valborg.

Min söt kom hem vid 15. Massa myspys. Jag har städat undan lite och dammsugit och städat badrummet. Så nu är det fint igen :) Tvättar gör jag också, duktig Elin.

Vi har varit och pantat så vi fick 45 kronor, fast för 9 av de kronorna köpte vi en creme fraiche. Sen köpte vi vin, cider och öl på Systembolaget. Nu lagar vi mat. En ny kycklingrätt. Jag är tokhungrig.

Jag tycker att Sara och Johanna ska komma hit, vi får se. Hm. Vet inte om det ens går att se någon eld, det är så torrt + att det blåser. Kåren skulle ha en eld, så det hade ju varit trevligt. Nära och bra + att de skulle ha en eldshow. Najs. Vi kan ju gå dit vid 20:30 och se om det är något eller ej.

Cider är gott. Vin med. Och maaaaaaaaat. Men mest Anders.

hamlet i skara.

Nu är jag tillbaka i Kalmar efter att ha spenderat min tid hos Marina i Skara sen i lunchtid i lördags. Hon spelade drottning Gertud i sin slutproduktion Hamlet, och faaaaaaaaasiken vad hon rockade. Hon är så fantastiskt bra så jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Hur i helsike kan hon INTE ha kommit in på teaterhögskolorna än!? Jag blev stum av förvåning.

Föreställningen var jättebra och jag tror inte jag har sett en så bra Shakespearepjäs förut. Inte för att jag sett många, men denna är och förblir nog den bästa... Jepp. Marinas farfar med sambo var också där. Mycket trevliga människor :) Efter föreställningen så var det premiärsfest (de hade premiär i fredags, men eftersom de hade en föreställning på lördagen så var festen då). Det var jätteskojigt också. God mat, gott att dricka och trevliga, tokiga och knasiga människor. Vi gick hem vid 04 och kom i säng vid 04:30. Jag steg upp vid 11 igår, åt och duschade och lite sådär. Sedan så åkte farfar och sambo. Jag och Marina tittade på TV (Tack gode gud) och jag somnade lite. Sedan tittade vi på filmmaterial vi hade till en film vi spelade in i tvåan på gymnasiet. Haha, vad roligt det var. Ibland kan jag ju faktiskt vara rolig och när jag var 17 var jag ganska söt... Sedan gick vi på promenad och svängde in på en auktion, det var skojigt. Men vi köpte inget :) Sedan letade vi Bingolotter i halva Skara. Vi fick tag i de två sista på Pressbyrån. Vi köpte med oss pizza hem som vi åt (slurp) och tittade sedan på Bingolotto, men vi vann inget alls :( Sedan masserade vi varandra lite och sedan somnade jag. Hoppla. Jag vaknade kl 01:00 i lite småpanik. Gick upp och ornade mig på natten och satte alarm och så. Sedan vaknade jag typ kl 6 imorse pigg som tusan.

Sen var det packning, frukost och hejdå. Sen har jag åkt buss och tåg och är nu hemma sen ca 1½ timme.

Och nu ska jag städa.

praktiken är borta.

Nu har praktiken tagit slut :( Det har varit alldeles undebart. Visst, det är lite jobbigt att stig upp 05:45, men å andra sidan har jag slutat kring 15-16. Jag tänker inte skriva så mycker mer om det. Men en sak ska ni veta - vildsvin är gjortd av leverpastej!

Nu är även Kvastkampen betald och det jag kände panik över häromdagen har jag löst på det bästa sätt jag kunnat. Nu är jag tokigt ledig tills på onsdag och lördag-måndag spenderas i Skara hos min Marina. Jajamensan.

Nähä. Nu ska vi äta frrrrruktsallad!

småpanik.

Jag har lite smått panik för ditten och datten. Jag vet att det alltid löser sig, men det känns inget vidare i alla fall.

Fast en sak känns helt okej - jag börjar inte förrens 09:30 imorron :)

äntligen.

...så har min sambo/pojkvän/fästman/älskling/bästis FÅTT JOBB!

matchen.

Alltså. Jag måste bara nämna något litet. Den var ju ganska... oturlig för KFFs del. Men vilket action, haha. Bara det här gjorde ju allt så himla roligt :)

Mer action (fast utan våld!)! Allt blev ju så himla spännande och dokusåpalikt en liten stund :D

kalmar.

Nu är vi tillbaka till Kalmar och vi har också hunnit se när Kalmar FF gjorde bort sig mot HBK. Jag vet inte om det ens är värt att yttra något om matchen. Kan vi inte bara glömma den lite?

hoppla.

Det blidde partaj igår. En klasskompis (Annika) uppträdde på Rosenlundska källaren så några andra från klassen skulle dit och titta. Mackan ringde och fråga om vi inte skulle hänga på och så blev det. Vi försökte få förfesten hem till oss eftersom vi bodde lite närmre men det gick tyvärr inte för oss så vi åkte buss till Norrliden (vilket vi såg stora delar av eftersom vi råkade promenera lite fel). Sedan var det partaj och sedan åkte vi bil (tack för skjutsen Jimmy!) till stan och shakade loss till Annika! :) Jag pratade lite med mamma Gun och berömde Annika en massa, men jag minns inte riktigt vad jag sa... Jag drack en toppengod drink som Anders bjöd mig på, pärontjofräs. Wie! Sedan skulle alla hem till där vi var på förfest och efterfesta. En del skulle sova där, men vi var inte så sugna på att åka till Norrliden så vi spatserade hemåt men smet in en sväng på Lilla puben och tog varsin öl/cider jag och min käresta. Efter det så gick vi vidare till Svett-Olgas för Elins köttbullemeal. Det var en ny som jobbade där, han tyckte nog alla mina frågor var liiite jobbiga :D Sedan gick vi hem och jag åt sedan vaknade vi i soffan vid typ 6 eller nåt. Anders hade tagit min kofta som täcke, haha. Vad söt han är.

Och nu har vi packat klart och om fem minuter kommer svärfar med fru och hämtar oss för att brumma tvärsöver landet till Göteborg för att fira Anders bror som fyller 50 år!

Hej svej!

fredagmorgon.

Idag börjar jag inte förens 9:30, det känns faktiskt helt okej. Å andra sidan så slutar jag inte förens 17:30 vilket innebär att jag är hemma ca 18:15, phew. Men det går nog så bra så :)

Ska strax förflytta min lekamen till busshållplatsen, men det kändes lite tidigt att gå än.

Usch, har bara lust att vara hemma och ta det lugnt idag. Helgen består av resa till Göteborg för att fira Anders bror som fyller 50 år... Hade varit skönt med en lugn och skön helg hemma... Men men, nu ska jag inte klaga.

Nähä. Busshållplatsen snart.

skara.

Föresten!

Nästa vecka åker jag till Skara för att hälsa på Marina och se hennes slutproduktion! Kolla!

Wiiiie!

uppdatering.

Var ett tag sedan jag skrev ordentligt här.

I fredags så var det partaj hemma hos oss. Lite blandat folk, trevligt värre. Tyvärr blev Anders lite dålig lite väl tidigt. Men det var najsigt. På lördagen så cyklade, som skrivet, jag och Anders till IKEA. Det började med att jag ville äta bakisfrukost på McDonalds och Anders sa på skoj "Näe, Burker King är godare" och jag tyckte "ptja, visst, det är ju fint väder". Så vi cyklade till Burger King och passade på att besöka IKEA. Det inhandlades badrumsmattor, potpurri, vaniljljus, citruspress och en väska till mig :) När vi kom ut så hade Jas-planet sin uppvisning. Vi cyklade hem och jag satte mig i solen och läste. SÅ SKÖNT!

Sedan lagade vi tokgod mat. Rostbiff med ugnsrostade rotfrukter med tomat- och bearneisesås. Slurrrrp. Sedan så cyklade jag min kos till Johanna som hade inflyttningsfest. Det var trevligt som tusan och jag var yngst (som vanligt... :)). Jag fick titta på Saras lägenhet också. Saras var mer praktisk tror jag, men Johannas vad tokmysig. Om jag hade fått välja hade jag nog valt Johannas... Sedan bar det av till stan med siktet på Harrys, men det var toklång kö och nästan fullt så vi struttade vidare till Broadway aka Jurassic Park. Haha. I dörren var det "okej då" när jag visade legget. Det var jättefint där inne men människorna var inte det jag är van vid, eller så. Men vi hade trevligt, yoyo. Läste i tidningen igår att någon hade blivit nerslagen på dansgolvet. Skönt att vi gick vid 1.

I söndags var jag lite bakis. Jag bara slappade och gosade på Anders. Kl 15 var det KFF-BP. Vi gick till KM vid 14 för att käka innan. Då var det packat med folk, de som skulle till matchen. Vi ifck stå och vänta "ett tag". Sedan fick vj ätnligen vårt bord och strax vår mat! Alltså. Jag vet inte om jag ska uttala mig om matchen. Den var typ... tråkig. Sen blev det ju trevligare när Kalmar gjorde 1-1 och ännu bättre när de gjorde 2-1. Och sen blev jag arg på Sorin och så blev det 2-2. Om Kalmar vunnit hade vi legat ETTA! Kanske inte efter denna omgång, men ändå. Rööööv.

Och igår så började min praktik. Jag är på en förskola. Avdelning har 1-5åringar. Och jag har verkligen hittat hem. Det var absolut rätt beslut att ändra så att jag läser mot de yngre. Känns verkligen jätteskönt. Jag är, tyvärr, lika blyg som vanligt men det går rätt bra. Känns som om jag tagit ett stort kliv bara från igår till idag. Toppen!

Och barnen är sockersöta. Dessutom så är det inte alls så mycket skrik och konflikter som jag förväntade mig. Wiiie!

Nu har jag lagat lite mat som står på spisen och puttrar. Anders kommer när som helst hem från träningen. Sen ska vi ääääta. Jag är tokhungrig.

ÄSCH!
Tråkinlägg.

villekulla.

Så heter den avdelning jag har min praktik på. Jag har grodor, flugor och nyckelpigor på mina strunpor. Jajamensan. Dagen har gått jättebra och nu är det bara nio kvar :(

Jag skrev häromdagen att jag skulle skriva om mina och Anders äventyr. Jag orkar inte att göra det. Men Jas-grejen var cool. En Jas flög omkring och loopade och snurrade och hade sig när vi kom ut från IKEA. Det visade sig vara flygplatsen som firade 50 år så det var en regelrätt uppvisning helt enkelt. Inte jättetråkigt att ta det av det :)

praktik och kräk.

Om en halvtimme går min buss. Jag måste erkänna att det är lite jobbigt att gå upp 05:30. Speciellt efter en natt med väldigt mycket och väldigt konstiga drömmar. Jag har spytt i typ tre timmar. I drömmen alltså. Lagom jobbigt. Det äckligaste var när det satt blomkål på typ gammal blast så att en "blomma" på blomkålen satt fast i halsen och två andra "blommor" hängde ut genom munnen, då alla tre satt ihop med blasten emellan sig. Hoppas verkligen inte att det händer på riktigt någon gång. Jag fick ta tag i de som hängde ut och dra ut den tredje. Äckligt.

upplysning.

Tänkte bara tala om att jag skriver sen. Heja FF!



JAG ÄLSKAR ANDERS!

sol.

Nu ska jag gå ut i solen och läsa min bok. Jag skriver om gårdagen och Anders och min cykeltur till IKEA senare. Jas Gripen är coola.

shoppingtur.

Vi varpå shoppingtur. Jag handlade frimärken så jag kunde returnera en film som jag glömt avbeställt, vi var på Systembolaaaget och köpte öl och cider. Det är fortfarande lika kul att visa legget :D Sedan köpte vi en ny Trisslott för en gammal vi vunnit 50:- på, men nu vann vi inget mer.

Sedan så gick jag ner till stationen för att köpa busskort till praktiken. För 20 resor (precis så många som jag ska åka) fick jag betala 260:-. TVÅHUNDRASEXTIO KRONOR! Visst blir varje resa 6:- billigare men ändå. Jag har ALLTID fått pendla till min praktikplats vilket betyder att jag får betala en jävla massa pengar för att över huvud taget kunna ta mig dit medan andra får vara inne i stan varenda gång. GAH. Jag blir så arg. Kan skolan betala tack!?

Jag har kommit på ett system.

Nya studenter får ha sin praktik så att de måste pendla, sedan kommer man närme och närmre stan (eller där man vill) ju längre man har gått utbildningen. För de jag läser med nu går sin andra termin och vissa av de har hamnat inne i stan, kunde inte jag fått det istället som redan pendlat två perioder?

I-landsproblem. I know. Men fasiken vad det svider i plånboken. Jag är arg.

ledig fredag.

Det är fredag och jag är tokledig. Väldigt skönt. Min lärare hade redan läst igenom min restuppgift och tyckte att jag hade intressanta reflektioner, det var skojigt att läsa.

Håller på att tvätta. Dock blidde det lite struligt för igår när jag tog tvättiden så var det bara vi som skulle tvätta på hela dagen men som tur var kollade jag nu när vi hade de två sista tvättarna kvar, någon hade tagit tiden efter oss. Lite bajsigt, men men. Och bara tvåååå tvättar. Jaja, det löser sig. Jag har haft större problem :)

Ska nog ta och vika den rena tvätten nu.

Tjoho!

(Ikväll är det partaj!)

fäääääärdig!

Nu ser min att-göra-lista ut såhär:
  • Ringa Marina
  • Körskolan
  • Ringa Jessica - inget svar. Ringer senare.
Förstår ni vad det här innebär!? JAG ÄR KLAR MED MIN RESTUPPGIFT! Det har hängt över mig typ två månader och nu hann jag göra klart det. Såååååååååååååå skönt. Kollade bara stavning och skickade in den, orkade inte ens läsa igenom det. Huu. Det blev drygt 7 sidor, haha. 1-2, in my aaaaaaaaass.

"Maxi?" behövdes inte. Vi inhandlade allt på Netto + Potatisboden. Jähj! Imorgon kanske jag går till körskolan (inget krav) och så ska vi tvätta. Och så ska jag köpa några smaskiga cider på Systemet och köpa groggvirke på Konsum. Och så ska jag bara SLAPPA. Typ promenera förutsättningslöst i solen, läsa min bok, sova länge, dregla efter kläder eller något annat. Prrrrrrrrecis vad jag vill! Tjoho!

tidsfördriv.

Jag är proppmätt och borde fortsätta plugga. Jag tänkte bara komma tillbaka till verkligheten med lite tidsfördriv/trams/skit. Så att magen och allt utom hjärnan får vara ifred en stund.

Tio första

Första bästa kompis:
Maria
Första bil: Har inte ägt någon bil.
Första kärlek: Lill-Stefan på dagis. Han hade rött hår.
Första husdjur: Katterna Findus och Felix.
Första semester: Till Danmark tror jag.
Första jobb: På familjeföretaget.
Första köpta skiva: Arvingarna - Tjejer
Första riktiga kärlek: Anders
Första piercing: Ett hål i vardera öra när jag var 13.
Första konsert: Robert Broberg, Målarrock.

Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken: Vitt vin med mamma på påskaftonskvällen.
Senaste bilfärd: Hemifrån mor och far till Södertälje Syd. Pappas Volvo XC90.
Senaste filmen du såg: Crank tror jag...
Senaste bubbelbadet: Sist jag var på badhuset. Kanske i vintras, kanske i höstas.
Senaste spelade cd: CD nr 2 ur Angel Beach.
Senaste kyss: Anders. På Netto.
Senaste gången du grät: I söndags.
Senaste måltiden: Nyss. Köttfärssås med linguini.

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Näe.
Blivit kär vid första ögonkastet: På sätt och vis.
Fastnat med blicken i någons urringning?: Haha, ja.
Fått ditt hjärta krossat: Nej. Men jag har krossat...
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Jag tror det. Dåligt minne. Kanske. Hm. Var jag så dum?
Haft ett one night stand: Nä.
Busringt till någon: Jajamensan. Och sagt att deras Hästensäng hade kommit.

Sex saker du gjort idag:

1. Duschat.
2. Städat badrumsskåpet.
3. Ringt tråksamtal.
4. Handlat på Netto och Potatisboden (paprikor för 75,40 SEK)
5. Konstaterat att det är vackert väder.
6. Lyssnat på radio.

Fem favoritsaker utan rangordning:

1. Min dator
2.Min mobil
3. Vår lägenhet
4. Min kamera
5. Min TV

Fyra personer du kan berätta allt för:

Anders. Om det liksom är ALLT. Så är det bara Anders.

Tre val:

Blått eller rött? Tycker om alla färger, men allra minst lila.
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad och chips tillsammans. Med ett glas Pepsi.

Två saker att göra innan du dör:

1. Få barn med Anders.
2. Gifta mig med Anders.

En sak du ångrar:

Att jag inte gjorde slut med mitt ex snabbare. (Fast då kanske det hade blivit som det blev och det hade varit hemskt.)

restuppgift.

Jag blir toooooooooooookig. Jag missade ett seminariumi början av terminen för att jag var magsjuk. Vi var indelade i grupper som fick varsitt kapitel. I min grupp så gjorde jag det mesta men var som sagt sjuk på redovisningsdagen. Jag fick en restuppgift som bestod av att läsa allt och skriva ner sammanfattning och reflektioner av allt. Jag gjorde några kapitel ganska fort och sedan har jag inte direkt hunnit men satte mig nu idag igen.

Jag har skrivit fem sidor och har ungefär hälften kvar. Min lärare sa att jag skulle skriva 1-2 A4. Herrejisses. Det är svårt. Jag har lärt mig att skriva som om vem som än läser det ska förstå vad jag skriver om. Jag vet ju att min lärare har läst boken fyrtioelva gånger, men det känns som om jag gör fel om jag utgår ifrån det. Men jag funderar starkt på att göra så ändå, för jag orkar banne mig inte skriva fem sidor till. Jag vill bara få det överstökat!

Det kommer nog verka lite konstigt att jag först skriver rätt mycket och sedan börjar skriva lite. Men jag får väl förklara hur det ligger till när jag mailar in det. Jag hoppas verkligen jag mailar in det senast imorron. Det är mitt mål. Vi får seeee.

Lite frustrerad? Mjo.

att-göra-lista.

Idag har jag en att-göra-lista. Den såg imorse ut såhär:
  • Ringa Amelia
  • Ringa Homeenter
  • Ringa Marina
  • Körskolan
  • Netto
  • Maxi?
  • Restuppgift...
  • Ringa Jessica
  • Ringa Hannah?
  • Kolla sommarjobb
  • Städa badrumsskåpet
Nu ser den ut såhär:
  • Ringa Marina
  • Körskolan
  • Netto
  • Maxi?
  • Restuppgift...
  • Ringa Jessica - inget svar. Ringer senare.
  • Ringa Hannah?
  • Städa badrumsskåpet
Och nu ska jag ta tag i badrumsskåpet och lyssna på P3.


sprudla.

Igår sa en klasskamrat följande:

"Det kan vara lite svårt att sitta och sprudla själv."

Jag tycker att det var väldigt gulligt, roligt och klokt sagt.

middag.

Dags för middag. För min del blir det laxen vi gjorde igår. Slurp.

dansa.

Idag har jag spelat på en xylofon, ätit överbliven kebabrulle samt dansat danser från Balkan. Det mesta var väldigt skojigt, det som inte var så skojigt var kebabrullen för jag vill äta nyyyyttigt men jag ville inte slänga dyr mat. DILEMMA.

Jag blev svettig av dansen. T.o.m min övertröja var blöt på ryggen. Jag trodde inte jag kunde svettas så mycket.

Nu är jag väldigt hungrig. Det är kebabrullens fel. Mycket mätt fort och väldigt hungrig snart. Men laxen är i ugnen och det verkar gott.

Miiiiiiiiiiiiiiiddag!

tisdagmorgon.

Godmorgn!

Hag börjar kl. 10:00. Det känns som en bra tid att börja. Jag vaknade vid 06:45, klockan ringde 07:00. Sedan gosades det lite, tittade på Nyheterna och sådär. Har ätit frukost nu och borstat tänderna. Nu måste jag klura ut vad jag ska ha på mig. Ska dansa balkandans tre timmar i eftermiddag. Måste klä mig för det. Men det regnar och är inte jättevarmt ute så... Hm.

Nähä. Ska väl undersöka garderoben.


Helgens väder får gärna komma idag.

AIK-KFF.

Godmorgon!

Matchen igår slutade bra. Kalmar vann mot AIK med 1-0. Jääh. Eller som media uttrycker sig "AIK förlorade mot Kalmar". Inte "Kalmar vann mot AIK". Jisses. Alltid samma visa. Sen stör jag mig på att inte AIK fick ett par röda kort. När AIKs brasse (Mendes?) tyckte han hade ont i ansiktet när inte ens någon petat på honom + den fasthållningen som Ari fick. HALLÅ!? Visserligen hände det en del under matchen och Kalmar var väl inga änglar heller, men fulast var AIK.

Tabellen efter första omgången (dock en match kvar, GAIS-Hammarby):
1. Halmstad
2. Brommapojkarna
3. Kalmar

Sedan vet jag inte. Dessa tre har tre poäng var. Målskillnaden är likadan för alla lag, men Halmstad vann med 2-1 och BP och KFF 1-0, därför leder Halmstad. Varför BP ligger tvåa antar jag för att B kommer före K i alfabetet.


KFF.

Idag spelar Kalmar FF sin första match i allsvenskan 2007. De spelar borta mot AIK och vi ska till KM och titta, ska gå snart så att vi hinner käka innan matchen börjar kl 15:00. Vi får sällskap av Sara och Johanna. Jag har klätt mig i röda byxor och vit tröja :) HEJA KFF!




Föresten så känns det väldigt bra nu.



0480-land.

Nu är vi tillbaka i Kalmar igen. Allt har varit väldigt mysigt och sådär. Att åka Porsche var nog höjdpunkten :) Bajskorvskyckligen har nu blivit betraktad som en mullvad, en isbjörn och ett vildsvin. DET ÄR EN KYCKLING!

glad påsk!

Nu åker vi till 08-land. GLAD PÅSK!

image11

Denna söta kyckling har jag själv tillverkat i unga dagar. Min familj påstår att det är en gul bajskorv. MEN ICKE. Det är en mycket söt liten kyckling.

roger.

Igår blev Roger färdig. Här har ni honom utan ögonlapp, när han passar pappa Calvados!

    

påsklov.

Lov och lov. "Föreläsningsfria dagar" eller "självstudier" som det heter på högskolan. MEN! Jag tänker i alla fall ha lov. Med andra ord vara ledig. För det är första gången sen denna termin jag kan vara ledig med gott samvete. Att jag kan ligga och pilla naveln en hel dag utan att få ångest eller bara lyssna på en massa bra musik och läsa en spännande bok på tåget - istället för att läsa kurslitteratur. Visserligen tänkte jag ta med lite sådant också, men vi får se. Kanske jag läser den. Kanske inte.

Fy tusan vad trött jag är! Tokigt. Vi ska snart äta. Har gjort en tacopaj vi aldrig gjort förut, låter mumsigt. Får se hur det blir. Sedan blir det slappaslappslappa hela kvällen. TJOHO!

Nu sluter sig min ögon känns det som.

en vanlig tisdag.

Eller okej. En vanlig tisdag går man väl inte till banken och sätter in 10 000 kronor man vunnit på en Trisslott, men ändå :) Sedan sa jag åt Anders att köpa nya jeans, vilket han åsså gjorde :) Jag provade Cheap Monday-jeans. Vilket skämt. De där byxorna är ju inte gjorda för människor för tusan. Iofs var det lite tråkigt, för det var så härliga mönster på de!

Men jag köpte ett par hälften så dyra byxor på VILA och en tröja som jag dreglat efter på H&M. Trevligt :D Och klockan 17 ska vi till Lilla Puben och äta gratis! :)

Här har ni bevis föresten :)
 

Och kika in på min bilddagbok snart, ska lägga upp foton från i fredags nu!

skrapning.

Några minuters skrapning visade sig ge oss TIOTUSEN KRONOR. Tack Svenska Spel, tack tanten på Maxi, tack för att Anders fick praktik idag, tack för ICA Maxi hade just det erbjudandet. TACK!

Svårt att skriva något mer. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är bara sååå glad. Vi har firat med glass!

ännu en.

När min söt kom hem så svor han lite över de elever han haft idag. Sedan berättar han att han ska börja sin praktik på sitt drömjobb om två veckor. VIlken dag!

4e november.

Min mor ringde.

Hon berättade att jag fått ett nytt kusinbarn - en Astrid :) Nu ploppar de ut som aldrig förr. Dessutom på dagar där någon redan fyller år :) Mitt förra kusinbarn, Thea, kom på farfars födelsedag 1a mars. Och idag fyller ju pappan min år. Lite märkligt. Av 7 kusinbarn är det bara två pojkar... Fast vår familj + min fasters där det är övervägande pojkar bland syskonen (vi är två bröder och en syster och fasters tre bröder och en syster) och mina två farbröder är det övervägande flickor bland syskonen (farbror 1 - två systrar, en bror. Farbror 2 - tre flickor). Med andra ord kommer det gå igen det här. Vi kommer få övervägande pojkar vi ur pojkfamiljerna. Så måste det vara. När nu någon av oss ur pojkfamiljerna får barn... :)

Det var glad nyhet nummer ett.

Glad nyhet nummer två var att mamma plockat vitsippor till pappa imorse. VÅR!

Glad nyhet nummer tre var att mamma och pappa hade tur och fick det sista rummet på deras favorithotell på Kreta. 1a juni åker de!

Glad nyhet nummer fyra. De hade väldans tur igen, mor och far. De lyckades fixa de fyra sista rummet på Gran Tacande (deras favorithotell på Teneriffa)! Den fjärde november så bär det av till varmare breddgrader! Mamma och pappa bjuder och vi ska åka HELA familjen med respektive. Förstår ni hur mysigt och och och underbart det kommer vara/redan är?!?!? Miiiiih! Jag är tacksam, väldigt tacksam. De är så snälla så det är inte klokt åt de. PUSS!
 

måndag.

Jag hade schemalagd tid 9-11.30 och 13-16. Men den sista lektionen var inställd och vi slutade 20 minuter tidigare från den andra. Så nu är jag hemma helt plötsligt och har slutat för dagen och klockan är bara 11:51. Det är typ oooooooootroligt. Men skönt. Ska plugga lite så jag blir klar med en uppgift som ska in på onsdag. Najs. Sen ska jag köpa ögon till min docka.

Så det så.

54.

image4

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!



leeeedig.

Idag är det söndag och här halvligger jag i soffan med datorn i knäet och glor på reprisen av Let´s Dance. Jag klagar inte det minsta, ska jag villigt erkänna.

I fredags var det overallssittning med partyparty och vi hade kul. Riktigt kul. Som vanligt tänker jag inte försöka återberätta allt. Men jag var snäll och gav bort min MER-flaska till en pantletare. Och så tyckte en bargeneral att det var olämpligt att vi hade möte sittandes mitt i vägen. Jaja, tjöta. Ska lägga upp lite foton sen. Någon gång ;)

Igår slappade jag bara, var mindre bakis än vanligt. Skööönt. Glodde på TV, sov, var en sväng på stan med älsklingen, tog en långpromenad med Titti. Jättemysigt. Finns väldigt vackra hus på Stensö må jag säga. Sen fick Italia besök och jag gav de 60 kr för en Vesuvio med lök + en liten sallad. Slurrrp. När jag kom hem såg jag det som var kvar av Supercupmatchen mellan Elfsborg och Helsingborg. Sedan så började vi titta på en av de tre filmer vi hyrt. Den första handlade om ett japanskt fartyg under andra världskriget. Jag, som ändå läst 60 poäng historia hade aldrig hört talas om det här. Över 3000 personer omkom, vilket fler än både Pearl Harbor och Titanic. Man inser då att det verkligen är USA som styr vad man lär sig och hör och läser om. Jisses. Jag somnade några timmar iofs. Sedan så tittade vi på Casino Royal. Vet ni? Det är den första Bond-filmen jag sett. Haha. Men den var ju bra, så jag kanske ska ta och titta på de andra också.

Sen gick vi och lade oss. Gick upp vid nio imorse, åt frukost och tittade sedan på den tredje filmen vi hyrt. Crank hette den. En speciell actionfilm, men den var bra. Och rolig. Haha.

Sen Let´s Dance och nu är det slut så nu ska jag kanske typ. Ordna i min garderob, fixa bland våra böcker och sådär. Kanske ska börja med att klä på mig :D

Föresten så berättade mor min att det bosatt sig en stork på Kalmar slott. Haha, jäääättekul mamma. :)

Nähä. Kläder, böcker och dammsuga?

RSS 2.0