leeeedig.

Idag är det söndag och här halvligger jag i soffan med datorn i knäet och glor på reprisen av Let´s Dance. Jag klagar inte det minsta, ska jag villigt erkänna.

I fredags var det overallssittning med partyparty och vi hade kul. Riktigt kul. Som vanligt tänker jag inte försöka återberätta allt. Men jag var snäll och gav bort min MER-flaska till en pantletare. Och så tyckte en bargeneral att det var olämpligt att vi hade möte sittandes mitt i vägen. Jaja, tjöta. Ska lägga upp lite foton sen. Någon gång ;)

Igår slappade jag bara, var mindre bakis än vanligt. Skööönt. Glodde på TV, sov, var en sväng på stan med älsklingen, tog en långpromenad med Titti. Jättemysigt. Finns väldigt vackra hus på Stensö må jag säga. Sen fick Italia besök och jag gav de 60 kr för en Vesuvio med lök + en liten sallad. Slurrrp. När jag kom hem såg jag det som var kvar av Supercupmatchen mellan Elfsborg och Helsingborg. Sedan så började vi titta på en av de tre filmer vi hyrt. Den första handlade om ett japanskt fartyg under andra världskriget. Jag, som ändå läst 60 poäng historia hade aldrig hört talas om det här. Över 3000 personer omkom, vilket fler än både Pearl Harbor och Titanic. Man inser då att det verkligen är USA som styr vad man lär sig och hör och läser om. Jisses. Jag somnade några timmar iofs. Sedan så tittade vi på Casino Royal. Vet ni? Det är den första Bond-filmen jag sett. Haha. Men den var ju bra, så jag kanske ska ta och titta på de andra också.

Sen gick vi och lade oss. Gick upp vid nio imorse, åt frukost och tittade sedan på den tredje filmen vi hyrt. Crank hette den. En speciell actionfilm, men den var bra. Och rolig. Haha.

Sen Let´s Dance och nu är det slut så nu ska jag kanske typ. Ordna i min garderob, fixa bland våra böcker och sådär. Kanske ska börja med att klä på mig :D

Föresten så berättade mor min att det bosatt sig en stork på Kalmar slott. Haha, jäääättekul mamma. :)

Nähä. Kläder, böcker och dammsuga?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0