hm.

Inatt är det halvårsskifte. Är det en bra tid för att börja blogga på en ny blogg med mitt nya namn? Meaggag har en annan idé som jag verkligen gillar. Måste bara ha lite hjälp men det skulle nog kunna gå att lösa. Får fundera på det och jag ber om ursäkt om det blir en fet bloggtorka, jag kommer tillbaka efter jag filat klart på idén :)

ingen musik.

Jag och Bohlin satt och planerade vår tripp till Hultsfredsfestivalen som bäst när en kollega skickade SMS om att festivalen var inställd. Jag försökte intala oss att det var hackat och inte ett dugg sant, det som vi fått på mail lät ju inte alls proffessionellt. Men tyvärr hade jag fel. Det är inställt. 1335:- helt nerspolat. KUL. Konkurs och dem där pengar lär man ju inte se röken av någonsin igen. KUL.

HUR PÅVERKAR DET HÄR MIG SOM BILJETTKÖPARE?
Det kan vi inte svara på just nu.  I normala fall ska festivalarrangören återlösa köpta biljetter om festivalen ställs in, men ingenting kan göras innan konkursförvaltaren blivit insatt i verksamheten. Hur lång tid det kommer att ta vet vi inte för tillfället, men naturligtvis är det vår önskan att alla köpta biljetter ska kunna återlösas.


Via Facebook såg vi att en tjej köpt sina biljetter för två timmar sen, TVÅ timmar. TVÅ biljetter. FÖR FAN. Kunde dem inte stoppat biljettförsäljning på något vänster en stund, tillfälligt fel eller vad fan som helst. Så stört.

Enligt säkra källor har dem sålt 5000 biljetter - över 6 miljoner har dem fått in. Vad händer med dessa 6 miljoner?



Nåja. Jag vet i alla fall var jag ska ringa imorgon. Fortsättning följer.

ny frisyr!

Kolla, jag har klippt mig!

Före:



Efter:





Jag är helt galet nöjd! Nu ser ju håret än risigare ut på förebilden pga. att jag precis tagit ur uppsättningen och det var galet mycket spray i och jag har ju inte tvättat håret sen i fredagsmorse. Men det är ändå en stor förändring och håret var ju längre än det ser ut också eftersom det varit lockat...

Gozzip i Kalmar och hos Cissi kommer jag för alltid gå hädanefter! Så nöjd som jag varit med ögonbryn, bruduppsättning och klippning! TUMMEN UPP!

bloggnamn.

Jag kan inte byta namn på bloggen! :( Det gör mig ledsen och frustrerad. Jag är Elin Löwstedt nu! Alternativet är att jag startar en ny, känns inget bra men det kanske är det som är det bästa ändå... Hm.

frisyren.

Jag blev helt galet nöjd med min bruduppsättning! Perfekt! Och det är så sjukt för den håller än! Jag har inte tagit ut den än! Haha. Man kunde tro att jag stått upp och sovit natten mellan lördagen och söndagen, så bra var den i söndags! Igår och idag är den fortfarande fin, även om inte likadan - men ändå! Helt galet! Bra frisör, bra spray och bra hår :)

Men idag måste jag ta ut den eftersom jag ska klippa mig! :) Hos samma frisör - och efter den här dunderuppsättningen så litar jag ju till 110% på henne och kommer säkerligen fortsätta gå hos henne så länge som möjligt!

Måste fota före- och efterbilder på mitt hår, utan uppsättningen då :)

världens snyggaste man.

Alltså. Anders är så sjukt jävla snygg på varenda foto från bröllopet så att jag nästan dör!

OCH HAN ÄR MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!

fru löwstedt till er tjänst!

Första blogginlägget som hustru till min älskade make Anders!

Bröllopet var som en saga, jag skulle gjort allt precis likadant om vi spolade tillbaks tiden och gjorde om det. Dagen, kvällen och natten var helt fantastiska! Jag kan inte beskriva det... Det var helt makalöst, enastående, oslagbart! Åh! UNDERBART! Allt var helt perfekt - till och med vädergudarna var med oss!

Elin & Anders alldeles nygifta, 100626!


BRÖLLOPSDAG!

Det kan man väl inte tro, att en brud har tid att blogga på sin egen bröllopsdag. Men klockan är bara 06.18 och vi har ställt alarmet på 8.00 så jag har tid. Vaknade 05.40 och det är omöjligt att somna om... Idag är det sonika 0 dagar kvar och i eftermiddag får vi varandra riktigt på riktigt :) Är inte helt samlad nu, många härliga känslor som flyger genom kroppen och på det en stor mängd nervositet! JAG ÄLSKAR ANDERS!!!! Nästa gång jag skriver är jag kanske fru Löwstedt! :)

hej då westerberg!

Nu är lokalen helt underbart fin! Vi har hunnit fira midsommar med lite sill och nypotatis dessutom! Tjyvöppnat lite långväga presenter - återkommer kanske till det senare... Sista dagen som Fröken Westerberg är slut och imorgon stundar bår BRÖLLOPSDAG! Vi ska försöka sova nu... :)

nästan klart!

Nu har jag och Anders varit några timmar i lokalen och fixat. Nu har vi nog gjort precis allt i kan och lite till. Dukar gör vi ju sen när tygdukarna anländer till stan. Känns bra! Känns som om vi har koll på läget! Jätteskönt!

Vi var en sväng på Tempo och kompletteringsköpte en grej också. Dessutom köpte vi varsin baguette och en MER att dela på. Vi åt det i lokalen. Och det kändes så himla lyckligt. Vi satt där, bara Anders och jag, i den lokal som ska få stå pall för vår bröllopsfest imorgon. Han och jag, bus, retning, skratt, pussar, prat, kärlek! Och jag sa till min blivande man - tänk att det kommer över 40 personer till bröllopet imorgon, för vår skull. Jag blir helt rörd av det. Och tänk vad många som åker alldeles jättelångt - vi har gäster från Skåne, Bohuslän, Östergötland, Gästrikland, Öland, Södermanland och Småland förstås. Åh, kära ni! Tack! Och vi ses imorgon!

biljett till zpanska flugan säljes!

Vi har en biljett till Zpanska flugan över, 3e juli kl. 15:30!

Någon som är intresserad av att köpa!? 435:-

Med tanke på hur bra Låna fjädrar var så kan man inte missa detta! Reuter, Dalle och Gustafsson - alltid ett vinnande team!

1 dag kvar!

IMORGON ÄR DET DAGS! Idag är det min sista dag som Elin Westerberg, helt galet! Känns konstigt, pirrigt, lite läskigt, nervös, lyckligt, spännande, undrande men alldeles alldeles underbart! Aooowiiie!

Idag har jag/vi hunnit:

- epilerat ben och armhålor
- tömt kattlådan
- handlat på Konsum till ikväll
- köpt jordgubbar till imorgon
- pratat med Jossan
- pratat med mamma - de är på väg!

Idag ska jag/vi:

- göra oss fix och färdig, duscha, klä oss osv.
- bädda om
- städa...
- pula och fixa och göra fint i lokalen
- hinna fira lite midsommar med sill och potatis

hämtat och lämnat.

Idag har vi:

- fått nyckel till lokalen
- handlat på diverse olika affärer på Giraffen + lämnat allt i lokalen
- hämtat och lämnat allt porslin + glas + bestick och sådant
- hämtat och lämnat allt från Systembolaget
- hämtat och lämnat en del av det som vi hade hemma

Mycket tunga grejer, en jobbig trappa. Men vi hade "plötsligt händer det"-moment TVÅ gånger. När vi bar porslin kom Mange och Fredde gående på gatan och när vi bar drickat kom AP gående. Så vi behövde inte alls springa lika mycket som vi trodde - så skönt och ett stort TACK! :)

Nu är det mest skojigt kvar. Börjar lugna mig över att allt ska klaffa men imorse var jag så nervös. Kunde knappt äta och min mage och jag var inte kompisar. Vet inte om den nervositeten beror på själva bröllopet/vigseln eller att allt organisatoriskt ska funka. Men så fort jag får någon gjort - som idag, nrä vi fått en MASSA gjort - så lugnar jag mig. Det är så skönt. Stenar som faller från axlarna.

OCH!

Tack kära Slampa för lånet av slampåket! PUSS!
Titti är i stan!!! Wiiie!

NU!

Fixa lite administrativa grejer.

dumma gud.

SMS till Emma idag: "Jag förbannar Gud över hur han skapade kvinnan!"

Och det gör jag verkligen. Det stavas t y p i s k t.

tråkväntan.

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 07:30 så jag kan ringa ett samtal och ta reda på om jag KAN BLI AV MED EN VISS GREJ. Jag är så fett j-vla bitter på detta. BAH!

sommarsol!

Igår var det ju helt fantastiskt väder! Sol från en klarblå himmel HELA dagen! Dessutom höll sig blåsten i schack och bara smygde på lite då och då. Underbart!

Idag visar det på samma symptom, vädret! Blåsten verkar vi bli av med den också - jag har högt placerade flaggor väl synligt från fönstret, det är såååå bra!

Då är det helt enkelt klänning eller kjol som gäller idag. Ska fundera på det. Vi ska ju bära en del så det måste funka - långklänningen går ju bort tyvärr.



Och så bestämmer vi att vädret håller i sig hela veckan ut. Ok?

2 dagar kvar!

I övermorgon smäller det! :) Och idag är det ett halvår kvar till julafton/det var ett halvår sen det var julafton ;) Uppe med tuppen idag! Morgonfix och sen fix inför lördag!

Efter jag skriviti igår hann jag klart med placeringsdonet samt så fixade vi klart festprogrammet, yeah! Lite av "saften" har också kommit hem och idag ska vi införskaffa det som saknade på diverse håll så vi har allt imorgon då vi ska ordna det finfint i lokalen! :)

check.

Har fått en hel del gjort under dagen. Är mitt inne i placeringkortsskrivandet nu! Snart kommer teamet och då blir det middag! Ögonbrynen är snyggare än aldrig förr men fortfarande stora och grova och mörka, men med lite bättre form och lite mer ansade som Anders sa! :)

Tillbaks till fixet :)

ögonbrynen.

Idag är det en hel del att stå i inför bröllopet! Tanken är att försöka få så mycket som möjligt gjort som det bara går. Imorgon blir det alla ärenden som kräver bil, eftersom vi då fått låna bil av rumpan!

Så idag blir det en del ärenden på stan - ska springa ut direkt nu efter jag skrivit klart. Ska hänga på låsen. Ska även köpa en till vattenkanna, en regnponcho samt lite bli-frisk-grejer till Anders som fortfarande inte är kry :( Och i eftermiddag ska jag och den där rumpan försöka hitta trevliga fotoplatser till mig och Anders. Och sen ska jag - tro det eller ej - gå till salong och få ögonbrynen plockade. Det är så lite jag det kan bli, men jag vill testa och jag vill ju vara snyggare än någonsin på lördag! Mina buskar ska få sig en omgång men mitt signalement men grova, svarta ögonbryn ska inte få gå förlorat! Nej då. Jag älskar dem så. Dessutom påminner det mig om mamma, pappa och farmor. Och mormor, för jag inbillar mig att hon också hade sådana ögonbryn.

Nåja. Ikväll är det träff med nästan hela bröllopsteamet, som vi kallar det. Vi bjuder på middag och sen ska vi gå igenom allt, allt, allt så jag och Anders kan släppa det. Och det är ett väldigt stort HURRA för vår bästaste tårtbakerska fick ledigt på fredag! Wiiiiihi!

Dags att strutta iväg i min nya klänning och mina vita Converse som jag är besatt av!

nervös?

Idag fick jag frågan "är du nervös nu eller?" och jag var en millisekund från att säga "varför skulle jag vara nervös?" men jag hann koppla. (Den här frågan får jag och Anders typ 12 gånger om dagen...)

Och om sanningen ska fram så börjar jag nog bli lite nervös. Det suger liksom till i magen då och då. Men jag undrar om man har en viss dos med nervositet och att den antingen portioneras ut på flera dagar/veckor/månader eller om den kommer komma samma dag, vid ett och samma tillfälle. För just nu känns det som om den komma på lördag, både för mig och Anders. Vi är inte så nervös. Men när vi övade med prästen så blev jag galet nervös. Det är frågan.

Men pirr är ju något annat. Och pirrar gör det mer och mer. Sådär härligt. Mitt inne i magen, innanför naveln. Säger det bzzzzip då och då under dagarna. Underbart! Men det är svårt att veta vad man känner - jag har ju liksom aldrig gjort det här tidigare... Så man vet inte man man ska känna efter.

Men att det är helt fantatiskt underbart härligt, det vet jag!

midsommarveckan.

Det här känns HELT okej :) Nu bestämmer vi så.

4 days left.

Bara fyra dagar kvar nu. Igår trodde jag att det skulle vara onsdag som idag, fråga mig inte varför. Men jag längtar väl så ;) Men det betyder ju däremot att vi har ytterligare en dag att fixa och dona på! Torsdag är helt ägnad åt att hämta och lämna grejer så innan dess ska ha "administrativt" vara klappat och klart. Jag tror faktiskt jag kommer hinna med det mesta idag. Sötpöt är sjuklig så jag gör mitt bästa för att kurera honom på alla möjliga sätt - bl.a. horisontalläge i soffan och knapra Echinagard och Strepsil. Dock ska han få göra ett samtal idag.

Nähä - dags att sätta fart!

fix och don.

Donar och fixar med grejer inför bröllopet. Har pysslat med festprogrammet nu och sådär. Det börjar ta sig :) Ringt hotellet och checkat av så att vår bokning fanns kvar också. Pratat med kantorn och stämt av har jag också... På tal om det skulle jag ju maila honom!

Känns om om det är tusen saker att göra, men det är nog inte det. Det är mycket som vi ska prata igenom med "bröllops-teamet" och en hel del att frakta till lokalen. Men det kan först ske på onsdag, torsdag och fredag!

Imorgon ska jag kolla in bra platser att fotas på samt ordna med placeringskort och så. Jepp!

vigselprogram.

Nu är alla vigselprogram utskrivna och ligger i en plastficka och väntar på lördag!

men alltså.

Nu fick jag ett besked så jag bara tappade luften. Allvarligt talat... ÅÅÅÅH! Så arg jag blir. Och det är så j-vla typiskt. Bajskorv.

segelin.

Det är så mycket att göra att jag inte gör nåt. Förutom bröllopet måste jag handla mat och skriva in mig på det där stället... Åh. Så tråkigt! Får fasiken sätta fart nu.

murgröna.

Vi söker mugröna! På metervara typ. Någon som har i sin trädgård eller som har föräldrar som har i sin trädgård - som vi skulle kunna få ca 7-12 meter av - eller mer? Det vore toppen! Hör av er!

[email protected]


mitt högeröra.

Alltså. I mitt högeröra, i skinnet inte i inne i örongången, så har jag antingen en gigantisk finne som är på g att ploppa ut genom huden alternativt är det något broskbit som har lossnat. Det är en liten lös grej som gör ont när man rör vid den och den sitter liksom längst in och upp på öronsnibben. Läskigt. Äckligt. Ta boooort!

tårtjakt.

Det här med tårtjakt är påbörjat och nu har jag mer kött på benen. Det tråkiga är att de stora matvarubutikernas bagerier tar typ hälften så mycket i pris som de riktiga konditorierna... Helst skulle jag ju vilja gynna konditorierna men när det skiljer så pass mycket i pris så blir det svårt att motivera. Dessutom är det inget av konditorierna som är öppet på lördag - med all rätt, de är ju också värda lite ledighet! Så det lutar åt ICA Maxi eller City Gross och vad det gäller smakerna så tror jag att City Gross ligger nära till hands.

Ska diskutera saken med älsket!

sommarsolståndet.

Idag är det sommarsolståndet. Alltså det vi kommer fira på fredag. Den längsta natten på hela året. Men jag vet inte om det var natten som var eller natten som kommer. Dock kan vi konstatera att natten mellan lördag och söndag var väldigt ljus och vacker. Solen var långt kommen på himlen redan vid halv fyra snåret, när vi var på Kattrumpan och badade.

Kattrumpan 100620, kl. 03:40 cirka.


wedding week.

Vi gifter oss DEN HÄR VECKAN! Iiiih! :) Har lite pyssla med som rör bröllopet idag, ska fixa det sista helt enkelt! Det största som hänger i luften just nu är programmet till festen, men det löser sig nog rätt fort när man väl sätter sig och donar med det. Fast visserligen måste jag prata lite med Anders och toastmaster om det.

Den största nöten att knäcka idag är tårtan, eftersom det finns en människan som sätter käppar i hjulet för vår önskeplan som egentligen hade funkat om människan hade lyssnat från början. Nåja. Jossan ska ha världens största tack ändå! Ska nog börja re i det med detsamma, har kanske en mycket bra plan... :)

203 dagar kvar.

Om 203 dagar så åker vi på smekmånaden. Mauritius är det ju, som ni vet. Hotellet har tre stränder - känns ju jobbigt ;) Och det ser ut såhär:

Man kan bo sämre ;)

Det ser ut som paradiiiiset!

Bilder från fritidsresor.se


imorgon är det den här veckan.

Imorgon så gifter vi oss "denna veckan", helt galet! Ska jobba på som tusan med det som är kvar att fixa imorgon så att de sista dagarna kan gå i pirrets och njutningens tecken! Iiiiih!

20e juni 2010.

Söndag idag och min kära kusin/bästa vän/tärna fyller 26 år idag! GRATTIS!!! Dagen har gått i slappandets tecken, lite undanröjning osv. Plus att jag var iväg vid 11-snåret och "fixade" en grej tills på lördag och det gick toppen! :) Johan och Malin kom förbi och sen så sov vi en stund i soffan, jag och Anders. Sen premiärade vi på Subway - det var gott! En lagom middag idag, minsann.

Tittade på Daniles tal på Youtube också. Han kunde nog inte gjort det bättre, så fint!

premiärdopp.

Nu har jag, Anders och Johan varit på Kattrumpan och nakenbadat. Killarna badade innan idag men för mig blev det premiärdopp :) Vi cyklade, badade och skrattade som tusan :) Soluppgången var fantastiskt. Ljuset på Kattrumpan var helt enastående! Nu är det undanstädat här hemma och dags att sova ett par timmar. Imorgon blir de slappdag ;)

plask.

Nu ska vi cykla och bada :)

19e juni 2010.

Idag gifter sig kronprinsessan Victoria med herr Daniel Westling. Jag har haft TVn på sen sändningarna började och missade bara ca 45 minuter när vi gjorde ett ärenden på stan. Man blir så himmelens glad när man tittar på det, det är liksom bara lycka lycka lycka, inget elände eller nåt. Så underbart! Historia! Det skrivs historia idag!

Men jag tänker - undrar om Daniel satt där i sängen om tonåring och tänkte "den där prinsessan är ju så himla söt, vilken dröm att få vara med henne"... Det är ju kanske inte riktigt något som man tänker kan hända! Häftigt!

Och TVn kommer stå på minst fram till att kortegen är klar, hur det blir ikväll återstår att se.

en vecka.

Nu är det bara en vecka kvar. Om exakt en vecka är det 54 minuter kvar tills VÅR vigsel! Aaaah! Tokigt värre!

En vecka kvar som fröken Westerberg! Måste passa på att kalla mig Westerberg mycket nu ;)

lycka.

Ser ni hur lyckliga dom är?! Åh! Jag blir helt lycklig av att se dom! Sen slår det mig - om en vecka exakt så är vi i samma sits som dom är nu! Det är helt fantastiskt! Sådan där lycka ska jag också utstråla!!! Underbara kärlek!

program.

Nu har prästen okejat programmet till kyrkan så det är bara att börja skriva ut :) Woho!

kläningen i hamn.

Nu har jag varit och hämtat klänning med underkjol i en skitstor och bra "garderob". Var in på Triumph för att byta BHn som inte passade så bra nu efter vi donat med den. Provade typ tre stycken men sen kom jag och säljaren överrens om att det behövs banne mig ingen BH, toppen! 230 kr tillbaks och jag är mycket nöjd :) Gud vad bra hon var, säljaren. "Klart du måste prova med klänningen, jag hjälper dig!", åh! Så underbart med sådana människor.

Och nu är jag galet nöjd med klänningen! Så sköööönt!

Så nu hänger klänningen med underkjolen i "garderoben" på min garderob i sovrummet. Och den ska hänga där i endast 8 dagar till! Iiiiih!

Jag och klänningen på promenad!


klänningen.

Strax ska jag smita ut på stan för att göra några ärenden men framförallt så ska jag hämta min klänning! Aoooowiiiie! Hoppas det blirbra med axelband och grejer nu alltså. Får se om jag provar den i butiken innan jag går hem med den. Måste byta BHn jag köpt, för det blir knas med den. Yesbox, pirr!

8 dagar.

Endast 8 dagar kvar nu. Och om en vecka kommer hela familjen, tärna och en vän till Kalmar. Vi ska förbereda allt i festlokalen och nerverna lär väl vara utanpå kroppen. Det är även midsommarafton och jag hoppas vi hinner käka lite nypotatis och sill :)

Något som är rätt så betydelsefullt men som man inte kan råda ett dugg över är ju vädret... Jag har en app som visar två veckor framåt i tiden och denna kollar jag givetvis dagligen om den 26e juni. Det har varit allt från regn, halvklart till strålande solsken. Det är ju svårt att sia om så långt i förväg, men man hoppas ju på sol. Visserligen är festen och vigseln inomhus men det är ju så mycket roligare med sol! Och regn när vi kommer ut ur kyrkan och vid fotograferingen är ju inte sådär jätteskoj kanske... Men idag hade Barran en liet längre väderprognos för midsommarveckan från SMHI, och kolla in detta:

 

Vi håller på det, okej? :)


fräknar?

Det ser ut som om jag har fått fräknar på bröstet, inte på brösten utan ovanför och nedför halsen. Vad kallar man den delen av kroppen!? Nåja! Fräknar! Jag som älskar fräknar och aldrig har haft det själv, åh! Vad glad jag blev! :)

fynd.

Skulle en sväng på stan för att kolla en grej till bröllopet samt posta lite grejer. Smög inte på H&M och de hade ju rea! Fyndade en söt jeanskjol för 75:- och en väldans användbar klänning för 75:-, bra där! :) Sedan har jag pratat med älskde mamma i telefon och även min fina Emma tillika tärna också. Sen har det varit solstolsläge på altanen i 1½ timme. Fick ett SMS av älsklingen där han skrev att han slutar förmodligen 2-2½ timme senare än beräknat :( Jag längtar efter honom juuu!

Dags att röja lite i köket, plocka undan disken från igår typ. Det blev "en del"...

9 dagar.

Idag är det bara nio dagar kvar. Det är inte alls mycket. Iiikh! Det är lite kvar att fixa, men det är inget som är okontrollerbart eller så. Det är mest roligt! Väntar ett mail från prästen så jag kan få kyrkprogrammet okejat, så jag inte satt något i fel ordning, så då kan jag stryka det från listan också! :)


Det pirrar och fy bubblan vad jag älskar min blivande make!

vita klänningar.

Studenter, kostymer, vita klänning, vita sammetsmössor, studentsång, tårar, frihet, blommor, champagne, presenter, tårta, mat, mer champagne, släkt och vänner, visselpipa, mer blommor, mjukisdjur, lastbilar och flak, stora skyltar, Den blomstertid nu kommer, tal, tal, tal, hurra, mer tårar, massor utav skratt, fotografier, ballonger, björkar, serpentiner, svenska flaggan, förberedelser, musik, fy fan vad vi är bra, skolklasser, rektorer, stipendier, betyg och en framtid som väntar runt hörnet. Nu börjar det :)

fix och don.

Det är mycket fix och don nu, som skrivet. Men igår eftermiddag hade jag en 4 dagar gammal Alexander sovande på mitt bröst/mage ovh jesus så mysigt det var. Som en liten groda låg han där och slumrade.

Ja, idag fortsätter donandet. Imorgon blir det studentfirande så det blir att ordna mat och tårta och present och lite sådär. Ikväll kommer även svärmor och styvsvärfar (jag är ju berikad med flertalet svärföräldrar! :)) så det blir att umgås lite ikväll. Imorgon förmiddag blir det lite stressigt kanske, men det ska väl gå det med.

Dags att få på sig kläder, ja.

man håller sig sysselsatt.

Med stundade studentfirande (denna veckan) och stundade bröllop (NÄSTA vecka...!!!) så håller man sig rätt så sysselsatt. Men jag har nog koll på det mesta. Men det ska ju liksom göras också :) Har donat mycket inför studentfirandet idag och jag tror det kommer bli tokbraigt :) Tihi!

Nu ska jag fortsätta dona!

next week.

Hörni. Vi gifter oss nästa vecka. NÄSTA vecka. Åh, så tokigt! :)


middag.

Idag serveras det grillad entrcôte med klyftpotatis och kryddsmör med smak av tomat och parmesan samt lite bearneisesås, till det en sallad med gurka, tomat och rödlök. Det hade ju suttit fint med ett gott rödvin men sötpöt jobbar imorgon så det blir väl typ måltidsdryck. Till efterrätt äter vi svenska skivade jordgubbar med mjölkgrädde.


underskrift.

Nu har jag "hittat" min nya underskrift, fint som snus! Måste gå lätt att skriva men vill ändå att det ska vara fint och passa ihop hur jag skriver Elin och det gör det. Nöjd, nöjd!

Coolt att kunna hitta på en ny underskrift måste jag säga, gillar't!

träning.

Jo då. Jag springer fortfarande, hade en liten svacka men nu är jag på g igen. Springer måndag, onsdag och fredag. Fast denna veckan söndag istället för fredag. Väl hemkommen blir det massor med sit ups. Jag är nördig och har laddat hem en app som ska hjälpa en att lära sig göra 200 situps och det ska ta 6 veckor tills man kan detta. Najsigt! Idag gjorde jag typ 125 tror jag, vilket är galet många för mig. Och löprundan var apjobbig, men jag tog mig igenom! Och jag springer inte mer än 3 km, men det är bättre än inget och jag märker ju resultat så.

Så jag är nöjd med mina prestationer. Skönt att ha rutin.




Frukost och dusch - väldigt välkommet.

inte jag.

Idag har jag ägnat morgonen åt att leta efter bakfylletips i min hjärna och hos andra för en väns räkning. Jag mår prima och behöver dem inte, vad ni än tror. Jag hoppas hon mår bättre snart och att jag gav henne något vettigt tips.

Annars bjuder dagen på en löprunda, veckohandling och bröllopsbestyr. En bra söndag. Egentligen skulle den där löprundan skett i fredags men jag städade och hade mig så det blev aldrig något av den och på sätt och vis kanske det var bra för idag är det ju så mycket bättre väder än då och igår. Dricka upp teet och sen ut!

imorgon är det nästa vecka.

Okej. Jag har två veckor kvar som Ms Westerberg sen blir jag Mrs Löwstedt. Åh! Jag längtar så jag håller på att spricka. Å andra sidan vill jag inte att det ska gå för fort heller, för jag vill kunna njuta av känslan som bor här hemma och inom mig.

Men imorgon. Då kan vi säga "nästa vecka gifter vi oss". ÅÅÅÅH!

Idag hade jag tänkt dona en hel del med bröllopsbestyr - känner mig så pepp på det!

tråååk.

Jag har toktråkigt. Har pockat på min blivande mans uppmärksamhet ett bra tag vilket resulterat i att vi halvligger helt omslingrade i soffan vilket iofs är trevligt. Jag är inte ens trött så att gå och lägga sig känns lite avlägset. Men jag gör nog det och tar med mig lite Gossip girl in för jag har ingen lust att se England-USA längre.

denna blåsiga dag.

Imorse var jag helt vimsig och dan. Sen så tog jag en ryggsäck, köpte varsin biskvie och begav mig till extrajobbet. Inte för att jobba, tyvärr, men väl för att hålla kära Johanna sällskap under sin lunch. Och catcha upp lite - vaddå vi har inte sett sen i onsdags, vi hade grejer att prata om ;)

Det var lite strul och dant så jag hängde runt lite och störde mina kollegor en stund, höll även Henke sällskap på hans lunch. Sen kom så Johanna och vi snackade lika allvarliga som oallvarliga saker, som vanligt. Och hon blidde gladlig för biskvien - vilken jag tror behövdes för hennes del :) Sen så köpte jag ÄNTLIGEN mig ett par vita, vanliga Converse - åh! Hurra!

Sen tog jag mitt pick och pack och tänkte åka buss tillbaka också, men det gjorde jag inte. Jag gick till busshållplatsen stod och glodde i marken i 15 sekunder och sen så gick jag tillbaka och promenerade hem över Skälby. Det blåste satan men solen tittade fram och det var mysiga djur där. En sväng in på Maxi för att hemla lite och nu är jag hemma igen!




runt 30.

Enligt min statistik här på bloggen så har jag kring 30 unika besökare per dag, det ligger stadigt där omkring. För bövelen vad jag är nyfiken på vilka ni 30 är! Tänk om det är typ 20 av er som är samma varje dag, eller det typ 5 som är konstanta och de andra 25 slumpmässiga från olika håll, eller hur kan det vara?

Vågar ni ge er till känna? :)

hindrande vindar.

Igår så städade jag i princip hela dagen, så skönt när det är gjort. Gud så jag njuter! Jag hjälpte även en underbart vacker tjej som skulle på bal, åh så fina dem var! Lite glansig i ögonen minsann. Men nu är det rent och tvättat och nybäddat och så skönt!

Vaknade i natt av att sovrumsdörren stod och slog pga. blåsten, vi hade fönstret öppet. Stängde fönstret och hade lite svårt att somna om. Men det gjorde jag till slut. Vid 7-tiden pussade söt mig hej då och sprang till jobbet och jag somnade om och vaknade inte förrän nästan 8:30, jesus. Så länge brukar jag då inte sova, framförallt inte när jag somnat typ 22:30 dagen innan. Var helt vimsig och mådde helmysko när jag steg upp. Men efter en stor kopp the och jag konstaterat att det bara är två veckor kvar till den stora dagen känns det bättre :)

Idag ska jag hålla Bohlin sällskap på lunchen och jag är latmask och tar bussen. Hade tänkt cykla men jag pallar inte det i den här blåsten, hualigen. Funderar eventuellt på att gå hem. Vi får se.

natten.

I natt så drömde jag att jag bl.a. körde bil och att jag satt med ett gäng människor från min skoltid. Vi löste svenskuppgifter och jag ägde så hårt. Sen hoppade jag omkring tillsammans med Måns Zelemerlöv, vi hoppade sisådär 3-5 meter högt. I samma lokal som vi hoppade omkring så hängde den här kvinnan i en lampa som hon sedan trillade ner ifrån, men hon trillade så snyggt att hon inte gjorde sig illa.

12e april 2001, kl. 15:54.

.. så skrev jag detta i min dåvarande "blogg":


myrorna kommer springande upp för bladet å sen så ställer dom sig i toalett kön å väntar på sin tur...bidé är nytt i myrstacken...



Vad fick jag allt ifrån!?

Och:

Tors. 17e maj, 2001, 16:22.


Jag har börjat planera ett tredje världskrig. Planen ligger i min gamla after eight låda som ligger under mitt skrivbord. Där har jag även resårband...


Haha. Jag tror t.o.m. att jag minns vad det var jag hade i lådan :)

Eller den 18e maj 2001 17:59.


Jag vässade pennor i den tuffiga elektriska pennvässaren på SOn...Jag fick ju det!
Den dog helt plötsligt. Oj vad jag skämdes.
Sen skulle jag gå därifrån ju. Å då hade jag ner hela saken på golvet. Jag lyfte upp den snabbt å gjorde honnör med en hållning som var stel. Jäklans vad jag kan vara rak i ryggen. Tina å Elin å Mia skrattade åt mig... Ska man inte göra honnör när man haft ner en elektrisk pennvässare på golvet?
Den lilla rackaren blidde varm då å då det var därför den dog. Sen vaknade den igen, när det svalnat. Jag vässade alla Tinas pennor.*stolt*



Haha, vad jag höll på! Men vissa saker förändras ju aldrig! ;)

Eller Tis. 22a maj 2001, 17:31.

Jag sa en skoj sak idag..Te min matte lärare av alla människor på denna jord...*harkla å räta på ryggen* -

”Du kan ju ta alla tjejer bakifrån!”



HAHAHA!

koppar.

Äntliiiigen så har jag donat om lite i våra köksskåp. Slängt ut sådant vi inte använder och bytt lite plats och flyttat lite hyllor. Denna tanke om omstrukturering har jag haft i typ ett halvår, men idag kom jag till skott. Jag vet inte varför det tagit sådan tid att komma till skott, förmodligen för att det hela tiden dykt upp saker som varit mer prioriterade. Men nu är det gjort och jag är nöjd och det blev bra!

bröllopsresa.

Idag har vi äntliiiiiiiiiiiiiiigen bokat bröllopsresa, vår smekmånad! Den går till Mauritius och vi åker iväg i januari. Det ska bli så helt galet underbart, åh! Jag fattar nog inte riktigt att det är sant. Att jag och älskling ska åka på semester tillsammans, bara vi två. Det har vi aldrig gjort tidigare. Herr och Fru! :)


9e juni.

Idag är det sex år sedan jag tog studenten. Samtidigt som det inte känns så fasligt länge sen så känns det lite avlägset. Jag har liksom gjort så mycket på de här sex åren. Samtidigt om jag utvecklats väldigt mycket så känner jag mig fortfarande lika vilsen och undrande över världen som då.

Jag såg nog en annan Elin framför mig när jag tänkte på mig själv som snart 25-åring när jag var snart 19... På det sättet har jag inte kommit speciellt mycket längre men som skrivet så har jag utvecklats mycket som person. Om någon som jag inte träffat sen den 9e juni 2004 skulle möta mig idag så tror jag dem verkligen skulle undra om det var samma person på vissa plan.

Intressant det där. Hur man ser sig själv några år framåt. Undra hur jag är som 30-åring, jag har ju mina föreställningar nu. En sak är jag rätt säker på har förändrats (bortsett från att jag är gift då :)), och om det inte har det så undrar jag vad fan jag håller på med.



Men SEX år sedan. Jesus. Och skorna håller än.

apropå det.

"... så måste jag skita."

Jag har världen bästa vänner! Haha. Precis som det ska vara. Allt är i sin ordning med andra ord.

prästträff.

Nu har vi träffat prästen - en mycket trevlig tjej som dessutom hade Converse, yeah!

Vi har pratat igenom allt, allt, allt typ tre gånger. Vi har valt mellan lite olika grejer och fått berätta om oss själva och oss tillsammans. Åh, blev alldeles rörd av Anders ord. Sötnos. Sedan övade vi lite och jag tycker lite synd om Anders för handsvetten anfallde som attsingen. Eh. Ja. Det får han stå ut med. Vi är dock lite oroliga att vi kommer börja skratta när vi tittar på varandra, men så får det väl vara då. Vi är ju lyckliga!

Men jäklar i min lilla gata vad nervös jag blev och vad hjärtat dunkade hårt och snabbt och vad det pirrade i hela kroppen och vad benen skakade när vi övade att säga allt man ska säga. Och då stod vi ändå bara i vardagsrummet här hemma och sa bara en bråkdel av det vi ska säga. HUR KOMMER DET INTE DÅ KÄNNAS DEN 26E!? IKH! Men det en grymt häftig känsla. Svår att förklara och once in a lifetime.


Ååååh, vad jag längtar!

bröllopsbestyr.

Nu så.

Klänningsfix och det kommer bli sååå bra. Det ska sys fast axelband och den nya underkjolen blev perfekt. Precis så som jag vill ha det. Och längden är också perfekt. Jag har helt enkelt den perfekta klänningen för mig och min kropp när det finns axelband på! Bohlin var mitt trygga stöd och support och bekräftade allt detta som var perfekt ;)

Vigselringarna är nu provade och vi har lämnat in förlovningsringarna för putsning. Känns hlet tomt och naket utan den! Den har suttit där konstant sen 2a augusti 2005 för bövelen! Dessutom lade vi till en svart diamant på Anders vigselring, det kommer bli skiiiitsnyggt! Kändes nästan som att häda lite när man provade ringarna, inte förrän den 26e ju! Men nu ska jag då ta inte ha på den något mer innan den 26e.

Sedan så har jag varit hos frisören och donat uppsättning. Vi provade lite enkelt och det kommer bli så snyggt! Åh! Jag vill inte berätta mer, ni får se den 26e eller på fotona sen :) Men frisyren är så Elin! Och hon som ska göra den är så galet bra och trevlig, kommer nog gå och klippa mig hos henne sen och för alltid.

Och om ett par timmar kommer prästen! Dags att tänka till ordentligt och skriva ner frågor nu.

Tjipp!

imorgon.

Imorgon ska vi/jag:

- prova klänningen med ny underkjol och måtta upp axelband
- tittar och prova ringarna
- träffa frisören och "konsultera" frisyren
- gå och prata med vår kontakt på Reisa
- kanske beställa brudbukett och andra blommor
- träffa prästen

Imorgon blir det påtagligt, minst sagt! Aaaah!

idag.

Idag så har jag:

- pratat med mamma två gånger
- postat ett brev
- hämtat min cykel
- tvättat
- ringt några tråkiga samtal
- fått min nya almanacka med posten
- tittat på Gossip girl
- lyssnat på musik
- lagat middag bestående av raggmunk och fläsk

vår trädgård.

Vi har ju ingen regelrätt trädgård eftersom vår gård är belamrad med grus. Men vi har en massa krukor, zinkbaljor, pallkragar och hinkar. Och några stora lådor som egentligen tillhör hela huset men som vi basar över eftersom det inte växte något där i innan.

Vi har blommor av olika slag, en syrénbuske from i år, potatis, örter, tomtater, ärtor, morötter, rädisor, olika sorters lök, smultron och något jag säkert glömt. Det helt fantastiskt att vi har detta, fastän vi bor mitt i smeten. Det är så himla mysigt att gå där ute och pula och fixa och se det gro. Rädisorna t.ex. växer så fort att vi nästan ser det. Sen måste det nog gallras där i, jag tyckte det lät så fjuttigt att sätta fröna med 2-3 cm mellanrum så jag hade väl inget mellanrum alls kanske...

Det som är lite besvärligt med vad jag nu har börjat kalla trädgården - vad ska vi annars säga!? - är att vi inte har någon vattenslang så vi får hätma vatten i en kanna i duschen vilket tar lite tid och så, så ibland är det skönt att det regnat så man inte behöver fundera på det. Men jag överlever det av allt det fina vi ahr där ute. Och vi har nog minsan potatis till midsommar! LYX!




atjo!

Nysattack, förkylning på g? :(

ni var 76 unika.

Den 31a maj hade jag 76 unika besökare på bloggen, vilket är många. Det var den dag jag skrev om möhippan. Jag har fått EN kommentar på det inlägget. Det är lite ledsamt.






Men tack älskade Titti för denna kommentar!

program.

Har suttit och pillat med programmet till kyrkan, men det är lite svårt för jag vet inte riktigt allt som ska vara med och framförallt inte i vilken ordning. Men jag har lyssnat igenom några psalmer och letat upp texten till dem. Sen finurlar jag på vilken musik vi ska gå ut till. Den låt som jag är inne på nu skulle jag vilja hitta i en instrumental version, men jag gör inte det och det är ju bra om man vet hur den låter utan sång. Får höra med Anders vad han tycker också, förstås.

Sen är det ju program till festen också, som vi borde knåpa ihop. Vet inte riktigt vad man ska ha med där heller förutom en förteckning på gästerna. Hm. Klurar vidare på den.

nästa vecka är det nästa vecka.

Om en vecka så gifter vi oss nästa vecka! Aaaah!

hultfredsmusik.

Förra veckan så bokade jag ju och Bohlin äntligen biljetter till Hultsfred. Många av mina stora favoriter kommer dit; Hoffmaestro & Chraa, Veronica Maggio, Fibes, oh Fibes! och The Ark. Om Miss Li hade kommit hade det typ varit fulländat. Och Frank Sinatra, men det blir ju lite svårt ;)

MEN! Jag har ju hört talas om många av banden som spelar och nu får Spotify gå riktigt varmt - här ska lyssnas igenom! Just nu lyssnar jag på The Ting Tings, spännande..!

att göra ingenting.

Idag så låg vi i sängen till kl. 12, sen gick vi till McDonalds och åt frukost, äckligt! Sen gick vi hem och kraschade i soffan och där har vi tittat på Söderling och en film som hette Funny people, den var mest konstig. Sen somnade jag en sväng också. Och så har vi ätit middag och nu är det TV4 med Nationaldagsfirande och "LOVE 2010".



Vet ni? Ibland låtsas jag att all bröllopshysteri och "LOVE" hit och dit är för att vi ska gifta oss. Tihi. Busigt!

änglamark.

Vi lyssnar på Sven-Bertil Taube och Änglamark och han sjunger då "blåsippor", Anders säger strax därefter "sjunger han MÅSFITTOR!?"... Alltså. Det är bara Anders. Knäppskalle.


Världens bästa knäppskalle som snart är min äkta hälft!

kanadagäss.

Jag sa till Titti förra helgen att det kan ju knappast dö lika många kanadagäss som det kläcks varje år. Igår gick jag förbi ett gäng, förutom dem vuxna var det 23 ungar. TJUGOTRE! I ETT av gängen. Och det finns säkert 10 sådana här gäng typ på och kring Kvarnholmen. Alltså. Så här kan vi ju inte ha det.


Men Kalmar kommunalråd har ju uttalat sig i Baromtern idag och sagt att gåskött är gott att grilla. Genomtänkt Johan Persson, verkligen genomtänkt.

guldfågeln arena.

... så ska den nya arenan heta. Alltså. Är det 1a april? Jag tycker det är hemskt.

Det är "svårt" att säga. Smålänningar/Kalmariter kommer säga Guldfåglen. Det är jättelätt att hitta på en massa glåpord. Chickens, hönsgård osv osv. Alltså. Jag finner inga ord. Herreminjööö!

3.

Idag är det bara 3 veckor kvar. Om 3 veckor så ska jag till frisören om mindre än en timme. Om 3 veckor är det mindre än 5½ timme kvar till jag och Anders ska vigas till äkta makar.


Oj. Nu fick jag tårar i ögonen.

lördagsmorgon.

Lördagsmorgon och -förmiddagar är typ den bästa stunden på hela veckan. Ring så spelar vi. Gå i morgonrock länge, äta lång frukost och bara ha det skönt. Nu är jag väl extrem som gick upp kl 7, men jag var pigg och vaknade då. Kan bero på att jag somnade typ kl 21 i soffan igår...

Idag blir det Fredriksskans för att fira Kalmar FF som fyller 100 år i år! :)

saft.

Nu har vi varit på Bolaget och beställt all dricka! Tjoho!

mardröm.

I natt, eller imorse var det nog mer hade jag en hemsk dröm. Det började visserligen rätt bra med att en kompis till mig gifte sig, men allt var rätt absurt kring detta. T.ex. hade hon en galen vit häst efter sig när hon och karln tågade in i kyrkan och jag satt själv i min brudklänning och bevittnade bröllopet via en storbildsskärm. Jag var egentligen påväg till frisören för att fixa håret till mitt eget bröllop.

Men sen var det som var riktigt hemskt och det var att pappa inte skulle komma på vårat bröllop! Herregud, så ledsen som jag var. Han skulle komma till festen men inte vara med i kyrkan. Huu, så hemskt det var.

Och sen så var det massor med Sex and the City och jag gick arm i arm med Samantha.



Det är lite mycket nu, kanske.

favvis.

Att gå och lägga sig vid 22-tiden och låta bli att dra ner rullgardinen och sedan ligga i sängen och titta på den blå himlen och njuta av ljuset är min nya favoritsyssla.

lite bättre.

Tillbringande två timmar på altanen, sen blev jag för rastlös och det var lite väl varmt. Har fått lite färg, men inte så mycket som på framsidan. Men jag behöver ju inte gå och bränna mig, typ. Slipper gärna det. Men min bikinilinje från förra året syns jättetydligt på ryggen fortfarande, lite tråkigt men jaja. Förra året brände jag mig så fruktansvärt på baksidan så att jag grät mig till sömns, inget vidare alltså.

Nu är jag duschad och påklädd i nya fina långklänningen och ska göra ett par ärenden på stan och hämta styvsvärmors bil och sen ska jag och älsk göra tusen ärenden i eftermiddag, han kompar och är ledig! Wihi!

ut på altanen.

Nu ska jag slänga mig ut på altanen och i solen. Och det är väl ingen som tror på mig när jag nu talar om att jag har smort i mig i solskyddsfaktor. Men det har jag, HELA kroppen!




Men den är rätt låg.

kungen.

Jag är ju en riktig kungen-diggare. Jag gillar honom. Calle och jag liksom. Men det är lite just det. Jag funderade igår på, när jag försökte somna, hur man tilltalar honom när man är en nära vän. Sitter hans kompisar med maka och säger "Ska vi bjuda hit Calle och Silvia på lite vin och ost?"? För dem säger väl knappast "Hörru du Maggan, vore det inte trevligt om vi bjöd hit Hans kungliga höghet Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia på lite sangria på lördag?"..? Jag bara undrar. Men jag lär väl aldrig få svar...

23.

Idag är det bara 23 dagar kvar till vår stora dag. Det går himmelens fort nu. Det var ju alldeles nyss jag trodde det var 8 veckor kvar men hade räknat fel och det var 7 veckor kvar. Och allt mer börjar falla på plats, idag ska vi shoppa lite grejer på IKEA till festen. Plus att prällen ringde nyss och då blev det så himla kännbart alltihopa! "Vi ska gå igenom vigselakten". AH! Tänk om 23 dagar står vi längst där framme och säger "Ja!", herremingud. Det känns som om en dröm! En riktig lyckodröm!

solen närmar sig.

Jag har förberett allt för eftermiddagen då vi ska jag låna bil och göra tusen ärenden. Så när solens strålar når altanen är det jag som ligger där ute och försöker få samma färg på ryggen som jag har på framsidan av kroppen. Det är en "viss" nyansskillnad nu...


varför.

Anders vill gifta sig med mig för att jag smakar choklad. Så nu vet jag och ni det.

hultsfredsfestivalen!

I eftermiddag så har jag och fröken Bohlin äntligen bokat biljetter till Hultsfredsfestivalen! DESSUTOM så har denne frökens mamma ordnat så att vi kan bo i hus i Hultsfred! Åh, underbart! Vägra tält! Gud vad kul det ska bli! Dessutom firar vi att Bohlin blir lite mindre barn och lite mer vuxen den 7e då hon fyller år! Hurra!

Någon mer som vill med? :)

telefonen går varm.

Nu går vår hemtelefon varm. Det rings om allt från var tusan våra pengar är, frågor om juridik till pappa, jobb och fråga om retur på beställning från november som fortfarande inte levererats!

Sånt där som hängt i luften och som är så skönt att ha gjort!

mat.

Nu är maten beställd! Iiiih!

sällskap.

Det känns lite tomt nu när jag tittat igenom SATC-boxen, det var ett så bra sällskap, framför allt till lunch. Jag längtar efter Gossip Girl säsong 3 kommer och hittade just att den har release i slutet av augusti. Kanske ska titta igenom de två första säsongerna då? :)

lycklig onsdag.

Idag är en sådan där underbar dag. Jag är fylld av lycka! Jag har världens bästa familj och vänner och alla är friska! Jag ska gifta mig med min livs kärlek om 24 dagar, jag älskar vårat hem, jag trivs med mig själv och som grädden på moset är det sommar och vädret visar sin bästa sida idag!

det här är ballt.

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn
rlol i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är
vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan
stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea
broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

program.

Vi vill ha ett litet festprogram till middagen som i huvudsak kommer bestå av att förklara vilken relation alla gäster har till oss samt en liten mening om allihopa. Jag har funderat på dessa små meningar till och från och haft massor med bra idéer men idéerna försvann tydligen när jag skulle skriva ner dem.

Men nu har jag skrivit om alla jag kan skriva om ensam, sen får vi klura på resten tillsammans! :)

de där kvittona.

Jag gick iväg med mina två påsar pant och kände hur alla stirrade på mig som om jag var världens lodis. Pantade och pantade och pantade och maskinen började givetvis tjuta - jag hade fyllt kartongen innaför. Huu, så hemskt. Fick lite hjälp och pantade klart. Gick och tog det jag skulle handla och betalade. Gjorde ett par andra ärenden och när jag är på väg hem kommer jag på att jag fortfarande har pantkvittona i fickan.

Sägerfulaord.

att panta.

Jag tycker verkligen inte om att panta. Det går liksom inte i linje om hur jag tycker att jag ska uppfattas för att spegla jag. Jag tror alltid att folk tror att jag pantar typ varje vecka, men jag kanske pantar en gång i månaden. Idag har jag dessutom extra mycket pant eftersom det varit festligheter här två helger i rad. Så jag kanske bara är orsak till 10% om ens det, av det jag ska panta.

Jag dricker inte öl, cider eller så varje vecka, inte i dessa mängder. Och jag dricker då verkligen inte läsk så här ofta. VARFÖR tror jag att alla som ser mig med mina pantburkar tror att jag är värsta slackern som livnär mig på läsk och dricker mig redlös på öl och cider varje helg? Fy tusan.

Jag måste uppfinna en snygg bag/väska/påse att ha pant i så man inte fattar att det är pant där i.




Men egentligen älskar jag pant för att det är återvinning! Det borde finnas pant på allt.

denna månad.

... gifter vi oss!

Det är bara 1200 timmar, 25 dagar, 3½ vecka, 0 månader kvar! Iiiiiiih!

bröllopskropp.

Jag har legat på latsidan med ming joggning. Nu är det bara 3½ vecka kvar (HERRGUD!!!) tills den stora dagen och det blir MINST två pass i veckan och då ska jag nästan skämmas över att inte blivit mer.
För. Jag. Ska. Vara. Så. Galet. Snygg.

hultfredsfestivalboende.

Jag och Bohlin ska dra på Hultfredsfestivalen i juli! Typ alla mina favoriter spelar och vi kan bara inte gå miste om detta tillfälle! Dock är jag ju lite tältallergisk och sover gärna i något annat, typ stuga/vandrarhem eller liknande som inte kostar skjortan, men jag är ändå villig att betala.

Någon som har något bra tips? Jag hittade via deras hemsida något som heter Vena värdshus men det verkar ju ligga långt åt skogen? Det måste ligga på gångavstånd ju.

Tar gärna emot tips! Och om det är någon annan som är i samma sits som jag/vi är vi inte främmande för att hyra dyrare hus tillsammans och dela på!

juni.

Idag är det första dagen på sommaren om man tittat i almanackan. Men om man ser till vädret här i Kalmar så är det mer höst. Mulet och 10 grader. Inte alls roligt. Men till helgen verkar det bli riktigt fint! Och i helgen ska jag i så fall sola ryggen, för nu är jag rätt fint brun på framsidan men på ryggen likblek. Snyggt! :)

RSS 2.0