till djursjukhuset.

Ingen rolig dag idag. Enok kräktes ju en massa förra veckan, dock kom det inget på fredagen till vår lättnad och vi trodde allt var okej. Tyvärr började det igen i lördags och fortsatte igår. Så idag ringde jag vår vanliga veterinär men hon har inte möjlighet att röntga så det fick bli Djursjukhuset istället. Fick låna styvsvärmors bil, tvinga in Enok i kattburen (han hatar att gå in där, stackarn) och köra dit. Det var det värsta med allting, hans jamande och pipande i bilen. Hua.

På Djursjukhuset blev det blodprov, sätta fast kanyl, ta tempen samt röntgen. Eftersom man inte kunde se något på röntgen så behöll dem vår älskade tjockis där. Usch. Inget roligt att lämna honom men han sa inte ett pip efter vi hade fått hjälp. Han pep lite i väntrummet men sen var han knäpptyst! Inte ett ljud och så galet duktig när de rakade honom på benet och stack honom och när han fick ligga på alla möjliga sätt vid röntgen. Troligtvis ligger det något i hans magsäck som inte syns på röntgen så de ska göra något som de kallade kontrast på honom, vet inte riktigt vad det betyder dock. Även om vi alla tycker det är tokjobbigt att han inte är hemma så är det bättre att han är där och blir frisk än är hemma och är sjuk!

Flora är lite förvirrad också, såklart. Hon är ju van att Enok är hemma. Nu är det svansen rakt ner och hon börjar spinna när hon är hos mig - hon känner nog Enoks lukt på mig, han har ju faktiskt lämnat en hel del hår på mig.

Nu får vi bara vänta och se, förhoppningsvis får han komma hem snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0