illamående.

Jag mår lite illa. Och jag vet inte om det är fysiskt eller om det sitter mentalt. Lite ångest kanske? Men vad har jag att ha ångest över..? Visst finns det grejer, men jag vill inte att det ska ta över mig på det här viset. Bah. Jag vägrar det. Det är inte värt det. Och det är inte ens JAG. Åh, frustration kallas det nog. Och jag vet inte ens om jag KAN göra något åt det.

Nu ska jag duscha, klä mig, springa upp i förrådet och lämna lite grejer, äta lunch och sen cykla ut till IKEA och sen jobba!

raggningsreplikernas helg.

En kulig helg i goda vänners lag och lite Anders och Elin-planering ;)

Mellanfesten i lördags kom första raggningsrepliken till mr. Eslöv:

"Om jag får hångla med dig så kan jag fixa ligg till dig (alltså inte hon själv, utan någon annan)!"

På Snabbt och Äckligt vid 3-tiden natten mot söndagen till mig:

"Är du oskuld? Du är jävligt snygg!"

Jo men hej du!


En sak till. Av någon anledning kom jag i samspråk med en tysk när kåren stängde i lördags. Jag är ju inte överdrivet bekväm med att prata engelska men min plastsläkting Johannes kom till undsättning efter en stund. Men han frågade typ trettioelva gånger om jag hade någon kille som skulle följa mig hem. Var det ett försök till att få göra det själv eller var det omtanke? Jag hoppas och tror på omtanke, för han gjorde ju inget annat än att just fråga.

en helg i den gula.

I helgen gör vi en nostalgitripp, jag och Anders. Det är SPIIK-innebandy (en studentförening som anordnar innebandyturnering för stundenter runt om i landet) och vi har köpt "åskådarbiljetter" vilket alltså innebär att vi plockar russinen ur kakan. Vi slipper spela men får vara med på allt det roliga - hänga i innebandyhallen, fritt kårinträde två kvällar samt sittning! Låter inte helt fel :)

Eftersom jag jobbar imorgon blir det en lugn kväll ikväll men desto mer livat imorgon eftersom ett par dyra pjäxor tog min tid på söndag ;) Det ska bli galet kul!


Vi på SPIIK-bandyn, 2008.


bil och shopping.

Idag skrek hela min kropp, hela mitt psyke och hela min närvaro JAG VILL HA EN JÄVLA BIL när jag stod och packade ryggsäck och kassar med mat, inne på Maxi. Hela jag ledsnade på att cykla och handla. Fy och blä! Jag brukar ju kunna hålla modet upp vad det gäller att cykla, men just det här med att handla mat. Det är INTE roligt. BIL TACK! Nu får vi börja leta på allvar.

Och nu tänkte jag ta mig en sväng på stan och göra mig av med de sista slantarna pga. att jag är en människa som går på allt och går till Åhléns bara för att jag har en 20%-kupong på valfri vara. Det är ju PRECIS det dem vill och jag går på det. Men va fan, de har fina väskor på Åhléns.

ersättningen.

Har pratat med a-kassan om vad det egentligen var jag skulle skicka in, så nu vet jag. Sen frågade jag hur tusan det blir nu när jag har ca. sex veckors vikariat... Måste skicka in ett nytt arbetsgivarintyg när det tar slut, tack och lov var det inte mer.

Fixa komlpetteringar och kanske ringa arbetsförmedlingen och tala om att jag har ett vikariat en månad. Jo.
En sovande katt på skrivbordet. Fick flytta på tangentbordet och nu har han min arm som fotstöd, omslingrad av kattbaktassar, mys.

ersättning!?

Hey ho! Fick ett toktjockt brev från a-kassan idag! Tiotusen kassakort - fastän jag anmält (två gånger dessutom) om att jag ska sköta det elektroniskt samt ett brev. GIVETVIS behövdes det kompletteringar. Dels ett ifyllt kassakort (elektroniskt?) samt något om hur jag jobbat i juni. Jag anser ju att jag redan redovisat hur det var i juni - jag har ju skickat in arbetsgivarintyg från mina båda arbetsgivare jag hade då, där står det EXAKT hur jag har jobbat. Gah. De har ju så fantastiska bra telefontider så det blir att ringa imorgon mellan 9.00 och 11.00.

MEN - om jag fattar allt rätt kommer jag att få inkomstrelaterad ersättning!!!!!!!!!!!!!!!!! Fatta skönt! Dessutom retroaktivt från september! Underbart fantastiskt! Jag blir så glad!

home.

Nu är jag hemma igen! Det är alltid så himla splittrat att åka från mamma och pappa. Jag saknar dem konstant när jag är i Kalmar och jag längtar efter Anders hela tiden när jag är hos dem. Att ge dem sista kramen för den här gången får mig alltid att få tårar i ögonen, oftast vet jag ju inte när jag får kramas igen. Men jag är glad över att jag åkte upp, samlat energi! Haft det myspys och bara slappat. Fått se det nya köket växa fram och njutit av sol och vacker 08-skog, mitt paradis. Hann även träffa största brodern och svägerska, mys! Massor med skratt som vanligt.

Igår åkte jag hem, resan tog sex timmar, lagom drygt. Bytet var i Linköping och där fick jag vänta i en timme. Men det värsta var att det inte var ett ordentligt tog mot Kalmar utan en j-vla rälsbuss. Den saknade ju såklart eluttag och jag kunde inte glo på film och få tre timmar att gå rätt fort, som jag tänkt. Dessutom var det helt knasfel på värmen så det var säkert 30 grader inne i vagnen. FY FABIAN! Jag som är en sån där som knappt svettas, svettades när jag satt rakt upp och ner. Bläh. De gjorde en enkätundersökning på tåget och ja - mina resultat kommer dem väl inte applådera åt. Puckon. Det är mer regel än undantag att något strular på Veolia/Kustpilen.

Men nu är jag hemma hos min fina kärlek!

såhär sent!?

Jag brukar ju aldrig vara vaken såhär sent såvida det inte är partaj. Förklaring? Jag somnade i soffan någon halvtimme någon gång mellan 19 och 20. Gick och lade mig vid 21 men har sedan dess roat mig med TV4 Play och SVT Play. Bonde söker fru från ikväll, Tinas Cookalong från i måndags, lite småklipp och sedan alla de fyra avsnitt som fanns av Guds tre flickor på SVT Play. En ny serie som sänds på lördagar. Handlar om tre flickor och livet - Suzanne Reuter (min favorit) spelar Gud. Bra serie. Tänkvärd. Rolig. Vill ha mer.

Men nu ska jag nog försöka knyta mig. Med betoning på försöka.

cirkus i 08-skogen.

Dagen hittills:

- morgonpromenad med mamma
- massor med skratt vid frukostbordet när mamma plötsligt tappade mackan och osten i kaffekoppen (cirkus)
- hjälpt pappa att hitta ojämnheter i väggen i köket för att bli spacklade
- kört pappas nya brumbrum-Volvo XC60, wie!
- hört pappa svära i telefon åt en gubbe - jag förstår. Päronen har ju planerat allt efter att de skulle få de dära grejerna, men det gick att lösa ju! Dumgubbe! (cirkus)
- mätt 29,3 cm när pappa mätte 29 cm
- hört ett KABRAK när ett brickbord gav vika, på brickbordet stod päronens spritförråd eftersom pappa höll på att skruva i det skåpet. Som tur var var det bara en flaska som gick sönder (Cinzano Orancino) - men det blev mycket sprit på golvet, i en låda och en massa glas samt skruvar överallt. Brickbordet var bara att slänga. (cirkus)
- pratat med Anders och Flora
- hittat två jobb att söka
- sett att man blogg blivit omskriven på en annan blogg - toppjobb.se! :)


Nu väntar jag på att Anders ska höra av sig om att han och båda kissarna är hemma i tryggt förvar

kläderna.

Om två timmar ska jag gå och möta min gudfar och hans dotter. De är i stan för att hämta en hund och vi ska äta middag tillsammans. Eftersom de bor grannar med mina kära päron samt att jag inte har några jobbtider den här veckan passar jag på att åka med upp, imorgon. Med andra ord måste jag packa. Och för att packa måste jag vika tvätten. Blurp. Ingen lust alls. Har inte mycket lust alls efter förmiddagens bravader med Enoken. Har bara legat på soffan sen jag kom hem, typ. Jag var helt slut. Stressat som en gås med eld i röven och haft hjärtat i halsgropen, tyckt sjukt synd om Enok, förklarat allt för Anders och lugnat honom med att allt är okej med Enok - bättre bli frisk där än vara sjuk hemma.

Men nu MÅSTE jag ta tag i dem där kläderna. Urk.

vara med.

Måste berätta att det kändes oerhört skönt att jag fick vara med Enok hela tiden. Jag gick klappa och prata med honom när de tog blodprov och satte dit kanylen och jag fick vara med när han röntgades, jag fick hålla i framtassarna och prata och gosa. Mellan allting så fick han sitta i mitt knä, vilket han nog gärna ville göra. Dock typ hyperventilerade han hela tiden. Han kom ner på golvet vid ett tillfälle och gick in under en stol som stod i ett hörn. Jag har inte sett honom så liten under stolen i hörnet sen han var unge. Vår lilla fnutt. Jag tog upp honom i knät då, och det kändes bra för oss båda.

till djursjukhuset.

Ingen rolig dag idag. Enok kräktes ju en massa förra veckan, dock kom det inget på fredagen till vår lättnad och vi trodde allt var okej. Tyvärr började det igen i lördags och fortsatte igår. Så idag ringde jag vår vanliga veterinär men hon har inte möjlighet att röntga så det fick bli Djursjukhuset istället. Fick låna styvsvärmors bil, tvinga in Enok i kattburen (han hatar att gå in där, stackarn) och köra dit. Det var det värsta med allting, hans jamande och pipande i bilen. Hua.

På Djursjukhuset blev det blodprov, sätta fast kanyl, ta tempen samt röntgen. Eftersom man inte kunde se något på röntgen så behöll dem vår älskade tjockis där. Usch. Inget roligt att lämna honom men han sa inte ett pip efter vi hade fått hjälp. Han pep lite i väntrummet men sen var han knäpptyst! Inte ett ljud och så galet duktig när de rakade honom på benet och stack honom och när han fick ligga på alla möjliga sätt vid röntgen. Troligtvis ligger det något i hans magsäck som inte syns på röntgen så de ska göra något som de kallade kontrast på honom, vet inte riktigt vad det betyder dock. Även om vi alla tycker det är tokjobbigt att han inte är hemma så är det bättre att han är där och blir frisk än är hemma och är sjuk!

Flora är lite förvirrad också, såklart. Hon är ju van att Enok är hemma. Nu är det svansen rakt ner och hon börjar spinna när hon är hos mig - hon känner nog Enoks lukt på mig, han har ju faktiskt lämnat en hel del hår på mig.

Nu får vi bara vänta och se, förhoppningsvis får han komma hem snart!

rödvin.

Sitter med nummer två i ordningen av glas med rött. Tackar. Dagen skulle spenderats i mitt älsks sällskap med lite ärenden och allmänt mys. Men det blev istället jobb 12-16 men innan dess hann vi äta frukost på Lotsutkiken. Megastor macka med stekt ägg och pannbiff, inte helt fel! Sen hann vi till Rusta och en sväng på modehuset. Sen jobb. Sedan har jag hämtat styvsvärmor på flygplatsen och kört hem oss för att äta himmelsk middag. Nu är den klar och diskad och om 15 minuter börjar finalen i Körslaget. Se eller se webb-repris är frågan. Rödvinet står kvar.

in i fickan.

Vi är ju som skrivet med bil tills imorgonkväll. Måste parkera om den då och då för att inte få bot liksom. Det var väldans fullt med bilar och jag blev tvungen, till min fasa, att fickparkera. Men hörni, det gick! Kanske inte stod bäst bäst men jag stod i fickan efter lite trixande och fixande. Det tog säkert jättelång tid men jag klarade det helt utan hjälp!!! Det som dock var lite irriterande var att när jag var klar fanns det massor med parkeringar där jag sluppit klämma in pensionstrucken precis mellan två bilar utan hade haft ett par rutor att spela på. Nåja. Lite stolt blev jag ju :)

såpa.

Det doftar såpa i hela lägenheten, underbart! Har städat hela förmiddagen och blev just klart. Så skönt! En tvätt kvar sen är det också klart! Solen fortsätter sprida sina strålar över Kalmar vilket gör allt en aning lättare! Nu är det dags för en välbehövlig dusch för att sedan äta lite lunch!

Jobb 15-19 idag!

underbart!

Det är SOL ute! Jag ser blå himmel! Så fantastiskt vad glad man kan bli av lite sol! Lite tunna moln, dock vita och inte grå, som är i vägen. Jag tror på solen, kämpa!

slick.

Enok slickade just på soffryggen.

prima.

Ångest och skam är som bortblåst. Otroligt, väldigt, jätteskönt!

Mor och far mår också prima! Pappa ringde för någon timme sedan. Han hade det lite jobbigt, så han hade lagt sig skuggan på stranden. Det var 27-28 grader, dock lite moln uppe vid bergen. Min pappa är rätt duktig på att vara ironisk :) De hade det helt underbart, på Kanarieholmarna! Och underbart att få prata lite med pappa, det gav mig energi!

Så - ingen ångest (okej alltså, vi snackar ingen ångest utöver den vanliga vara-arbetslös-ångesten), ingen skam, ny energi från pappan samt på väg ner i soffan med en kopp the, pepparkakor och massor med SATC!

kattkräket.

Enok fortsätter att lägga pizzor. Började i tisdags och nu har det fortsatt varenda dag. Vid ett par-tre tillfällen per dag samt några pizzor per gång.

Stackars liten. Har pratat med djursjukhuset. Om det inte blir bra får vi svälta honom i ett dygn, sen ge honom dietmat. Han kommer bli skogstokig. Vår - i alla fall innan i tisdags - 7,4-kilokatt.


ångest.

Idag skulle jag råda bot på tre saker som var ångestframkallande. Alla handlade om jobb - fast på olika sätt. Den ena saken var ett jobb jag skulle söka, men jag hade missat att truckcertifikat var ett krav så det var bara att slänga i papperskorgen.

Dem andra två sakerna har jag precis försökt ordna. Det ena var en lättnad och det andra fick mig bara att få mer ångest. Men det handlar mest om att jag skäms. Men nu är det gjort och jag vet att det blir bäst så ifall jag inte ska ha en liten ångestgubbe bakom örat som då och då kommer fram och skriker. Nu är den gubben död. Skammen tog över men jag hoppas den tynar bort.

intelligent.

I måndagskväll, eller om det var söndags, så blev jag helt galet sugen på färska räkor. Och nu ligger dem i kylen och väntar tills vi ska inmundiga middag. När jag stod där vid fiskdisken kom jag dessutom på den briljanta (det var längesedan jag hörde det ordet) idén att köpa mig lite strömming att ha till lunch. Potatismoset finns ju redan klart i kylen!

Nu jäklarns kommer jag bli smart, fisk hela dagen!

bota ångesten.

Ledig dag idag. Har tagit et lugnt på morgonen, dock så gick jag upp tidigt, 07.30. Eller det är ju inte jättetidigt, men jag steg upp när Anders gjorde helt enkelt! Ätit frukost, torkat kattkräk (igen), suraft, sett Bonde söker fru och pussat Anders hej då. Inte alls i den ordningen men ändå.

Nu ska jag försöka råda bot på lite ångest genom att söka jobb. Ett jobb som jag hittat själv samt ett jobb som arbetsförmedlingen vill att jag söker. Är jätte delad vad det gäller det jobbet, men om jag inte söker det får jag ju ingen a-kassa, så det finns inte många alternativ liksom.

Om en timme ska jag vara duschad och klar att åka och handla lite räkor till kvällen.

fuck you, igen.

Minns det här? Jag skulle ju bli kompenserad. Kompensationen kom för cirka 1½-2 veckor sedan.

PRECIS som jag trodde var det - tada - ett presentkort. I deras egen butik givetvis. Summan? 200:-. Man tackar. Eller inte. Det var även en kort text skriven från den person som jag pratade med i telefon:

Ett försök till en liten kompensation för det du blivit utsatt för. Vi har mycket fina julprodukter på väg...

Hon sätter ju verkligen ord på det själv "ett försök till en liten". Kan inte annat än hålla med om det. Sen gör hon dessutom reklam för julprylarna. Bah. De kom undan väldans billigt, eller?

Nu är jag inte långsint över huvud taget och har lämnat det här bakom mig helt och hållet men det känns lite lockande att skicka tillbaks det och bara skriva "Nej tack!" eller något. Men om jag känner mig rätt kommer jag inte alls göra det utan jag kommer gå till butiken och köpa något för det jäklarns presentkortet. Men en sak ska ni ha klart för er - definitivt inte i den butik där jag blev bemött som jag blev. Utan i den som jag sökte till som öppnar typ när som helst.

Nåja. Hej då Hemtex och från mig till er - Lilly Allen!


tanklock.

I natt hade någon jag kände och sen plötsligt jag själv jättesmala sugrör, cirka tre-fyra stycken, uppstoppade i nästan för att andas med samtidigt som en typ plastpåse fylld med vätska var fixerad över munnen och näsan. Det var ju lagom roligt och min näsa känns lite konstig idag. Tack.

ÅKTE, ja, ÅKTE inte trampade och handlade mat nu i förmiddags. Sådan sjuk lyx! Åh, vill ha en egen bil! Dock uppstod det ett problem, eller det fanns där innan men jag hade inte märkt det. Bilens tanklock är borta. OJDÅ. Styvsvärmor som vi har lånat bilen av, när hon är på Kanarieholmarna, hade tankat bilen det sista hon gjorde typ. Hon måste glömt sätta på det, helt enkelt. Så - jobbigt att det är borta (jag vet inte vad jag ska göra!?). Men - skönt att det är något som inte är mitt fel.

Även om jag haft körkort sen i januari är jag nervös inför men framförallt EFTER att jag kört bil. Min hjärta bultar lite fortare och hårdare när jag parkerat (som jag hatar att göra) och gått ifrån bilen. Jag får ofta för mig att jag glömt att låsa och måste gå och kontrollera detta. Jag förstår inte, varför kan jag inte bara få känna glädjen över det där lilla rosa? För glädje känner jag, men jag förstår inte var de här andra känslorna kommer ifrån? Det kanske bara krävs mer körvana...?

min lunch.

Kl 14:14

Min lunch idag:

Potatis från söndagsmiddagen (delikatesspotatis som vi helstekte i ugn), bearneisesås, vitlöksost, ett glas mjölk och två bullar.

En jävligt bitter lunch. Eller rättare sagt - lunch till en bitter Elin. Men gott ska det bli.

Kl 14:38

Jag glömde uppenbarligen en sak som min lunch skulle innehålla - kattkräk gånger två, varav ett på badrumsmattan. Man tackar.

konstig natt.

Vaknade drygt en timme efter att jag hade somnat av att Anders telefon ringde. Han fick hoppa in och jobba. Han kom hem knappt tre timmar senare då jag förstås vaknade också. Drömde att jag åkte flygplan till Kreta med mamma och pappa. Det var dessutom ett pyttelitet propellerflygplan med genomskinligt golv (fruktansvärt läskigt). Vi kom inte längre än till Göteborg där jag minns att vi slussades vidare någonstans och jag och pappa gick bredvid varandra. Det var helt galet mycket folk och de höll på att bygga en bank precis vid vattnet - det som var byggt hittills såg ut som något gammalt grekiskt som typ Parthenontemplet på Akropolis. Vaknade igen när Anders gick upp och sa hej då till isländskan (jag var hemsk och låg kvar). Vaknade på morgonkvisten av att våra kära katt Enok gick omkring och spydde. Torkade upp två högar och upptäckte sedan två till - som var 5 gånger så stora. HÄRLIGT. Blev trött på allt och gick och lade mig igen fastän jag var inte var så trött. Tittade lite på Nyhetsmorgon och somnade om, kramandes min söt.

Drömde då att jag sprang omkring med en djembetrumma som jag skulle ge min bror (en drömbror, ingen av dem riktiga) och tillslut hittade jag honom och förklarade att det vara var han som kunde spela. Sen fick jag dansa och då var även mina föräldrar där (drömföräldrar, inte mina riktiga). Vi dansade afrikansk dans på en kulle, iklädd endast vanliga kläder, en dimmig, kall, grå höstdag. Min mamma halkade i en lerpöl. Folk stod på balkonger och tittade på. Och min familj var mörkhyade.

Jomenvisst.

24 grader.

Igår tillbringades i princip hela dagen i soffan, av förklarliga skäl.

Fick ett MMs av pappa vid 17-hugget. En bild på ett glas rosé och en öl med texten "24 grader i skuggan". Avis, nej då..! ;) Dem tillbringar den här veckan på Teneriffa och jag hoppas dem får lika mysigt som dem brukar ha!

Den här veckan bjuder på jobb alla dagar utom torsdag och lördag. Idag blir det 13.30-19.10. Anders är ledig och sover fortfarande, tror jag ska pussa på honom nu.

Splittrat inlägg! Javisst!

party!

Idag blev det att umgås med min älskade vän Johanna och hennes söta brorsson! Vi gick en sväng på stan, lekte med katterna och åt. Och åt lite till

Nu drar jag mot personalfest! :)

fredag!

Skulle enligt schema börjat jobba 14 idag men pga/tack vare kollegors sjuka barn blev det från morgonen istället! Glad Elin! Haft en mysig dag på jobbet! Ja, mysig har den faktiskt varit :) Vi har peppat en hel del inför morgondagen då personalfesten stundar, ska bli SÅ skojigt! Pepp, pepp, pepp!

Imorgon på dagen blir det slapp, stryka lite dukar och kläder och gissningsvis en hel del Sex and the city :)

shopping.

Idag fick vi låna Petras vita brumbrum (tack kära du!) och har varit på:

Netto
Djurkompaniet
ICA Maxi
Kungsängen
Media Markt
Stadium
IKEA
SOVA
Rusta
Jysk

Vi handlade överallt förutom på SOVA. Mysdag med finaste älsklingen!

Nu ska jag göra Anders fin i håret!

ledig.

Är ledig idag. Skönt. Ska inte göra något alls, hade jag tänkt. Eller jo - men bara sådant som jag har lust med och faller mig in. Sov till 8.30 vilket är rätt länge för att vara Elin. Men jag vaknade av en hiskelig massa hosta vid 3-tiden inatt och sen hade jag svårt att somna om. Blä.

Har inlett morgonen med en kopp the och tittat på "Ullared" på Kanal 5 Play. Haha, vilka människor det finns! Roligt! Nu är det dags för dusch och sedan några ärenden på stan och sen hem och laga lunch till söt!

Idag blir det nog aldrig ljust - skymning hela dagen. Tycker inte om det.

tillsammans.

Igår fick jag mitt schema för vikariatet som löper från den 25e november och året ut. Har fyllt i det i kalendern och konstaterat att jag och Anders har hela TVÅ dagar när vi båda är lediga under vikarietet. Jag är tokglad för vikariatet, det är inte det. Men det är så typiskt att helgerna krockar så - att Anders är ledig när jag jobbar och tvärtom!

Som det ser ut nu är vi dock lediga samtidigt sex dagar innan dess, så vi får utnyttja dessa till max :)

vill!

Tittar runt på Hemnet, det är en sajt som verkligen gör att dagdrömmarna hopar sig i skallen. Jag kan se mig och Anders i väldigt, väldigt, väldigt många hus.

dagen.

Idag ska jag:

- äta frukost
- tvätta lite
- vika tvätt
- dammsuga lite
- duscha och borsta tänderna
- slappa lite om jag hinner
- äta lunch med sötpöt
- borsta tänderna igen
- cykla till tandläkaren
- slå ihjäl en timme innan jobbet
- cykla till jobbet
- jobba
- cykla hem
- hälsa på isländska som ska bo hos oss en vecka
- äta middag
- glo på TV och pussa på söt
- borsta tänderna
- gå och lägga mig
- sova

Några gånger här emellan kommer jag nog även besöka vattenklosetten.

25 kg.

Jag var och handlade vid lunchtid. Det blev väldigt tungt på cykeln hem. Vägde ryggsäcken när jag kom hem och den vägde 18 kg. Sen hade jag en kasse i cykelkorgen och en på styret och de vägde säkert 8 kg tillsammans. Det var typ tungt och jag kände mig några centimeter kortare när jag kom hem.

Skänka oss en automatväxlad bil någon!?

välkommen november!

Nu är november här och jag kom på mig själv att inte tycka att hösten har varit sådär jobbig som den kan vara. Oktober är en mellanmånad - man minns sommaren och bara längtar tillbaka fast det bara blåser mer och mer. Nu är november här och det är väl en månad som är mindre kul men - i november är det första advent och när advent kommer så känns det bara som om det är jul vilket innebär en massa mys! Sen är det jul och nyår och efter nyår så vänder det liksom på något sätt och man kan börja blicka framåt mot våren! Dessutom har jag under hela den här tiden fram till den 15e april en massa planering, längtar och pirr att göra - för då lyfter vi mot New York!

Jobbar bara tre pass denna veckan, alla 16-19.10. Om jag hade fått välja arbetstid själv hade jag ju kanske inte tagit just dem tre timmarna. Men jag är väldigt glad över dem timmar jag får, det ska ni veta!

ännu ett tips.

När ni sitter och äter middag och upptäcker att skeden som ligger i skålen med bearneisesås hänger över värmeljusen, flytta på den med något annat än erat finger. Om ni är så dumma att ni flyttar på den med erat finger finns det risk är att det blir en brännblåsa på fingret och att det smärtar väldigt mycket. Om ni är rädda om er sambo så tala inte om vad det var som hände för det finns även risk att han säger "så varm kan den inte vara" och göra exakt samma sak själv och få exakt lika ont.

Bara så ni vet.

RSS 2.0