lämnar stan.

... om cirka 25 minuter för att bege mig norrut och till Västervik! Nu kommer jag Titti! Hurra!

Och som av en händelse damp både Sköna hem och Amelia ner från brevinkastet idag. Perfekt! Nu kan jag sysselsätta mig på bussen :)

Ses på fredag!

sex and the city.

Nu har jag sett HELA serien. Såg de två sista avsnitten imorse tillsammans med frukosten. Och jag grät till det sista. Tårarna strömmade ner för mina kinder. Jag såg det sista avsnittet när det sändes på TV för inte alls speciellt länge sen, det var samma sak då. Tårar.

Men det sista avnittet är verkligen fint. Det är så himla perfekt.

Men en sak återstår som jag redan är pirrig för - FILMEN!!!

Nu kommer jag nog ha svårt att göra av min tid - ingen SATC se... Men allt måste ha ett slut. Men än är det inte här, slutet - filmen ska ses av fröken Westerberg senast nästa vecka!

v-vik.

Imorgon ska jag åka buss i två timmar och fyrtio minuter. Och när jag gjort är jag framme hos min älskade TITTI! Wiiie! Jag ska hälsa på henne i Västervik, där hon kommer ifrån och är och jobbar nu på sommaren. Och det ska bli så himlans rrrroligt! Minisemster, ny stad och framförallt - TRÄFFA TITTI. Vi har inte träffat varandra sen sista dagen i skolan som var för snart två månader sen! Titti-abstinens deluxe liksom.HAHAHA. Det är det man kan säga om den här bilden.
OCH käääärlek! :)Jag har precis packat och klart. Och jag är tokstolt över att jag endast kommer ha ETT par skor med mig, bortsett från promenadskorna Titti sa att jag skulle ha med. Så jag har bara dem nerpackade. I och för sig ska jag bara vara borta i två dygn, men till mamma och pappa hade jag med mig fem par skor och köpte fyra par. Haha. Skotok Elin!

Nu är det väl dags att se klart på homo-Allsång. Haha.

jag räknade.

Det var i alla fall under 1000 kronor. Men inte mycket.

ojdå.

Månag impulsköp blev det... Vågar inte riktigt räkna ut hur många slantar som dragits från min kort. Ikh!

söndag 27/7.

Igår firades våra kissemissar sin 1-årsdag med annan mat. De nobbade dock fläskfilén de fick, men åt glatt upp maten som fanns i en burk som det stod Gourmet på. Blötmat är ju inte så vanligt för de små liven!

Igår även mamman och pappan vidare mot Skåne. Haft en myspyshelg med dem innehållande Lilla puben, Lånta fjädrar, grillning och Converseväska :) Snyggaste väskan i stan och min kära far köpte den till mig, tack pappan! Helgen gick alldeles för fort och tre minuter efter de åkt så värkte det i hjärtat av saknad :(

Anders och jag var på Kattrumpan och badade, det var premiärbad i Kalmar för oss och vattnet måste varit uppe i 22-23 grader. Dock var det lite äckligt.

Klockan 18 började pissmatchen mot MFF som vi förlorade och när Bagarn stänkte in 2-1 måler för Kalmar i 80:e minuten eller vad det var så satt vi på helspänn och tyckte det var alldeles för många minuter kvar. Vilket det även var... SKIT. AP hade vid 23-tiden skickat MFF:s låt till mobilen. Tack, tack ;) Vi var på KM och tittade och fy fasiiiiken var varmt det var. Så varmt att projektorn fick "temperatur error", förstår ni hur varmt det var!? Huaaaa.

Dock bestämde jag och Sara att vi skulle sola och bada hela dagen idag. Hon ringde nyss, så om drygt 30 minuter sitter vi i hennes lilla bil på väg mot en strand på Öland. Ska bli tokskönt! Nu ska jag packa matsäck. Hemmagjorda baguetter, lite bullar, kakor och saft. Och massa att läsa!

Hej svej.

jag idag.

Har en av mina favoritklänningar på mig, ett par av mina favoritskor, favoritsmycken (syns dock inte på bilderna, men det är i trä, halsband och armband) och fick till en toksöt frisyr :)idag tar jag ledigt.

... från körkortsteorin och lägger mig och solar på altanen istället.

alla avklarade.

Nu har jag gjort ALLA pärmarna och klarat dem med boken! HURRA! Idag gjorde jag pärm 2-4 samt repetitionspärmen. Lite fler fel idag men som mest var det sju stycken och det var på rep.-pärmen som jag aldrig gjort innan. Plus att det var en massa skitfrågor som man inte kan hitta svar på i boken. Typ hur många meter i sekunden man åker när man åker 50 km/h (det kanske är jättelätt, men jag fattar inte), hur många centiliter starksprit det är i en folköl och så vidare. Muppfrågor.

Så nu gäller det bara att börja beta av pärmarna och klara dem utan bok! Det närmar sig det lilla rosa! :)

min dag.

Idag har jag varit effektiv. Kolla själv:

- steg upp vid 7, innan 7.30 var jag ute på min power-walk
- 9.30 var jag på körskolan och skrev pärmar
- strax innan 12 kom jag hem från körskolan och satte igång och städade
- klockan 14 var jag på jobbet
- kl 15 cyklade jag från jobbet, en sväng på stan och sen hem
- vid 15.40 var jag hemma och började laga mat
- vid 16.40 hade jag lagat mat (kycklingsallad), diskat undan, tömt diskstället och diskmaskinen samt vattnat blommorna och varit nere i tvättstugan och svurit över att det inte var ledigt på hela kvällen

Mellan kl 12 och 14 så städade jag. Ni måste nästan medge att om man hinner byta om till städkläder, tömma kattlådan, dammsuga golvet, soffan, alla stolar (dynor och tassarna), torka golvet, städa badrummet, torka av fönsterbrädor och bord, hänga ut mattorna, piska dem och lägga in dem, snabbduscha, klä på sig rena kläder, äta lunch och cykla till jobbet på två timmar så är man väldigt effektiv! :)

SATC-problemet.

I måndags var jag på Videorullen och frågade om de hyrde ut SATC, men de hyrde inte ut det över huvud taget så jag började bli smått panikslagen. Idag kom jag ihåg att stanna vi Videobolaget bakom polisen för att kolla där. "Hyr ni ut SATC-boxen?" frågade jag. "Neeeej" var svaret jag fick och paniken kom fram återigen och växte litegrand under någon sekund. Sedan fortsatte svaret med "Men vi hyr ut säsongerna för sig..." "JAAA, det är bara en säsong jag vill haaaa!!!" hurrade jag!

Så nu är mitt SATC-problem löst. Det blev en jäkligt dyr historia. 95 kornor fick jag lägga ut på kalaset. Han hävdade att man får ju ha filmen i en vecka - men jag behöver inte en vecka! Och det gick inte att förhandla med honom heller. Men men, nu är mitt delikata problem löst.

I-landsproblem - javisst. Men eftersom jag bor i ett i-land känns det rätt logiskt.

lunch.

Till lunch inmundigades rester från igår. Men jag sörjer inte. Vi åt tokigt god mat igår. Receptet har jag hittat på Tasteline. Dock byter vi ut den kallrökta laxen till varmrökt och har mer grädde än vad som står. Fast igår hade jag grädden + creme fraiche och Creme Bonjour för det var det som stod i kylen. Och det går toksnabbt att laga, inte jättebilligt men verkligen JÄTTEGOTT!

Igår kom även Anders på idén att ha på Raps- och linolj med citronsmak över, och det var verkligen pricken över i!

Här har ni det!

fler avklarade.

Ytterligare två pärmar är avklarade. Visserligen med bok, men det måste göras. En pärm med 80 frågor och en med 40, fick göra om två lappar idag, hade tre fel på ena och fyra på andra. Så tyyyypiskt, men när jag gjort om dem så var det lugnt. Tre pärmar kvar nu och det vore konstigt om jag inte klarar av dem denna veckan.

Sen blir det att göra utan bok nästa vecka, om jag hinner, men det borde jag! Det går framåt mot det lilla rosa må jag säga! :)

wihi!

Tydligen går det till såhär. Man ska klara av pärmarna först med bok, max två fel. Sen ska man klara utan bok, max två fel. Sen får man skriva upp. Det känns rätt logiskt. Idag klarade jag tre pärmar - två stycken noll fel, en två fel - med bok. WIHIIII! Sex av de åtta pärmarna innehåller 40 frågor de andra två 80 frågor. Jag hade INGA fel en av dem med 80 frågor. Är jag bra eller är jag!?!?!?

Ja, jag är GLAD! :)

KFF-MFF.

Som bekant spelar Cesar sin sista match i KFF-tröjan idag. Anders försökte få tag på biljetter i torsdags men då var alla sittplatser redan slut, även fast det inte hade kommit ut att Cesar var såld då. Anders bestämde sig för att gå till Fredriksskans idag och se om det lämnats återbud eller så, på sittplatser. Jojo. Klockan 10 öppnar luckorna i muren och när Anders var ute och sprang och sprang förbi där vid 09.00 så stod folk redan i kö. Snabb frukost och sedan cyklade jag bort. Var där vid 9.40 tror jag. När Anders kom 10-15 minuter senare så hade kön blivit SJUKT lång. Visserligen hade vi kanske 20-30 personer framför oss men vi stod fortfarande långt fram. De biljetter som fanns kvar var ståplatser på kortsidorna. Sen har Aftonbladet sittplatsläktaren på kortsidan vid vattnet... Nåja, vi fick biljetter och även om vifår ont i fötterna och ryggen så är det nog väldigt värt det för att ta del av stämningen och Cesars sista uppvisning!

jag lever!

...till skillnad mot igår. Fy faaaan. Nykterist - javisst (iaf ett tag framöver).

mobilbilder.

Ett nytt album på Facebook. Med blandade bilder från mobilen.

hej då cesar.

Så fort Johanna SMSade om nyheten igår och jag läste det högt för Anders så kom det väldigt långa haranger med väldigt många och väldigt fula ord från oss båda. "Hej då guldet" var väl det vi alla tänkte det första vi gjorde.

Jag kan inte annat än tänka tillbaka på för nästan exakt ett år sedan. Ari spelade sin sista match i KFF den 2a juli 2007 och strax efter det kom två svidande 0-5-förluster... (utan dem - hade det blivit SM-guld då!?) Om det finns någon koppling mellan att Ari var borta och resultaten strax efter kan man ju bara spekulera i. Men jag tror att det påverkade, på något sätt.

Om man ska lita på de med kunskap om sådant här så säger ingen av dem att guldet är sålt för ca två miljoner euro. Varken Rydström, Samuelsson eller Ström (i Barometern) menar att det är så. Även fast Samuelsson säger "Jag tror vi kan vinna SM-guld utan Cesar,", inte jätteövertygande. Vem fan har INTE en chans om man spelar i allsvenskan? Jag har inte koll på hur många poäng man kan vinna max i resterande allsvenskan osv. Men om man ska tro Samuelsson så kan lika gäran Norrköping vinna allsvenskan. ALLA har en chans. ALLA kan. Ju.

Nåväl. Det återstår att se. Dauda gjorde uppenbarligen en bra match i Luxemburg, men att gå in och göra det Cesar gör,  förlåt, har gjort. Jag vet inte det...

Vi får se. Jag är dock sjukt jävla besviken. På att det inte finns några biljetter kvar till avskedsmatchen på måndag.riktigt jobb.

Idag jobbade jag på förskola 10-15. Jobbade på RIKTIGT. Massor med söta barn och tokmysig personal. Att min egen Johanna var en bland dem gjorde ju inte saken sämre :) De fem timmarna gick jättefort och det var så härrrrligt!

I eftermiddag/kväll har det inte blivit mycket gjort. Jag har skrikit över två saker:

  • Cesar Santin har blivit såld - HEJ DÅ GULDET.
  • Disc 2 till säsong 5 i SATC har svägerskan nog hemma hos sig
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS.

jobb.

... arg är jag. Skit i det.

Men jag är glad för imorgon och måndag 28/7 så ska jag jobba på min praktikplats, förskola! TJOHO! Dessutom med bapelsiiiiin! :)

a-d + 1-4.

NU HAR JAG GJORT ALLA PÄRMARNA! Inte för att det gör så mycket för något. Men det känns ändå bra :) Hade  på tok för många fel på ett par pärmar som jag gjorde idag. Men min körskollärares dotter jobbar på kontoret och hon är så himlans snäll. Igår så gick vi igenom alla de frågor jag hade haft fel på i de pärmarna jag hade gjort då och idag gjorde vi samma sak med de pärmarna jag skrev idag. Jag vet inte om det är mycket fel men jag har inte haft fler än 11 fel på 40 frågor men jag ringer kring 5 fem i snitt kanske. Om man har två eller färre fel så är pärmen godkänd liksom. Och när alla pärmar är det så får man skriva provet! Och om jag fortsätter såhär kanske jag gör det innan skolan börjar den 1a september, vem vet :)

Hon berättade även att från just den 1a september så ändras reglerna. Man skriver och kör upp tillsammans typ. Skriver ena dagen och kör dagen efter typ. Och om du klarar den ena och missar den andra behöver du bara göra om den som du missat. Så till skillnad mot nu så kan du ha klarat uppkörningen men inte skrivningen.

Ja. Men för att min plan ska kunna gå så måste jag skriva innan den 1a september...

mindre än ett halvt år kvar...

... tills jag står där i domkyrkan, hand i hand med Titti, och är riktigt på riktigt lärarinna!

Lärarexamen -hereI come!

a, b, c, d och 1.

Dem pärmarna har jag nu gjort. Har 2, 3 och 4 kvar. Sen börjar jag om. Min körskolelärares dotter jobbar på körskolan med att rätta, svara i telefon osv. Hon satte sig ner med mig och gick igenom de fel jag hade haft i pärm a-d. Så himla sköööönt! Vissa saker står typ inte i boken plus att jag nu har facit, mouhaha :)

Hon rättade mina svar på pärm 1 lite fort innan jag gick, fyra fel bara! Hon berättade även att om man har två fel eller färre så är man "klar" med den pärmen. Och när man är klar med alla så bokar de tid för prov åt en. Jag vill ha det klart nuuuu.

Min tanke är att göra resterande pärmar imorgon och sedan gå igenom mina fel i 1-4 och sen börja om nästa vecka med alltihopa. Jaaa!

kontorist-Enok?!

Av någon märklig anledning är Enok typ kär eller väldigt förbannad på vår skrivare. Så fort vi använder den (skriver ut/kopierar) så springer han upp på skrivbordet och sitter och glor på den där den står på en hylla ovanför skrivbordet. Igår skrev jag ut varpå Enok ställer sig på bakbenen upp mot hyllan och stoppar in framtassarna där papprena ligger samt kommer ut, i skrivaren. Jag tog ner honom med rädsla för att han skulle bli klämd eller något.

Senare så stod jag i köket och lagade mat. Plötsligt pep det till om skrivaren och jag kikar ut mot skrivbordet. Då STÅR Enok på skrivaren. Tokkatt! Jag lyfte nere honom med rädsla för att hyllan inte skulle palla ytterligare sex kilo (fetkatt).

Ytterligare lite senate var jag ute och fixade med grillen och när jag kommer in hör jag hur skrivaren skriver ut. Amanda sitter på sitt rum så det är inte hon. Jag svänger runt hörnet och ser Enok precis hoppa ner från hyllan. Enok kopierar! Det han kopierar är en kryssgrej vi har som vi fyller i när vi gett katterna mat, hungrig?

Så Enok bör ha varit kontorist i sitt förra liv. Det kanske även förklarar att han pratar så himlans mycket.

gårdagens middag.

Det blev tokigt gott. Köttet och salladen. Alltså (igen) hängmörad black angus filé med hemmagjord potatissallad (potatis, rödbetor, sparris, babyspenat, citron m.m.) och vitlökssmör. Vi hade även tomatpainriche med Bonjour Gräslök och jag drack lådrödvin till detta. MUMS.

Dock blev jag orolig för att vi skulle bli utan grillat kött då grillen blåste omkull efter jag hade tänt den. Men Anders och jag intog teamwork-mode och löste det och det gick att grilla, wiie!

det blev så.

Det blev som jag skrev. Rööödvin! Mumsfilibabba. När jag kom hem från jobbet vid 15:30 satte jag igång med potatissalladen. Skrubbat och kokt potatis, plockat upp, skalat och kokat rödbetor samt kokat sparris. Sen skurit ner allt och haft på resterande ingredienser. Det tog en bra stund, men det ser förbaskat gott ut!

Och nu belönar jag mig själv med ett glas rödvin före maten :)Må jag vara dum, men vilja göra rätt, hur man gjorde med rödbetor fick mamma lära mig över telefjonen.

lunch.

Har precis ätit lunch. Åt rester från i lördags - friterade räkor från Thai silk. Det är ju inte tokgott att värma i mikron så jag värmde i ugnen det blev betydligt bättre! De var fortfarande knapriga. Innan dess skrev jag en pärm på körskolan, kan ha blivit knasigt med mitt ikryssande, bajs.

Sen var jag snabbt på stan och hittade en byrå, wiiie! Hoppas Anders gillar och vill köpa. Kostade nästan 2600:- så det är tveksamt. Jag tror inte han vill lägga så mycket pengar på det. Och jag vet iofs inte riktigt vad vi ska få pengarna ifrån heller. Hm.

Men nu är det dags att cykla till jobbet. Bajkbajk!

allsångsdag.

Idag är det tisdag vilket, som vi alla vet, betyder ALLSÅNG ikväll, wiiie!

Älskling steg upp 05:45, pussades hejdå en timme senare då jag också gick upp och snörade på mig dojorna och sedan gick min morgonpromenad. Liksom igår så var frukosten goood och lång. Läste tidningen och klappade på en gosig katt som låg och myste på stolen bredvid. Frukosten bestod av vaniljyoghurt med müsli, hårdkokt ägg, två mackor med ost och gurka, en kopp the samt ett halvt glas juice. Jag är rätt bra på att äta frukost nu för tiden. Förr åt jag en rostad macka och drack två glas juice. Heja liksom. Nu tycker jag frukosten är det bästa på hela dagen, typ. Framförallt om man varit ute och gått innan.

Nåja. Idag är planerna som igår. Körskolan, lunch, jobb, middag. Ska eventuellt trycka in ett besök på stan för att kolla på en byrå. Eller, se om det finns någon som passar och med rätt mått.

Till middag ska vi grilla. Hängmörad black angus filé (tror jag det hette, Anders säger att det är jättefint kött) till det ska jag göra en potatissallad som jag hittade recept på hos mamma och pappa och så ska vi ha vitlökssmör. MUMS. Det krävs typ ett glas vin till det där.

Och var är solen som Barometern lovat!?

assy... vaddå?

Av för er okänd anledning och för mig känd anledning sitter jag och tittar på lite olika utbildningar på studera.nu, förbi rullar en utbildning i assyriologi. Vad fanken är det?

öööh?

Varför har flyktingsamordnaren på flyktinmottagningen i Lidköping ringt mig?

gooood morgon.

Började morgonen med en promenad och tanken är att alla mornar ska börja så hädanefter... Lång och god och mycket frukost! Nu ska jag fixa lite, sen se om jag ska jobba, sen KÖRSKOLAN sen lunch sen jobba om jag ska det, sen körskolan igen kanske.


fredagskvällen.

Igårkväll så åt jag och Anders hemmagjorda kycklinghamburgare, det var goooott. Sen så kom Brorsan och Markstedt. Vi tjötade och drack och hade allmänt trevligt. Sen vandrade vi till Lilla puben där jag, förstås, drack Fot-is. Muuums. på vägen hem så skulle jag såklart ha nattamat så jag köpte en hamburgare på Kebabben. När jag stod och väntade, och pojkarna också förstås, så kom en kille med sin syster. Killen var helt galen och vi låg dubbelvikta av skratt. Haha. Och så köpte han pommes till mig, tack tack.

Det sköna är att det känns som söndag idag eftersom man varit sådär lagom pigg efter shot, vin, cider och drinkar. MEN DET ÄR BARA LÖRDAG (det var det som var det sköna...)! Vilket innebär att det är en dag till som min älskling är hemma med mig! Jag själv är ju hemma mest hela tiden. Jaaa.

färgskiftning.

Efter knappt tre timmar på en altan i centrala Kalmar.


1+2+3. Elin

mobiltönt.

Jag kan förlänga mitt abbonemang from 10e augusti och med detta innebär det att man kan köpa en ny telefon billigt. Och som den mobiltönt jag är så vill jag ju köpa ny så fort som det bara går. Jag har två krav - Sony Ericsson och att den ska vara vikbar. Jag var inne i Telenorbutiken igår och expediten berättade att det finns två stycken som uppfyller mina krav samt en som kommer i augusti. Han berättade också att det faktiskt går att tjata på kundtjänst så att jag kan förlängra from idag. Efter att ha pratat lite mer om vilken telefon så sa han att jag SKA ta den ena eftersom den andra inte stödjer 3G-nätet och alltså har kass täckning. Min nuvarande stöds av 3G-nätet också...

De har för tillfället en drajv på Telenor att man får 500:- att handla för om man lämnar in en gammal telefon. Vi har typ tre eller fyra stycken som bara ligger och då lämnade vi ändå in två stycken när Anders och Amanda köpte sina vid årsskiftet... Herreminjö.

Nåja. Han idag berättade för mig att den som kommer i augusti var wn Walkman liksom jag har nu och det är bättre ljud i en Walkman än i de som inte är Walkman... Jag var 50/50 om jag skulle köpa den dära andra telefonen idag. Men jag höll mig. Och jäklarns vilken tur! Jag fick reda på vad den som kommer i augusti heter och nu har jag varit inne på Sony Ericssons hemsida och kollat... Den är skiiiiitsnygg och HURRA för att jag höll mig :) Mycket snyggare och Walkman - hoppas nu bara att den kommer i augusti. Och tidigt i augusti!

klar.

Nu är jag klar med all de telefonsamtal jag skulle ringa. Skööönt. Fast det löstes inte på det enklaste viset och gissa - de var lika otrevliga som tidigare. Herregud.

Var en sväng på stan och gjorde några ärenden. Lagade solglasögon, skulle hämta min ihopsydda sko som inte var klar än (det var typ över en månad sen jag lämnade in den men eftersom det är en höst/vintersko sa jag att det inte var någon brådska. Och han har tagit det lugnt, mig gör det inget. Är bara lite rädd att jag glömmer bort det och han slänger skon eller något...), råkat köpa en tubtop på Gina Tricot, dregglat efter väska på Accent, köpt fruktfat på Lagerhaus (hoppas Anders gillar det), dregglat på Glitter, varit inne på Telenor och blivit tipsad om vilken telefon jag ska välja + fått reda på att det går att förlänga mitt abbonemang redan från imorgon! Ojoj, inte bra... :) Sen handlade jag mjölk och ägg. Skulle haft fläsk men det såldes inte på Konsum - dåligt. Får bli fläskpannkaka med enbart bacon.

Väl hemma skrek magen efter något att få i sig så det blev lunch fram SATC som jag tittat på tills nu då jag ringde pissamtalet.

Nu ska jag kolla lite på de där telefonerna Telenor-grabben tipsade om. Sen mer SATC! :)

hemma!

Nu är jag hemma i Kalmar! Kom igår eftermiddag. Massa pussande på mitt älsk, jaaa! :)

Idag har jag en del att göra. Ringa några samtal bl.a. Ett jobbigt som jag redan ringt men inte kunde slutföra för karln satt på möte. Åååh. Nåja, det är bara dem som kan göra bort sig ändå.

Har laddat upp alla foton från 08-vistelsen på Facebook - här har ni dem :)

Åka båt!

ESTA3 årgång 2004-reunion!

Kolmården!

Sen lyckades jag äntligen ladda upp fotona från Kårens 10-årsjubileum!

Nu ska jag flänga vidare med lite annat jag ska göra :)

kort uppdatering.

I 08-land.

Porsche, farmor, familjen, Room, IKEA, barfota, blomplockning, bus, sova ut, promenader, bada, blå himmel, god mat, fästingar, alkohol, lite TV, pappas pannkakor, Mälaren, dotter, njuta, sena frukostar, saknad av sambo, sol, smultron, egenodlad sallad, bränd rygg och allsång.

AP ville ha en recension av Allsång på Skansen. Jag minns knappt vilka artister som var med... EMD, Sanna Nielsen, Uggla, någon mer? Det var väl inget höjdarprogram detta heller måste jag säga. Allsång är ju alltid allsång, men njae. Helt nöjd var jag inte. Det var någon någonstans som tyckte att "publiken var en hög pinsamma 08:or", stämmer det? De som står där scenen liksom går ut är bara en massa tonåringar som skriker för skrikandets skull. Jag tycker inte att Allsång på Skansen är rätt forum för det, ärligt talat. De gånger jag varit där så har jag fått sittplats två och då har man suttiti tillsammans, unga och gamla och det har varit helt fantastiskt. Dessutom har utbudet på artister varit bättre. Jag har tex sett LASSE BERGHAGEN (som programledare och artist), Lill-Babs, Robert Gustafsson, Carola (kunde jag iofs sluppit) och massa fler som jag inte kommer ihåg nu bara för det... Hm. Det var det korta uppdateringen :)

Följande dagar kan sammanfattas på följande vis:

Båtåkande, tjejåterträff, Kolmården, mer bus, solning och kakslottet!

RSS 2.0