examensarbetet.

Idag har jag och Titti suttit på biblioteket och letat lite avhandlingar och övrig litteratur som man kan använda till ex-jobbet. Sen botaniserade vi bland alla böcker på pedagogikavdelningen. Det var rätt kul faktiskt, varför har man inte gått dit och bara tittat innan, utan att leta efter något speciellt? När vi hittat typ 20 böcker så lånade vi democh bar hem de till Titti. Vi ögnade igenom innehållsförteckning, lite inledningar och sådär och såg om det var något att ha - följden blev en hissa- och dissahög. Det blev ungefär hälfte-hälften. Sen kollade i i referenskapitlet på de böcker vi dissat. Sen tänkte vi så det knakade - vad kan vi göra nu? Men vi kan inte göra något och det är såååå frustrerande. Vi skickade in forskningsrapporten igår och ska inte få respons förän på måndag. Vi kanske inte ens får skriva om det vi vill, liksom. Och det är fortfarande vissa frågor som snurrar i huvudet. OCH VI VILL BARA KOMMA IGÅNG! Men vi får ta en lugn vecka helt enkelt. Inte mycket att göra.

Föresten så konstaterade vi att böckerna från högskolebiblioteket luktar väldigt suspekt. Många av dem luktar svett, typ gammal fotsvett och vissa har en lukt man inte kan sätta ord på. Huu. Men tänk hur många som petat på de där böckera, hur många ställen de varit på. Uäck.

Imorgon ska vi i alla fall gå till stadsbiblioteket och försöka leta reda på lite mer intressant litteratur. Men vi bestämde oss för sovmorgon eftersom vi både varit som zombies idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0