lägenheten! Sen eventuellt åka och hämta en transportbur till missarna som vi ska låna imorgon när de ska till veterinären!

Men först - ringa mor och far!

aj.

Mellan 12 och 14 igår spenaderade jag och Titti vår tid på Kattrumpan, resultat nedan:


Aj. (Dessutom är det värre än vad det ser ut)


Så jävla snyggt.

Igår grät jag av smärta när Anders smorde in mig, med gammal kylbalsam, i knävecken. Det har jag nog inte gjort sen jag var barn - gråtit av smärta. Det känns som om mitt skinn är fyrtioelva storlekar för liten på vaderna, knävecken, låren och ryggen. Men knävecken är utan tvekan värst.

"Jag ska aldrig mer sola!"


25/6.

Idag ska jag jobba 10-14. Känns inget roligt nu när Titti är på besök. Nåja. Idag kom det lite lön och CSN. Har betalat räkningar, men hittade inte en av dem - medlemsavgiften till facket som ska betalas retroaktivt from mars. Ingen aning om var jag gjort av den, jag om brukar vara så noggrann med sånt, gah! Den kommer väl fram, eller så får jag en påminnelse...

Har även plockat ner allt från hyllan som sitter ovanför skrivbordet - fästet har börjat lossna från väggen såg jag. Skit. Hål är inte snyggt, men en skruv somskataglider ut ett hål blir ett ännu fulare hål.

Nu ska jag fråga Anders om han vill sova mer. Sen ska jag fixa frukost, för Titti kommer nog upp när som helst.


a-kassan.

Efter väntan kom jag äntligen fram och fick prata med en trevlig och tålmodig Susanne. Ställde säkert samma frågor tusen gånger och hon svarade lika snällt varje gång. Och jepp, jag har rätt till ersättning! Även om det är pissdåligt så har jag det och det känns sjukt befriande! Det lägsta blir det nog inte heller, men hur eller hur ska jag inte ansöka om det förrän sommarkursen är slut!

ingen fröken.

Bloggen har bytt namn, från "en frökens liv i text" till "en arbetssökandes liv i text", inget vidare muntert men det är ju så det är..! Förhoppningsvis får jag byta till "en butikssäljare liv i text" inom snar framtid.

Dessutom har jag lagt till en grej till höger, "3 prenumeranter via bloglovin'", om ni inte följer bloggar via bloglovin så börja göra det, bästa sättet!

titti, bank, match.

Idag kommer Titti!

Idag ska vi till banken och försöka få lånelöfte!

Idag ska vi på fotboll, KFF-Kosovo!

Nu ska jag dricka upp mitt the sen hoppa in i duschen med mina lena ben!

allsång på skansen.

Så var premiärprogrammet sänt och ja, Allsång på Skansen slår Lotta på Liseberg! Appselut. Timmen gick tokfort och SMS-konversationerna var många och glada och underbara! :)

Började tänka "mycket tid han har fått" när Dorsin lekte trubadur, men vad tusan, det var bra och var inte det minsta tråkigt så kör på för tusan! Lundin var i vanlig form och han är bra, men inte alls lika bra som Lasse! Måns Zelmerlöv föreslog sig själv att ta över efter Lundin och jag tänkte - ptja, varför inte!? Jag tror det skulle vara toppen!

Det var nya kulliser och jag måste erkänna att jag tyckte om det i blått bättre å andra sidan var blommorna väldigt söta. Att tighta ihop och flytta på orkester var nog ett bra beslut så scenen får en plats med djup för t.ex.sådant som Ove Thörnqvist -hyllningen! Många bra allsånger och nu ska det bara planeras in ett live-besök ;)


dax för vax.

Jag har inte rakat benen sen jag var 13 år. Då gjorde jag det sittandes på mamma och pappa skrivbord, pratandes i telefon med kusin Emma med en engångshyvel och på helt torr hud. Jag gissar att det knappt fanns hår och jag VET att det var svårt att sova efter att ha skalat bort x antal lager hud. Jag lade ner det här med att ha hårfria ben. Tills idag.

Amelia hade för ett tag sedan ett test på olika hårborttagningsmedel. Jag valde ett som fick 4/5 och som var lätt att använda, höll lagom lång tid och inte kostade skjortan. Det blev Veet Wax Stripes. Köpte dem på H&M nu ikväll för 69:90 kronor styck (20 stripes). Och nu är det gjort! Nu har jag inga karl-ben längre! För ja, vid snart 24-års ålder var håret mörkt, långt och om man bara hade sett mina vrister hade man nog trott att det var en karl.


Före - jag sa ju att det såg som en karlsloks ben!


Under tiden - behöver väl knappast säga vilket ben som är klart? :)


Efter

Det minus som Amelia hade var att vaxet kunde fastna på benen och det minuset kan jag verkligen verifiera! Fick gnugga "ett tag" med baby olja-servetterna som medföljde för att få bort det! Men nu är det borta och jag har tokigt lena ben! Och något röda, "en lätt rodnad" borde ersättas med "extrem kräftfärg"...

Men nu är snart 11 års vildvuxna ben ett minne blott!

arbetslös på riktigt.

Nu har jag spenderat två timmar på arbetsförmedlingen och är nu inskriven där. Så nu är jag arbetslös på riktigt och i statistiken. Var rätt deprimerande i "vänthallen", men sen fick jag träffa en inskrivningstant och hon var riktigt rolig. Eller vimsig och jättetrevlig är nog rätta orden, så då var allt inte lika deprimerande längre!

Dessutom ser det ut som om jag kan få ersättning från a-kassan, hurra! Men de har bara dumma telefontider så jag får ringa dit imorgon och kolla läget!

Tjo!

lotta på liseberg.

Okej. TV4 kontrar med Lotta på Liseberg när Allsång på Skansen firar 30 år! Allsång på Skansen ligger mig otroligt varmt om hjärtat och utan den är det absolut ingen sommar.

Lotta på Liseberg var ett mycket trevligt program. Mycket allsång och glad publik. Men ojojoj vad jag stör mig på reklampauserna, vilket också gör att programtiden är 90 minuter, vilket jag tycker är lite mycket. Program på en timme (utan reklampauser) är perfekt! Bingogrejen mitt i var lite onödig och det känns som om TV4 gör allt för att Bingolotto inte ska dö ut helt. Dock var det en kul grej med att delar av publiken agerade levande bingobrickor och vann en massa stålars själva, men utdraget var det.

Artisterna var jättebra och det var en fin blandning! Lotta funkade bra som programledare men fler gånger sluddrade hon som om hon vore sketans full, hoppas det var premiärnerverna som orsakade det.

Ja - jag kommer följa Lotta på Liseberg
Nej - det slår INTE Allsång på Skansen

födoinköp.

Nu är jag inte LIKA bitter längre...

Vi har varit på Maxi och handlat en massa dyr mat, men gottigt :) Sen var jag iväg till Potatisboden och shoppade loss - färskpotatis, ananas, paprika, tomat, gurka, nektariner, färska rödbetor, sparris, bakpotatis, melon m.m. - mumsfilibabba!

Nu ska jag nog lägga mig och sola en stund, mumsfilbabba det också :)

JAG VILL INTE.

JAG VILL INTE VARA ARBETSLÖS! Det suger så jävla hårt och allt som har med en själv att göra trycks så jävla hårt ner i botten. FY FAN!

Dessutom stör det mig något enormt på att varenda jävla institution och myndighet förväntar sig att man vet hur man går till väga med allt och hur man göra när man t.ex. blir arbetslös. Vafan. Jag har pluggat sen jag var 7 och inte varit i den här situationen innan, hur fan ska jag veta hur jag ska bete mig? GAH. Tack och lov har jag en sambo som är sjukt mycket till hjälp.

Tanten på facket sa att jag skulle gå till soc - TACK! Det kändes ju genast bättre.

fyra dagar senare.

Nu är vi hemma i Kalmar igen. Har haft en jättemysig helg i 08-skogen! Återkommer med lite mer uppdateringar och kanske lite bilder. Just nu ska jag lägga all energi på att inte bli sjuk, för det är på g. Lite tjock i halsen, lite täppt i näsan och lite hängig. Ibland snurrar allt till och nu är en sådan där underbar huvudvärk i bakhuudet på ingång. Skit. Så fort jag tänker "nu ska jag ta tag i träningen" verkar det utlösa förkylning eller något annat lika otrevligt. Kul kul.

hej då 0480.

Kissa, fixa det sista, äta på Centralgrillen, åka!

Hej svej! Får se hur det blir med uppdateringarna i 08-land!

i väntans tider.

Det börjar bli lite segt nu... Tåget går om två timmar och 20 minuter och de senaste1 ½ timmarna har jag inte gjort mycket... Jo, jag har skrivit en grej till sommarkursen, det var ju bra. Funderar på om jag ska byta om lite, min sommaroutfit med lång t-shirt och leggings är nog lite kallt på tåget (det brukar ju alltid vara kallt på tåg) plus när vi kommer fram till Södertälje 23.15 ikväll... Jepp, jepp. Ska fundera ut något att klä mig i bara. Å så ska jag ju packa necessären, det har jag visst glömt.

semestervin.

För tillfället låtsas jag att det är semester och sippar på ett glas rödvin, mums. Ätit grillat till middag och det smakade mums. Husmötet idag gick jättebra och vi fick tinga den tomt vi önskade mest :) Nu är det bara banken som ska vara snälla och ge oss lånelöfte och om det blir så så rullar kanske allt i gång på RIKTIGT! Så sjuuukt spännande och OJ vad jag längtar tills vi börjar packa upp flyttlådorna i VÅRAT HUS! Nåja, inte gå händelserna i förväg nu kanske.

Imorgon blir det att försöka få tid på banken, lite fix på stan och packning. Och på kvällen bär det av norrut. Och Anders skulle ju först ha jobbat imorgon, sen kommande natt men det blev inget av något eftersom han jobbade natten som var. Myspys vi kan ha imorgon. Lugn och ro!

Nu ska jag sätta mig hos Anders i soffan och smygtitta i hans godispåse :)

lugn förmiddag, uppbokad eftermiddag.

Vaknade strax innan 8 och tog mig ut på en morgonpromenad, måste komma igång nu. Konditionen är allt för kass alltså. Stör mig något fruktansvärt på gymets öppettider i sommar, de öppna klockan 10 fem dagar i veckan och 6.30 två dagar i veckan. GAH. Jag vill träna på MORGONEN och kl 10 är det inte morgon längre en vardag. Nåja. Får bli träning de dagar de öppnar 6.30 iaf.

Ute på min promenad ringde chefen och frågade om jag kunde jobba idag - njae. Vi har ju bokat ett möte med hustjofräset, men jag ska cykla till jobbet så fort jag kan och sen jobba till stängning. Så blir det!

Nu blir det dusch, påklädning och frukost och sen lite fix innan det är dags att väcka Anders som kom hem strax efter 7.

måndagskväll.

Strax innan 20.00 blev jag övergiven av min sambo som fick stressa till jobbet efter att dem ringt och frågat om han kunde jobba natt... Sen dess har jag glott på Mean Girls på TV4 men nu är den slut. Nu är det Sportnytt, Smålandsnytt och Rapport sen blir det nog sängen.

Imorgon ska jag ut och promenera eller springa på morgonen. Sen ska jag börja lite med sommarkursen. På eftermiddagen ska jag och Anders träffa hon som jobbar för dem som vi vill köpa hus av, eller så. Hämta biljetter och fixa en till grej. Jepp jepp.

Sportnytt ropar på uppmärksamhet.

sillidill.

Middagen idag bestod av nypotatis med sill och lite mer sill. Och lite sill. Och lök och gräddfil. Senapssill från Toiwos fisk (helt klart godast!) och nypotatis från Maxi (våra egna är inte större än ärter ju). SÅÅÅÅ GOTT! Men nu är jag så mätt att jag nästan har ont i magen, uuh.

Har under diskfixandet nynnat på Rasmus på luffens Tänk jag drömde i natt att jag hade en katt och den åt bara sill och potääääter, du får tro´t om du vill men potäter och sill är just vad små kattungar ääääter!

morgonstund har kalmar energi-gubbe i mun.

Vi vaknade av en väldigt hård knackning på dörren vid 7.50. En gubbe från Kalmar energi som skulle byta elmätare. Och han frågade och frågade när vi var hemma under dagen och vi fattade inte riktigt varför han vill veta men efter fem minuter sa han att det var för att stänga av elen i ca.10 minuter.Kunde han inte kläckt ur sig det tidigare?

Nåja. Och nu upptäckte jag att rubriken kan misstolkas och jag gissar på att Jossan redan skrattat sig tårögd åt den. :)

Nu ska jag faxa, sen äta frukost!

(Anders och jag har helg nu. Han har jobbat hela förra veckan förutom torsdag och jag alla dagar förutom lördag så 7.50 var väldigt tidigt när man låtsas att det är lördag...)

soool!

Nu är jobbdagen slut och jag har även hunnit shoppa en bikini (ta tre betala för två!) samt handlat på Maxi. Jepp. Som jag trodde var det dött på jobbet, men tiden gick rätt fort ändå - kollegorna är ju dem bästa :) Dock saknade jag en kollega!

Nu har jag packat in maten i kylen, lagt in ett par öl och ett par cider i frysen på snabbkylning. Det är ju nästan som fredag idag eftersom det är sista arbetsdagen för Anders för denna vecka. Nu ska jag duscha och sen klä mig i klänning. Efter det ska jag vattna alla blommor och alla grönsaker och allt vad det nu är vi har i på altanen för att sedan börja med maten (lövbiff, klyftpotatis, bea).

Hungrig som tusan!


söndag.

Idag är det söndag och jag ska jobba 12-16. Jag har en känsla av att det kommer vara rätt dött på jobbet i och med att det är sol för första gången på en halv evighet. Känns lite surt att jobba då, å andra sidan så ska det tydligen vara sol imorgon och på tisdag också så jag ska inte klaga. Dessutom jobbar Anders idag men är ledig måndag och tisdag. Sen jobbar han på onsdag och på onsdag kväll flyr vi Småland för att fira midsommar i 08-skogen med HELA familjen, underbart!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och slänga in handdukarna i torktumlaren. Det är dem nya handdukarna, gick typ inte att torka sig på dem så en tvätt behövdes :)

lurat.

Nu har jag råkat lura lite. Ja, alltså. "Lura" betyder att sova en tupplur, i min kära familj. Det sker rätt ofta att vi lurar, dock var det sjukt längesen jag själv lurade såhär på eftermiddagskvisten. Men det är skönt att låta de blå åka igen när de vill! Började tittade på Den där Mary men kom väl bara en halvtimme in i filmen, då se klart en annan dag.

Nu ska jag beundra min nya väska lite, sen ska jag börja med maten (hemmagjorda hamburgare) och om 6 minuter slutar mitt hjärta och kommer nog hem FORT. Han var slut redan vid klockan 14 när han smet hem en stund på sin lunch. Älskade Anders! <3


Vi firade vår 4-årsdag i Norrköping

rent!

Nu är det färdigstädat, allt är rent. Utom jag, men det ska jag bli nu! De nya handdukarna är såååå fina och hoppas verkligen Anders tycker om dem!


från hemtex.se

mackpaus.

Nu har jag fixat och donat, plockat och dammtorkat samt dammsugit. Nu är det bara badrummet och golvtorkning kvar. Det tar nog inte till 18.30 då Anders slutar och det är dags för middag så jag hinner nog slappa lite framför en film exempelvis. Men nu Falurågrut med leverpastej och gurka för att få ny energi!

ojdå.

Jag skulle en sväng på stan för att inhandla nya handdukar till badrummet samt en klocka. Klockan var slut och innan jag hann komma till Hemtex hade jag en påse med en söt väska i. Ojdå! :) Handdukar inhandlades, men inte dem som jag från början tänkt mig. Randiga och fina är dem i alla fall :) Sen en sväng till H&M för att köpa tvål, men den fanns såklart inte (jag har tix om att tvålpumpen ska passa i färg i de handdukar som hänger uppe...) så det blev en annan tvål (dyr som satan) på Konsum där jag även kompletteringshandlade inför middagen som blir hemmagjorda hamburgare. Nu får jag minsann ta tag i städningen så jag hinner slappa lite innan det är dags att fixa middag.

Ur högtalarna strömmar repriser av Äntligen morgon som jag missat i veckan :)

lasse.

Tisdagen efter midsommar startar ju Allsång på Skansen - som vanligt. Och som vanligt är Elin glad glad glad! Bästa TV-programmet! När sommarens artister offentliggjordes var det en stor besvikelse när jag inte hittade "Lasse Berghagen" någonstans. Tråkigt. Mycket tråkigt. Men - vi får hoppas på att han gästar Allsången nästa år istället!

Dock blir man väldigt glad när man läser att Lasse ska gästa första programmet av Sommarkrysset ikväll och det dessutom avslöjas att det är En kväll i juni han ska framföra, underbaaaaaaaaaaaaaaaaaaart! SMSa AP nyheten står på tur, sen drar städningen igång!

godmorgon!

Som vanligt är jag uppe rätt tidigt även en lördag. Men jag sov i 9 timmar och när Anders och jag gosat lite och han gått upp så kändes det att ingen mer sömn var nödvändig. Dessutom gjorde huvudet ont och när jag steg upp känner jag mig väldans stel längst upp i ryggen på vänster sida. Det mjukar vi snart upp med lite dammtorkning :)

Jepp, det står på schemat idag. Att damtorka, dammsuga, torka golv, ev. tvätta lite, bädda rent osv. Ska även hinna med en sväng på stan samt laga mat tills min söt kommer hem. Han jobbar HEEEELA helgen och jag jobbar 12-16 imorgon.

Men nu är det dags för en kopp smultronthe!

arbetslös.

Nu har jag avverkat min sista dag som vikarierande fritidspedagog. Blandade känslor. Känns lite som om jag också, likt barnen, fick sommarlov. Men det stämmer ju inte riktigt. Psyket gör väl så för att man inte ska gå ner sig helt... Depperioden har farit sin kos helt enkelt!

Fortsätta mysa med gos i soffan framför Berg flyttar in och snart ska hon väl raka av sig håret. Sen blir det sängen. Har typ varit vaken sen tidningsbudet kom vid 5.30.

Natti, natti. Imorgon väntar storstädning och lite shopping! :)

jordgubbe och magont.

Har sen sent i eftermiddags haft ont i magen. Anledning okänd. Min fina har skivat jordgubbar som står i kylen. Jag får ont i magen av att äta jordgubbar då och då. Frågan är då - om jag redan har ont i magen och slevar i mig lite jordgubbar, då borde väl magontet gå över? Två minus blir ju plus, i alla fall i matematikens värld, vi överför det till Elins mages värld också. Joserru.

sen den 4e.

Ja. Den 4e åkte jag ju till mor och far. TIllbringade 2 timmar på en bänk i Linköping och nu skrivit ett bitskt brev till KLT - jag begär en hel hög med pengar. Minsann.

Hemma hos mor och far var det regn och 10 grader. Hösten kom tidigt i år. Studentfirande som gav mig tårar i ögonen och glada föräldrar som för första gången hade med sitt ett barn som kunde köra så dem båda kunde smaka goda starkdrycker. Några timmar med Elli, myspys! Middag med årets första silltallrik (MUMS!) och en pissmatch mot Danmark. En eftermiddag på IKEA och beställande av kök och det pirrar fortfarande i mig när svägerskan säger Westerberg om sig själv :) Har tagit beslutet att vaxa mina ben inom en snar framtid. Tre svängar på stan och shoppande av tre par skor för 298 kronor! Sommarkursstart och slappning i en lägenhet som renoveras. Kramat båda brorarna och en svägerska, mamma och pappa förstås, gudföräldrarna + deras dotter osv.

Hemma i Kalmar igen och imorgon jobbar jag min sista dag som vikarierande fritidspedagog.

håll ut!

Jag återkommer snart, snart!

Just nu är jag bara väldigt, väldigt trött. Dels i ögonen och samt på SJ:s priser...

calle och nina.

På morgonkvisten innan jag steg upp så drömde jag att jag blivit faster. Det var Calle och Nina som hade bakat till en unge på smekmånaden, som redan fanns i liv och kunde hjälpligt säga "god morgon" (alltså, de kom hem från smekmånaden förra måndagen). Hur eller hur så var han jättesöt och han somnade i pappas (hans farfars) famn. Åååh!

När jag steg upp och hade fixat min kopp the, loggat in på Facebook så möts jag av att Nina skapat ett album med namnet "The wedding pictuers", åååh igen! :) Ni får en smakprov på dem som jag är med på (egoelin):


Foto: Fias Ateljé, Järna

På den första förstör jag typ hela fotot, den andra är galet spexkulig och den tredje är underbar! :)


jävla telefonförsäljare.

Fan vad lack jag blir. Det ringer och jag svarar - även om det är ett konstigt nummer så ser de fyra första siffrorna ut som ett riktnummer någonstans från den här delen av Sverige.

- Elin
- Hallå?
- Ja, det var Elin?
- Har du mannen hemma?
- Ja, vad gällde det?
pip pip pip

SÅ LÄGGER IDIOTEN PÅ! Först och främst presenterar sig inte puckot för det andra hur jävla jumbopuckad är man inte om man lägger på i någon öra? GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag kanske inte hade med saken att göra, men Anders är hemma men ligger och sover eftersom han jobbat natt och kom hem 7.30. Jag tänker då inte väcka honom i onödan. Jag sökte på numret på hitta.se, inget resultat som vanligt. Ringde upp numret och laddade för att skälla ut vem det än var som svarade. Givetvis var det bara en telefonsvarare där en dryg brat-stockholmsröst förklarade vilket företaget var. Bah. Skit.

Svara inte!

jag blev inte miljonär.

Vann inte ett rutet öre på min Harry boy, kändes surt. 100 spänn bara poff. Å andra sidan hade jag inte haft en chans att vinna över huvud taget om jag inte hade spelat!

Lånat alla böcker utom en samt utom en tidskrift inför sommarkursen. Känns bra!

häst och bok.

Jag spelade på hästar i lördags. Ska jag gå och se om jag har vunnit nu. Sen ska jag till biblioteket och låna en massa böcker. Tjo!

vårt underbara sköna gröna.


1+2. Penséerna bara blommar och blommar! :) 3. Lök som nog är klar nu :) 4. Krassen är på g! 5. Sockerärter och salladsärterna börjar visa sig! (Och ja, hur fult det än ser ut heter det faktiskt ärter och inte ärtor...!)



1. Tomatplantorna har fått byta plats från sovrumsfönstret ut i kruka och balja! 2. Örtträdgården med gräslök, persilja och trött citronbasilika. 3. Rödbeta eller rädisa, vet inte riktigt. 4+5. Potatisen som har växt sjukt mycket! Nog dags att tas upp snart! :)



1. Nyplanterade smultronplantor! :D 2. Rosenbusken tyckte nog om klippningen av den. Blommor på g!



the leopard.

Som vi har väntat!





första juni.

Idag har jag:

- förtidsröstat
- tittat på näsduksträdet
- köpte studentpresent
- jobbat
- åkt båt
- varit med Jossan och tittat på lägenhet
- gått en promenad
- hämtat ut mina tågbiljetter
- pussat massa på Anders

och njutit till fullo av det fantastiska vädret!

ny vecka, nya tag.

Måndag idag och det är faktiskt min sista måndag på jobbet, för nästa måndag befinner jag mig i 08-land hos mor och far. Jepp. Solen skiner och det är så underbart ute, liksom det var igår! Något annat som var underbart igår var matchen mellan KFF och HIF, inte för HIF kanske men för KFF och dess fans :) Härrrrligt avslut innan uppehållet, minst sagt!

Strax dags att trampa bort till jobbet. Är tokigt mätt efter lunchen fast jag inte åt speciellt mycket, knasigt. Väl hemma blir det middagslagning, sen kanske dejta Jossan om jag hinner och i natt sova ensam eftersom Anders ska jobba :(

RSS 2.0