halkigt värre.

Jag har precis haft min femte körlektion. Fem till är bokade och alla denna vecka. Varför? Jo, för jag ska greja halkkörningen nästa måndag. Helt tokigt! Lite skraj, eller snarare nervös, är jag. Men om min lärare inte trott att jag skulle fixa det så skulle han väl inte erbjuda mig den sista tiden innan de stänger för sommaren? YEAH! Det känns lite som en bekräftelse på att jag gör framsteg, vilket jag själv känner att jag gör. De sista orden innan vi skiljdes åt idag var:

- Då jävlar gasar du!

Haha. Jaaa, jag kanske är lite fööör försiktig och jag är dålig på att komma igång efter trafikljus. I med tvåan för faaan, Elin! Jaja, det löser vi. Ska köra två imorgon, samma tider som idag. Blir fint det!

Nu gäller det bara att jag får ledigt, för det tar hela dagen att greja halkbanan. Den ligger i Olofström (Blekinge) och jag ska KÖRA dit själv. Hallå? Då måste man ju typ åka toksnabbt på sådana dära läskiga 2+1-väg där MC-förare skärs i bitar av stålvajrarna. Hualigen. (Aldrig MC-kort, B räcker gott och väl). Men ja. Fem till lektioner denna vecka sen vill han köra innan vi åker + vägen dit. Så jag borde väl klara det? Frågan är om pappas plånbok inte börjar svettas ymnigt snart.

Hörni, kära läsare. Snart har ni en ägare av B-körkort som skriver! Wiiihi!

Kommentarer
Postat av: tittti

Fan vad duktig du är! skitbra o göra det snabbt ju! hoppas det går bra med halkbanan... puss

2007-06-26 @ 13:57:51
Postat av: Elin Westerberg

Iiiiiiikh, hoppas jag med. På lördag ska vi leka!

2007-06-27 @ 00:10:42
URL: http://elinwesterberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0