vfu-rapport.

Idag har jag och Stina skrivit en massa på vår VFU-rapport. Vi har även haft handledarmöte. Det gick finfint på mötet och det känns som om vi kommit väldigt långt med rapporten. Vi har skrivit ca 4 sidor och det får max vara 6. Vi kan inte ta bort något så det vi har kvar, som är analys och diskussion, kan inte bli så långt. Max två sidor, med andra ord.

Vi ska göra en jämförande studie och när vi skulle börja jämföra sa både min och Stinas hjärna STOPP. Så hon åkte precis hem. Men jag tycker det känns fint att ha kommit rätt långt ändå. Vi började ju idag! :)

Nu är det väldigt få dagar kvar. Torsdag, fredag, lördag. Och egentligen börjar ju resan på lördag eftersom vi åker till 08-land då! Och imorgon MÅSTE jag börja packa! Herrejesus. Elin, Elin!

Jaja. Dags att duscha för att sedan slänga sig i bingen!

tisdag, onsdag, torsdag, fredag.

Sen kommer som alla vet lördag. Och på lördag börjar Anders och min resa (som senare blir mammas, pappas, Calles, Ninas, Tottes och Kattas). Åka tåg till 08-land, dessutom i 1a klass! :) Sen påhälsning hos farmor, sen god middag och sen bums i säng. Sedan stiga upp 01.30 på natten. Sen iväg mot Arlanda. Sen lyfter planet 06.00 på söndagmorgon för att landa med mig och alla mina älskade på Teneriffa vid lunch.

Sen ska jag lapa sol, umgås, bada, dricka paraply drinkar, läsa, slappa, busa, älska och njuta i en vecka.

Märks det att jag längtar och har så gjort i ett halvår? :)

lugn.

Nu har jag varit på sjukhuset och det känns bra. Ska få tid för ett telefon"möte" om 1-1½ månad. Om det fortfarande är tokigt så blir det ultraljud/mammografi.

Doktorn på sjukhuset var jättebra. Bara han öppnade munnen så blev jag lugn. Han förklarade allt jättebra så det känns mycket lugnare och behaligare nu.

imorgon.

... ska jag till sjukhuset. Så håll tummarna för mig.

Usch, jag är så rädd. Så nervös. Magontet kommer bara mer och mer. Usch.

Snälla ni, känn på era bröst minst en gång i veckan och köp ett rosa band!

om 15 dagar.

... så ligger jag på playan med en paraplydrink i handen och blir brunbränd av Teneriffasolen!

så handlar du mat.

Detta var mycket intressant :)

Min pappa har varit på någon konferens eller föreläsning eller något som handlade om typ detta. Jag har för mig att det var så att man handlar mer om det luktar nybakat i butiken och om jag inte missminner mig så fixade butiker till så att det luktade nybakat utan att det var nybakat bröd i närheten. Men jag kan ha drömt det.

Det här var lite sött också :)

Sen så står det om en massa tråkigheter - som vanligt i LT. Men de struntar jag i idag.

down.

Det känns som om ingenting går min väg. När folk frågar hur det är så svarar jag som man ska "tack bra" "det flyter på" "jorå" "det är fint".

Egentligen är det inte det. Men grejen är att jag inte kan sätta fingret på vad det egentligen är. Det känns som om alla krafter bara är emot mig. Jag går mot alla strömmar. Allt är motigt. Det mesta är jobbigt. Det känns som om allt blir fel. Jag känner mig fel hela jag.

Anders sa att lobotomi inte finns i det här landet längre. Det tyckte jag verkligen var synd. Skulle kännas skönt att få hjärnan bortkopplad ett tag.

Jävla körkortet. Jävla träningen. Jävla skola. Jävla väder. Jävla kläder. Jävla allting. BLÄ. Orkar inte.

Frågan jag ställer mig - när kommer det vända mot det bra?

Johanna min vän, har du något svar. Eller något meducin. Eller kanske är du lobotob (eller vad det heter), och tjänar svarta pengar i din vindsvåning.


Snälla värld, snälla allting. Låt det gå fort.

jag ska.

... men först ska jag köpa ett frimärke och sätta på ett kuvert som jag sedan ska lägga på lådan. Sedan ska jag gå till körskolan och åtminstone betala mina lektioner. Men först ska jag kolla mitt konto (hujedamig). Sen ska jag fnissa lite åt katterna som jagar pekare på skärmen samt följer texten som jag skriver nu. De är väldigt söta :)

Sen kanske jag ska blogga. Eller så tar och jag pluggar. Eller går till gymmet. Där ska jag frysa mitt kort.

Jag har att göra...

ffffffff

fffffffffffffffffffffffffffv v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v z<swa65p


(Florahar bloggat alldeles själv!)

upptagen student.

Om ni inte visste det så har jag from förra måndagen fram till sista november praktik. Därav väldigt få bloggstunder, men men.

Och idag har jag ännu mer att göra på hemmaplan. Enok och Flora flyttade hem idag. Just nu ligger de tillsammans på en köksstol och vilar. Sötnosarna våra :)

enok 7.0 och 8.0.

Nu har vi hunnit hälsa på Enok två gånger sedan jag skrev sist. Men det är förändringar. Det blir en Enok och en Flora :) När vi var och hälsade på Enok sist så hade två av Enoks tre systrar blivit tingade av samma tant. Jag fastnade för Flora, hon satt alldeles stilla i mitt knä och hon är sötast av de alla (fast Enok är ju också toksöt) så vi pratade lite om det och med föreståndare, räknade på ekonomin och kom fram till att vi hade råd med två kissar. Och dessutom så har allt gått mycket fortare så nu kommer de att flytta hem redan på måndag! De har fått in en massa katter på Djurhemmet och sådär så jag tror det är därför. Nu måste vi bara hitta någon som kan låna ut sin bil vid 10-snåret på måndag. Ikh. Helst köra också, så vi inte behöver lämna katterna ensamma det första vi gör..!

Nåja. Här kommer bilder, först från 28e september.Och så bilder ifrån veckan... Tyvärr har jag inte så många på Flora. :/2. Flora och mamma Nanna 7. Dåligt foto på Flora. 8. Enok och Flora

Ni kanske inte ser någon skillnad på de. Men Enok har vitar tassar och är vit på magen. Flora är randig precis överallt :)

Nu längtar vi såååå tills på måndag! :)


ojojooooj.

KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF KFF MOSADE MFF! MOUHAHA!

snart.

Jag ska. Snart. Sen.

Jag ska bara älska Anders nu. :)

RSS 2.0