ensam. och kär, så kär.

Ensam hemma. Och jag saknar min kärlek så jag håller på att gå sönder, gå av på mitten. Han slutar kl 19 och kommer väl hem ca 10 minuter efter det så det är bara ca en timme kvar. Men fy vad jag saknar och längtar efter honom. Det bästa är att han är ledig fredag, lördag, söndag. MYS. Jag och mitt hjärta:2005. 1. Vi har bara varit tillsammans i ett par veckor, sittning. 2. Kvastkampssittning. 3. En annan kvastkampssittning.2006. 1. På Birka. Snygg, snygg. snygg. 2. Sjöslaget :) 3. Fest hemma, myspys.2007. 1. Mys och bus hemma i soffan. 2. Altaninvigningen, vacker. 3. På Hamnkrogen. 4. Just ankommit till hotellet på Teneriffa. 4. I en bar på Teneriffa. Jag tror det är det allra bäsa kortet på oss :)2008. 1. I påskas, myspys. 2. Förfest innan kåren den 24e maj. 3. Nu i midsomras!

därför älskar jag kattdjur.
att välja.
VS.
Två dagar Körkortsbok, två dagar Sex and the city. Ändring bör ske, det jag vill åt är litet och rosa. Det är ingen klänning, ingen vibrator, ingen liten snopp. Ett litet kort med min nuna och mitt personnummer på. Det går jag TYVÄRR inte att få genom att välja alt. 1. Men ibland behövs SATC. :)

bag in da box.

Mitt bidrag till bloggvärlden är detta idag. Sommarens hit som Adam Alsing skakat fram på något vänster. I originalet så sjunger dem "thailändska pojkar" istället för "törstiga pojkar". Jag vet inte riktigt varför dem gör det, men jag tycker det är lite roligare. Min kära storebror undrade varför jag nynnade "bag in box oxh thailändska pojkar" på midsommarafton...


midsommar.

Nu kommer det :)

Anders och jag åkte upp i torsdags eftermiddag. Strulade med tågen och hej och hå men vi kom fram till slut. Tokigt sen middag och sen i säng. Sov ut i fredags och började sedan stöka, lugnt och skönt. Mamma och jag plockade blommor, pappa och Anders tog ner björkar. Pappa berättade att de tänkt ta ner lite ris vid åkern och Anderfs föreslog att de lika gärna kunde ta dem björkarna. Pappa sa inte emot och de gick. De hittade typ två björkar där och när de kommit hem igen berättade pappa om ormar, fästingar och annat skit som finns där de hade gått. Haha.

Anders och jag klädde vår lilla söta midsommarstång med björk, myspys och minnen. Första gången Anders träffade mamma och pappa och kom till mitt paradis var midsommar 2005 och vi klädde midsommarstången då med, då var den alldeles nygjord dessutom. Nåja. Vid lunchtid åkte pappa in och hämtade min bakfulla bror och hans ännu mer bakfulla fästmö. Snart så vankades det lunch vilket bestod av sill, sill och åter sill. MUMS. Anders och jag fraktade den från Kalmar, dessutom. Vi åt så mycket att vi rullade fram allihopa. Efter det så gjorde mamma kransar till mig, Nina och sig själv. Vi drack en massa gottigt, pratade, skrattade och myste. Mamma och pappa vilade en stund och vi andra spelade kubb. Calle och jag mot Anders och Nina. Vi vann varsin gång, och det var väl bra det. Sen började det regna så vi tryckte in oss under parasollet.

Pappa vaknade lagom till det slutat och då började vi greja med middagen. Calle skulle använda päronens nyinköpta mandolin och skar av sig toppen på tummen så blodet sprutade. Hur kan samma människa lyckas med allt sånt där jämt!? Helgrillad rostasfilé med potatis och kryddsmör åt vi alla fall. MUMS. Tilläggas bör väl att vi endast åt potatis från mamma och pappas egna land hela dagen, den första och jag och mamma drog upp dem. SÅ GOTT. Vi drack ännu mer och till efterrätt hade mamma gjort glömd marräng som vi fick med glass och jordgubbar. Sååå gott.

Sen satt vi och pratade till 1-tiden för att sedan sooova.

Resten av helgen bestod av att bara ta det lugnt, äta gott, busa med storebror och hälsa på farmor!

Här är lite foton:1. Potatisen! 2. Hemmaodlad lök minsann. 3. Anders tar ner björk. 4. Fin ros i skogen. 5. Jag och Anders klär midsommarstången!1. Sillbuffé! 2. Blivande kransar :) 3. Så blev den! Jag satte fast prästkragar hela vägen på mittenstången sen också. 4. Jag och älskling. 5. Kubbomgången Westerberg förlorade :(1. Baren :) 2. En bukett jag gjorde, det tog tid men den blev sååå fin! 4. Jag och Anders i fina kransar :) 5. Klantarslets tumme.


allsång på skansen.

Premiär. Sommar utan Allsång är som arken utan Noak, som äggmacka utan Kalles, som Teater/Scenkonst utan Anders Bäckström, som Shakespeare utan förklädnader, som Corehouse utan Niks, som Göran Persson utan svettig överläpp. Helt enkelt, ingen sommar utan Allsång. Nu är sommaren här!

Premiär i kväll och jag var rätt förväntansfull. Läste om det i Barran imorse. Där det stod om Arija och hennes gråtattack. Det stod även att hon har varit med, 1991. Hallå, eller? I vilket fall så var hon med i i öppningsprogrammet. Jag vet inte vad det var, men hon verkade påtänd. Helt knäpp var hon. Dessutom sjöng hon inte bra, inte alls faktiskt. Hualigen. Och låten var hemskt dålig, pissdålig för att ta i så mycket som krävs. En annan som har problem med sången är Håkan Hellström. Det är så tråkigt att han inte kan sjunga, för musiken är så himla härlig! Parnevik verkade lite ofokuserad men Idas sommarvisa med barnen var myspys. Christer tog en liten bit av mitt hjärta under melodifestivalen och jag kan inte hjälpa att jag faktiskt diggar I love Europe... Haha. (Nu sitter Titti med hakan i golvet!). Men kvällens stora, stora behållning var absolut MISS LI. Fy fasiken vad hon bra. Så bra att jag dök direkt in på cdon.com och beställde alla album så fort Stockholm i mitt hjärta tonats ner. Jag vill att dem kommer nu!

Anders Lundin gjorde en helt okej, bra premiär. Inget extra men inte dåligt.

Nu är det eftersändningar på svt.se som gäller, vilka nog är slut när som helst. Inget mer från Miss Li, tråkigt. Håkan har fått all tid nästan.

Nu är det bara en vecka minus en och en halv timme kvar till nästa program!

teo.

Gjorde alla vägmärken plus typ fem avsnitt till i "teo". Duktig Elin Pelin minsann. Det sköna är att jag verkligen märker av att det går mycket bättre på de avsnitt som jag läst i boken, med andra ord ger det resultat vilket känns motiverande. Läsa, läsa, läsa. Är påsidan 113 och ska kämpa mig fram till sidan 269. För då är boken SLUT SLUT SLUT. Då blir det att skriva pärmar så in i bomben mycket.

De avsnitt i teo som det gick sämre på hade jag typ två fel från att vara godkänd, rackarns.

Får se om jag gör någon mer kk-teori ikväll. Har 1 timme och 58 minuter på mig. FÖR SEN ÄR DET ALLSÅNG!

bilen.

Nu har jag gjort klart "landsvägskörning". Lärde mig nog inget nytt eftersom jag förmodligen läst allt tjugotre gånger tidigare. Nästa kapitel är "bilen", det tråkigaste i hela boken skulle jag tro. Det är ju körningsgrejerna som är roligast och mest intressanta.

Men nu ska jag sätta mig vid min lilla laptop och öva vägmärken. Jättekul verkligen. Men jag har skrivkramp.

duktig elin.

Nu har jag pluggat nästan oavbrutet sen strax efter 9. Mitt skolarbete kom med posten så jag läste igenom det plus kommentarerna. Wiiie :)

Men nu är det dags för lunch för att sedan bajka till jobbet. Väl hemma igen så ska jag nog läsa klart kapitlet - landsvägskörning - och sedan öva skyltar i datorprogrammet "teo". Jaaa.

allsång.

Nu är det sommar (kan vädret visa på det med?) och idag är det tisdag och den första efter midsommar. Vad innebär detta? Jo, att det är Allsång på Skansen-premiär! Wiiie! Det bästa TV-programmet som finns och är pricken över i för att sommaren är sommar. Äntligen!

VG.

Jag fick VG på mitt sista arbete och det gav VG på hela kursen! Tjoho! Det första VG:t och ärligt talat - om jag skulle få välja var det den kursen jag ville ha VG på! Även fast jag inte bryr mig jättemycket om det så ska jag nu erkänna att det känns bra. Allt slit med blod, svett och tårar belönas. Även om det bara är i form av två bokstäver så var det värt allt jobb och ångest!

körkortsteorivecka.

Sammanfattningen om helgen kommer senare, vem vet, kanske inte alls. Det får framtiden, mitt ork och hur duktig jag är med teorin, avgöra.

Denna vecka ska jag läsa ut boken. Inte bara läsa utan också sammanfatta och anteckna och sådär. Tanken är att jag ska kunna använda mina egna anteckningar att slå i, istället för boken när jag skriver pärmarna sen. Vi får se. Om inte annat så kan det ju aldrig vara fel att läsa och anteckna.

Jag har skrivit upp i min finfina almanacka vilka sidor jag ska läsa vilken dag och det är ca 50 sidor om dagen och det är ju inte så saftigt. Men med antecknandet tar det sin lilla tid och jag börjar undra hur många kollegieblock jag kommer göra av med... Nu är jag på sidan 60 av 269 i alla fall. Hej och hå.

Jag tyckte att jag behövde en lite rast. Jag la in lite foton från mobilen och kameran från helgen. Jag tror det har gått 50 mionuter sen jag började. Tiden går fort minsann.

Dags att läsa några uppslag till innan jag måsta äta för att sedan cykla till jobbet.

hemma igen.

Nu är vi tillbaka i 0480-land igen. Vi har haft det helt underbart och jag bara lääängtar tillbaka faktiskt. Det tokiga är att jag förmodligen ska upp igen om bara en vecka! :)

Skriver mer imorgon om vistelsen.

clas ohlson.

... det var där jag sökte jobb men blev utan. Nu vet ni :)

Så nu blir det KÖRKORT till max resten av sommaren med start på måndag!

torsdag.

Idag är det torsdag och det innebär åka-till-mamma-och-pappa-dag-hurra! Det är också dagen efter en pinsam fotbollsmatch. Mer kommentarer är det inte värt. Prutt. Det är också Adam och Grys sista dag innan semestern och den dag de presenterar vilka som ska vikariera för dem. Och det är Katrin Schulman och Raz från Rob'n Raz. FY SÅ HEMSKT! Så nu blir det nog till att lyssna på P3 eller något hela sommaren. Orkar inte med Katrin Schulman...

Torsdag innebär också städning, matinhandling, strykning, packning, tvättning och säkert något mer som jag glömt. Har börjat tvätta, ska ner snart igen och sen ska jag nog stryka lite.

Nu fick jag en gosig Flora i knät så det är lite svårt att slita sig härifrån. Hon brukar inte gärna lika i knät så man får passa på :)

jätteledig och läsning.

Jag har ju inte gjort speciellt mycket sen jag slutade skolan för läsåret. Jobbat totalt tre timmar, utspritt över tre dagar. Sen har det bara varit slappning och sällskapande av vänner. Jag hade bestämt mig att verkligen ta tag i körkortsteorin, men jag bestämde om lite sen. När jag skickade in ansökan till det där jag ska få besked från idag så tog jag det säkra före det osäkra. Jag bestämde mig helt enkelt för att ta ledigt jättemycket utifall att jag skulle få jobbet och då jobba fram till skolan börjar igen (antar jag). Så ikväll vet jag om det blir jobb eller körkort resten av sommaren. För om det inte blir något jobb, då MÅSTE MÅSTE MÅSTE jag banne mig ta tag i teorin. Jag måste bara få mig själv att fatta att jag inte kan plugga hemma, det bara går inte. Får sätta mig på biblioteket, körskolan eller något trevligt ställe och läsa.

Ja, jag har bestämt mig för att läsa teoriboken som jag läser sen bok när jag ska ha dugga/tenta på den. Läser, antecknar, sammanfattar och har mig. Jag har faktiskt börjat. Men det var väl en vecka sedan jag gjorde något...

Skärpning Elin.

Var jag ville komma var att jag nu varit så ledig att jag inte riktigt vetat var jag ska göra med all tid... Igår läste jag typ tre timmar i streck i soffan. Det var mysigt men framförallt ville jag läsa ut boken så jag slapp släpa på två stycken till 08-land. (Boken jag läste heter Pompeji och var rätt speciell, man måste typ streckläsa den för att hänga med. Rolig och snuskig är den också :)) Så jag gick till biblioteket igårkväll i hopp om att låna Harry Potter-böcker och fortsätta läsa serien som jag gjorde ett avbrott i förra sommaren. Men det fanns bara två Potter-böcker kvar och det var fel böcker tror jag, jag kollade knappt eftersom båda var på engelska (blä). Jag bar omkring på Eragon ett tag men sedan slog det mig. När jag läste en sommarkurs 2006 så läste jag första boken i Anne på Grönkulla-serien och jag kom ihåg att jag tänkte att "den här serien måste jag läsa färdigt!". Så jag fick en bibliotikarie att ränna ner i magasinet och hämta den andra boken ur serien till mig. Detta är ju inga direkta "vuxen"-böcker. Men jag gillar ungdomsböcker av någon anledning. Dessutom känns det som om Anne på Grönkulla är något man ska ha läst + att det känns bra att läsa ungdomsböcker så att man i framtiden kan tipsa sina elever och sådär om bra böcker :)

Nu vet jag inte riktigt var jag ville komma med det här heller. Men en slutsats kan man ju dra. Att jag läser så himla mycket mer på sommaren och ännu mer om jag dessutom är ledig! Och det är ju bra och intelligenshöjande! :)

bloggkoll.

Ramlade över den här sidan. Tokigt bra. Bara att logga in där och kolla istället för att gå igenom alla bland bokmärkena. En del uppdaterar ju inte så ofta, tyvärr. Så nu kommer det gå fortare och smidigare. Plus att man inte missar någon om smurfar på någon annas dator!

Jag la till de flesta som jag hade bland mina bokmärken. Det knasiga var att jag redan fanns, så någon har lagt till mig innan. Hihi.

tv-program.

Anders gjorde en ny kanalsökning på boxen i helgen, vi fick då TV400 som jag förmodar vi kommer ha i en månad då TV4 och Tele2 hoppas på att vi fastnar och beställer den kanalen. Jag zappade lite och fastnade där. De sände Jerry Springer-show...Vad jag fattar är det typ som Ricky Lake. Det jag såg var en tjej som tagit sig dit och skulle berättade för sin pojkvän att hon var bisexuell. Det är väl inget märkvärdigt med det? tänkte jag. Sen förstod jag. Det var inte det som var grejen, utan det var att hon hade ett förhållande med sin syster och det verkade mest gå ut på att dem hade sex. Programledaren - Jerry Springer - ifrågasatte detta. Incest, liksom. Då svarade systrarna "incest är bäst, gör ett test" eller något i den stilen. OKEJ!? Jag tänkte genast på alla stackars människor som ofrivilligt får uppleva incest. Jag läste för några år sedan en bok som heter "Bakomstängda dörrar". Det är en tjej som skriver sin uppväxt och hur hennes pappa våldtog henne och hon födde barn som var hennes systrar. Jävla idioter, de där på TV400. Uäck. Pojkvännen gjorde slut, nu tänker jag inte se på det något mer.

Nu till en mycket trevligare TV-upplevelse. Johanna tipsade mig om en dokumentär hon sett, som skulle sändas TV igen. "Palace Hotell" hette den och handlade om detsamma. Det är ett hotell i Hultsfred som drivs av Maja - 93 år. Hon gör allting själv och har alltså inga anställda. Jag hittade den på SVT, så se den via SVTPlay här! Dokumentären är verkligen helt underbar, jag satt med tårar i ögonen hela tiden och ville inte att timmen skulle ta slut.

kattdröm.

Jag har befunnit mig opåklädd i soffan den senaste dryga timmen. Hos mig har jag haft en gosig Flora somgjort ett besök hos vattenskålen och sen kommit tillbaka. Nu ligger hon nära, nära och sover. Och drömmer. Hennes tassar och ben hoppar och har sig och nyss flängde svansen omkring. Det ser himla roligt ut när svansen har sitt eget liv. Men det ser lite läskig ut när hela hon skakar som ett asplöv. Så då får man klappa utan att väcka.

Nu tror jag hon vaknade till lite. Sträckte på sig och suckade sådär gulligt som bara hon kan. Jag har nog aldrig hört en katt sucka så mycket som Flora. TIdigare så gosade hon sig mellan min arm och min kropp, på en liten yta och låg där och spann som bäst. Helt plötsligt suckade hon djupt och högt och slutade spinna på stört. Som om "näe, nu orkar jag inte mer så nu sover jag lite". Sööööta kisse.


Floras söta tunga.

näe.

Nu är jag faktiskt helt inställd på att jag inte får jobbet. Det bara blev så. SMSade min referens och de hade inte ringt henne heller. Så nej, det blev nog inget.

Men hur kan en dag bli bra när man på natten mot densamma drömmer att man spyr klistervatten och vaknar av att man spottar på sin egen kudde? Jag rekommenderar er, ät inte klister blandat med lite vatten. För det är sjukt äckligt att spy, det är klistrigt och vill inte komma upp och det fastnar i munnen och det hänger ut genom munnen, och droppar alldeles för segt neråt. Hur mycket du än spottar händer ingenting. Lyd mitt råd, för jag vet att det är så. Äckliga dröm.

foton.

Har gjort två nya album på Facebook.

Här hittar du lite fler foton från min skog. Och här hittar du foton från Ellis besök i Kalmar!

i väntan.

Nu är det över så nu är det bara att vänta på besked. Det var jag och typ 35 människor till (två av dem var gubbar i 50-60 årsåldern, de flesta i min ålder och några killar som inte verkade mer än 15...). Vi fick prata med tre olika personer från företaget. Två minuter på varje. Det gick bra. Hos den ena skulle vi sälja in en grej, man fick 2 minuter på sig men jag var klar på typ 20 sekunder. Varför blaja en massa i onödan? Dessutom sa hon att hon var nöjd. Tjoho!

Jag hade ju visserligen hellre haft en intervju där jag satt ensam med alla tre eller någon av dem i typ en halvtimme, timme. Men men, nu blev det såhär.

Om de inte ringt imorgon så sket det sig. Jag är inställd på att dem inte ringer, lika bra det.

ikh.

Nu kände jag plötsligt hur hårt mitt hjärta slår. Varför ska jag bli så nervös..? Det kan ju inget mer hända att jag inte får jobbet och jag har ju varit inställd på att inte få något jobb de senaste veckorna. Men fasiken vad gutt det vore!

Dadunk, dadunk, dadunk.

snart.

Snart, rättare sagt om ca 24 minuter, är det dags för den däriga intervjun. Hålla tummarna kl 10!

myyycket glad elin.

Min kärlek och jag ska har varit bjudna hem till mor och far över midsommar. Först skulle vi se till Anders blev ledig över midsommar och det blev han, hela helgen! Sen blev det lite lurigt eftersom den tjänst han fick på torsdagen är en sådan där man inte vet närman slutar. Men nu ordnades det så att en mycket snäll kollega bytte med Anders så han slutar kl 16, vilket innebar att vi kunde boka biljetter så vi åker redan 16.46, hurra! Sen hem på söndagen, men det pratar vi inte mer om. Så bra och TACK ÄLSKADE PÄRON för biljetterna. Utom dem hade det aldrig gått. Sjukt dyrt är det och priset på tur-resan hade gått upp typ 60 kronor nu sen lunch-tid. Knäppt och fördjävligt.

Och så har jag bakat bullar. 10 kanelbullar och 29 chokladbullar. Och de blev goda, väldigt goda. Jag retades lite med bullälskande pappa och MMS:ade en bild och när jag ringde och berättade att jag bokat biljetter så hörde jag pappa i bakgrunden "ta med sådana där till mig!", hihi. Söta pappa! Och världens snällaste.

apelsin, fjädrar, farmor och fotboll... eller något.

Dejtade apelsin hela dagen och kvällen igår, myspys! Tråkigt nog regnade det lite på FF till 1000, men vi tog skydd i FF-tältet, haha. Det blev en slump men kändiskåta Elin kunde glo sig blind på KFF-spelare :) Sen blev det fika, Systemet, mer Stortorget och kändisar (eller bror för vissa ;)) och sen Mario Kart på Wii:t i typ två timmar :) Sen såg vi första halvlek på Stortorget och andra hemma i soffan. Jag tror det var en sport som kallas fotboll vi såg. Pissmtach. Blä. Snacka om att tappa suget nu.

Idag har jag äntligen bokat biljetter till Lånta fjädrar, så den 26e juli så ska vi se Peter Dalle, Robert Gustafsson och Suzanne Reuter i Krusenstiernska trädgården, wiiiie! Ta med autografblocket kanske! Den bästa biten av detta är att mamma och pappa kommer ner till Kalmar för att se den med oss, dessutom, tjoho! Myspys. Jag ska sitta bredvid pappa. Så det så.

När jag pratade med mamma och berättade om biljetterna fick jag glädjande besked om 47-kilos farmor. Det var skönt. Inte att hon väger fjutt, men annat. Mamma berättade även att pappa var iväg för att köpa bensin till båten som de ska sjösätta idag! ÅÅÅÅH! Vill bara hem till min skog och sjö nu för att sitta längst fram i fören när pappa studsar på vågorna! Vind i hår och lite sötvattestänk i ansiktet och solen skiner. Fy så underbart!


Mina vänner, snart är det tisdag!


Förresten ska jag nog leka med apelsin idag igen! Tokigt!

idiot.

Hur jävla dum är man om man tar Triss-lott nummer 13 fredagen den 13e?Svar: Lika korkad som Elin Westerberg

kärring.

Just nu är jag en grinig, jobbig, apig jävla pms-tant. Bläääh. Jag vill kräkas på allt för att sedan spotta och säga fula saker. Som jag skrev till Titti så är mina tankar och irritation befogat, men allt blir ju 1000 gånger värre under en vecka då och då. GAH.

Nu vill jag bara att det ska bli lördag så jag få dricka alkhol, se på fotboll i världklass och framförallt dejta min nyblivna apelsin.

hurra för mig!

Jag brukar inte vara så självgod men idag är jag det!

När jag och Anders varit på Clas Ohlson och köpt ännu en bläckpatron så kom vi hem och smakade på hemmasådda sockerärtor och salladsärtor. Muuuums. Sedan kollar jag min mail. Fem minuter efter att jag skickat in en sommarjobbsansökan hade jag fått svar. Vet ni? Jag ska på intervju på tisdag! WAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Typ glad Eeeeeeeeeelin! Var någonstans kanske jag berättar senare! Hihi. Men jag har varit där en hel del, om man säger så. Kanske mer än mina bekanta. Men jag gillar det. Mycket till och med. Nåja. Det var det bästa.

Sen till nästa sak. Jag kom ju på att vi köpt den dära patronen. Jag satte i den och sen står den och rengör i typ 10 minuter så då passade jag på att ringa mamma och hurra mig själv och hon gjorde det med :) När hon och pappa pratat om det jobbet så hade pappa sagt "det passar Elin perfekt!". Tihi.

Sen när jag pratat klart med mor min så testade vi och skriva ut, scanna och kopiera. OCH ALLT FUNKADE! Jag sjöng en truddelutt om att jag var bäst och dansade med V-tecken i båda händerna samtidigt :)

Typ nu springer Stagg-eleverna ut så strax är det dags för att trippa ner på Larmgatan och titta på dem :)

bläckpatroner och mer student.

Ner på Clas Ohlson, hittade bläckpatroner och tog den som skrivaren sa var slut + en röd eftersom den snatrt var slut. Står nedanför vattentornet med tårar i ögonen och ett stort leende på läpparna åt alla studentekipage som åker förbi. Glada, berusade på både livet och alkohol och högt skrikandes. UNDERBART!

Hem efter ett ha tittat i nästan en timme och i med en patron. Som väntat sa skrivaren att den andra också var slut, jädrans vilken tur tänker jag, som köpte den andra. I med den också. Sen... DET BLÅ JÄVLA B LÄCKET ÄR OCKSÅ SLUT! Grrr. Och den som visade på fullt innan! Nu orkar jag inte springa ner igen. Så jag fortsätter med skrivarmeck imorgon.

Nu ska jag se Varning för Jönssonligan, Expressen ger ut alla (de fem första, som är bra!) varje måndag, den tredje kommer på måndag. Wihi! 59 kr/st och det är perfekt! Jag som velat ha dem jättelänge!

skrivarjävel, student och hyrbil.

Nu har jag börjat på att-göra-listan. Det tog lång tid. Anders köpte ny dator för några månader sen och på den var det Windows Vista och vår skrivare funkar tydligen inte med det, det förklarar det bra priset. Attans. Men jag surfade in på brothers hemsida idag för att kolla upp lite. Och där kunde man ladda hem drivrutiner, tjoho! Jag gjorde det men det funkade i alla fall inte. Sen kom smarta Elin på att skrivaren är ju faktiskt inte installerad över huvud taget på datorn. Så jag letade vidare och fann komplett program inklusive drivrutiner för Vista, om jag fattat rätt. Avinstallera tidigare drivrutiner och installera det nya. Sen var jag tvungen att flänga till jobbet.

Allting har gått bra hittills med skrivaren ju, men jag läste på hemsidan att INGEN patron får vara tom, för då funkar det inte. Och givetvis är den gula slut, vilket innebär att vi inte ens kan skriva ut dokument med endast svart. Skiiiit också. Så nu tänkte jag gå till Clas Ohlson och köpa en sådan. Innan dess tänker jag inte kolla om skrivaren funkar för då kanske den blir tokig igen...

Men jag tänkte vänta lite. För när jag cyklade förbi Kagg så stod stolta föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar och kompisar och väntade på deras älskade som skulle springa ut för att ta STUDENTEN! Och dessa för dagen vithuvade flickor och pojkar kommer att åka i diverse ekipage runt om i stan efter utspringet. Och detta är något fröken Westerberg älskar! Så om jag väntar lite kan jag gå när de börjar komma :) Kan tänka mig att de springer ut mellan 14.30 och 15, sen ska det grattas och sen kommas iväg. Så jag får minsann vänta lite till.

En annan bra sak är att Anders har fått ledigt över midsommar, hurra! Och vi är bjudna hem till mor och far. Och Anders skrev ett SMS att vi skulle kunna åka hyrbil upp och tåg hem. Så - någon som kan tipsa på billig hyrbil som går att hämta ut i Kalmar och lämna i Södertälje eller i värsta fall Stockholm!?

lat elin.

Idag steg jag inte upp förän 7.50. Snark, snark. Men de började hamra på taket så jag kunde inte sova längre, men det var nog tur. Promenad och morgonbestyr (ni vet, dusch, frukost, påklädning osv). Sen satte jag mig framför datorn. Trillade över en blogg som tillhör en gammal parallellklasskompis. Hon har precis fått sitt andra barn och jag kunde inte motstå att läsa alla hennes inlägg om hur det har varit. Det tog en stund men var mysigt :)

Om mindre än två timmar ska jag infinna mig på jobbet. Innan dess borde jag äta lunch men jag åt frukost så pass sent att jag inte vet vad jag ska äta eller om jag ska äta. Och eftersom Anders jobbar sensent (kl 21 beräknat) och Amanda ska grilla med några kompisar så är jag enväldig härskare över middagen idag. Vilket förmodligen kommer innebära att den blir sen och intas i soffan framför TVn :)

Nu kanske jag ska ta och göra det där jag skrivit upp på att-göra-listan :)

kung zlatan.

Vi vann, så skööönt. Zlatan fick göra mål, så sköööönt!

Mer än så säger jag inte, men längre och mindre lång recensioner och kommentarer om matchen finnes på bl a Rydströms blogg, Elmarnas, och Fotbollsfrun . Säkert fler, men de får ni hitta själva :D

sverige-grekland.

Nu gäller det!  Sveriges premiär i EM 2008! Hela jag hejar! WIIIHI! NU JÄKLAR! Jag är klädd i Sveriges färger från topp till tå! Sverigetrosor (tack pappa!), Sverigetröja, blå jeans och gula skor. BHn är visserligen blommig men Sveriges natur blommar ju som mest nu! Och givetvis en fotboll i vardera öra!


HEJA SVERIGE!!!!


komma till skott.

Varför sitter jag bara här och gör ingenting? SÅ ONÖDIGT. Ta tag i något, Elin Westerberg! Skärpning.

Men fy vad tråkigt det känns.

huu!?

Hur ska jag gööööra? Ena sidan så borde jag ta det lugnt och njuta av att skolan är slut och bara göra sånt som jag vill, å andra sidan så borde jag plugga körkortsteori som en liten iller så jag kan ta det där jäkla rosa kortet någon gång.

Men jag kan verkligen inte bestämma mig för vaaaad. Bläääh. När jag tänkte högt igårkväll med Anders kom jag visserligen fram till att jag pluggar teori idag och imorgon och är ledig torsdag och fredag. Varför den uppdelningen är för att jag ska jobba idag och på onsdag så jag kan ändå inte riktigt ligga och lata mig på stranden/i soffan.

Men som det känns nu har jag verkligen ingen lust att gå till körskolan. Däremot kan man ju läsa i boken hemma. Hm.


papper.

Först tänkte jag att jag tar det imorgon. Sen tänkte jag att vad skönt att slippa det imorgon. Så nu har jag sorterat in alla papper från skolan i min fina, gröna pärm.  Det knäppa är att jag brukar ha en pärm till varje termin och det brukar räcka. Även fast de blir vääääldigt fulla. Men. Denna termin har jag en pärm á 15 hp. Och den till den sista 15 hp är sjukt full. Och jag har lite fler papper att skriva ut och sätta in, ojoj... Men. Nu är det gjort och det är hemskt skönt!

Jag vet inte vad jag ska göra imorgon. Bara några småsaker. Ligga på Kattrumpan och läsa min bok i min nya fina bikini kanske? Det låter inte helt fel.

Men. Imorgon är det morgonpromenadernas återkomst!

KLAAAR!

Kan ni tänka er! Utvecklingsarbetet är inskickat! OTROLIGT! Och så tokigt skönt!

Nu är skolan slut på riktigt för detta läsår! HURRA!

min oas.

Det behövs inte så många ord. Men det är det här jag lever i när jag är hemma hos mor och far:


 1. En junikväll i Sörmlandsskogen. Njuter av kvällen innehållande betande älgar, rådjur och en galen fasan. 2. Världens underbaraste rosor. Doftar ljuvligt! 3. Gammal trappa till hundgården som ingen hund bor i. 4+5. Växtlighet!1. Grindstolparna utan grind, så ska det vara. 2. Världens bäst grusväg. Jag älskar grusvägar. Våran egen väg! 3. Utsikt över skog, mark och Mälaren. 4. Världens finaste träd som precis slagit ut i blom! 5. En annan vy över Mälaren!
1. Smultronen är på G! 2. Mammas söta skyltar i landet. 3. Fin blommor på kökstrappen!

fix.

Jag har varit vaken i ca tre timmar. Tokig Elin som stiger upp så tidigt en lördagmorgon. Anders skulle upp och till jobbet och jag kunde inte motstå att få umgås lite med honom. Sen har jag fått en hel del gjort nu under morgonen. Utan stress! Så skönt!

Har lite kvar att fixa innan Elli Pelli kommer. Ska bl a åka till Netto och tänkte nog göra det härnäst. Ska köpa 1 kg marsmallows (eller hur det stavas). Hihi. Mumsigt!

grattis sverige.

...eller något.

Idag var första dagen efter att sommarlovet började. Jag gick upp vid 8.30 och det första jag gjorde var att... plugga! Jag har inte skickat in arbetet än eftersom jag vill känna mig nöjd med det. Jag fixade och donade lite. Sen orkade jag verkligen inte mer. Mailade det till Titti för granskning och sen närhon läst det och jag justerat tänker jag skicka iiiiin det.

Sen var det frukost, Maxi-besök, tvättning, städning och sen såg jag Vinterviken på TV4. Till middag åt vi hemmagjorda, grillade hamburgare med hemmagjord guacamole plus alla de vanliga tillbehören. Och vet ni hur gott det var!? MUMS.

Imorgon är det lördag och jag ska bara ta det lugnt och vänta. Vänta till 14.25 för då kommer ELLI! Wiiie! Sen blir det kanske en rundtur på stan och installation för henne i lägenheten och på kvällen blir det fest!

Näh. Snart är det Golden league!

080901.

... först då tänker jag sätta mig i skolbänken igen. Då börjar min sista termin.

Men nu.

NU HAR JAG SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

tillbaka i 0480-land. Och Anders!

Nu är jag hemma igen. När jag kom hem insåg jag hur mycket jag har saknat mitt kära älsk, gos, sambo, bästis, fästman osv. Han kallas Anders för er andra... :) Mamma frågade om jag längtade hem, igårkväll. Njae, jag saknade Anders en massa, men jag hade gärna varit kvar i en solig skog med världens bästa föräldrar. Så det bästa hade varit om Anders kommit upp. Men nu bor vi ju här i Kalmar och jag ska faktiskt erkänna att jag sover allra bäst i min egen säng och framförallt när Anders ligger där bredvid och är sådär söt som bara han kan. Nu måste jag nog sova lite. Hoppas han följer med. Den där jag älskar så hjärtat nästan stannar. Anders heter han. Älskad Anders.

kort uppdatering från 08-land.

Nu är jag i 08-land hemma i skogen hos mor och far. Det är bara att njuta.

Och äntligen har jag fått träffa mycket liten farmor.

RSS 2.0