shopping.

På väg till jobbet stannade jag på Äventyrsbadet och köpte ett "medlemskort" där. 199:- för april och maj så får man simma hur mycket man vill, alla dagar, alla tider. TOPPEN!

Var inne på jobbet och sa hej 45 minuter innan jag började, gick sedan till Intersport för att köpa de där skorna de hade haft i en annons. 350:- lät rimligt, tyckte jag. Försäljaren flinade lite åt mig när jag jag frågade efter dem och berättade att de tagit slut på 30 minuter. Ojdå... Jag frågade om de hade några andra och han visade mig och jag slog till! De kostade 140 kronor mer, men att ha ett par riktiga promenadskor är något man bör prioritera. Ju. I vilket fall som helst satt de jätteskönt och de är ROSA. Tokigt värre. Kors i taket att Elin Westerberg köpt rosa skor. Men söta är de minsann :)

Och innan jag gick ifrån jobbet hade jag köpt en rosa hood, ojdå! 150 kronor var också lagom... :)

Nu ska det vällan slappas lite, ätas god middag och sen är det PARTY!!! :)

nys.

ATJO! gånger trettioelva.

mätt.

En spinnande Flora går omkring på skrivbordet. Sitter gärna på musmattan eller står framför skärmen. Men nu har hon satt sig så jag kan se den :)

Har ätit mumsig frukost. En tallrik med vanilj/äpple/kanel-yoggi, en äggmacka, en ostfralla med apelsinmarmelad och ost, en kopp te och ett glas juice. MUMS! :)

Börjar jobba om drygt två timmar. Jag ska cykla ut lite tidigare för att handla lite på Maxi och köpa ett par joggingskor. Inte för att jag ska börja jogga, men jag tror de skorna är bättre än de jag promenerar i nu, som jag köpt på någon lågprisaffär för 99,50... De hade erbjudande på Intersport nämligen, ett par för 350 :-, det låter lagom :)

Och ikväll är det partaj! Wihi!

godmorgon!

Anders gick till jobbet strax innan sju imorse. När han pussade mig hejdå så smet katterna in i sovummet och jag sa att det var okej. Jag somnade om och när jag vaknade låg båda katterna och sov hos mig. Myyysigt! Det är rätt bra att inte Anders ger dem mat när han börjar tidigt, för de blir sådär gosiga då :)

Nu har dem dock fått mat och springer omkring är sådär tokiga...

OCH NU KOM LASSE BERGHAGEN PÅ RADIO! Ååååh! Teddybjörnen Fredriksson! Dagen kunde inte börjat mycket bättre! :)

Nu ska jag äta en låååång frukost (min nya favorit är Yoggi med smak av vanilj/äpple/kanel - mums!) med Ring så spelar vi öronen och läsning av Barometern.

fredagkväll.

Nu ska jag duka fram grönsaksstavar, dip, chips, ostbågar, Plopp och Trocadero för en mysig fredagskväll. Ska äta en massa onyttigt innan nästa vecka blir starten på mitt nya liv (haha, bara sjätte gången det här året, vi får se hur det går), för att sedan invänta Let's dance-finalen med Postkodmiljonären!

Ha en mysig kväll, kära ni!

vår!

På söndag börjar allsvenskan, gruset på stadens gator börjar sopas bort, igår använde jag min skinnjacka och jag är förkyld. Förstår ni vad det här innebär? Jo, DET ÄR JU VÅR!

inte nu.

Jag har varken tid, ork eller lust att vara förkyld. SÅ BORT MED DIG DUMMA SNORERI OCH HALSONT!

barnmorskorna.

Igår var det ju fotboll samtidigt som första avsnittet av Barnmorskorna sändes, och eftersom fotboll inte är så djefla kul att se i repris så tittade jag istället på Barnmorskornapå svt.se och jag är väldigt glad över att det är typ sju avsnitt till. Fy vad härligt det var och en och annan tår föll. Sådan himla lycka! Jag undrar hur jag blir när någon närstående föder barn då... Bröderna, närmsta vännerna eller till och med en själv. Ojoj.

Dags att hoppa in i duschen! Ikväll är det Antikdeckarna, missa inte det!

delkursslut.

Så var de delkursen avklarad. Betyget är inte satt än, men ändå. Känns fint som snus :) Så nu går jag inte skolens förens på måndag, wihi! Dock så ska vi både skriva och läsa något tills dess men jag vet inte hur jag ska skriva... Vi ska skriva hur det var när vi lärde oss läsa, tror de att man minns det!? Nåja.

I eftermiddag tar jag i alla fall ledigt. Sköööönt. Iofs har jag ju varit ledig från och med torsdags till kl 9 idag, men jag vill känna att jag avslutat en kurs vilket jag brukar fira med LEDIGT. Så det så. Dock ska jag fixa lite med papper och sådär, som har med kursen att göra. En starta är att skicka in läromedelsgranskningen som vi redovisade idag. Deadline är imorgon, jag har varit klar i öve en vecka och fortfarande inte skickat in det. Men jag grejade lite med det imorse. Stavfel och sådant.

Ska sätta på mig mysbyxor och sen fixa. Sen kanske det blir en liten film, jaa :)

drömtårta.

Nu har jag gjort allt det där som jag skrev om innan idag. Vi har handlat och jag jobbat. När vi kom hem så bakade jag drömtårta, som nu ligger i kylen och gottar till sig :) Sen lagade vi mat och det var så himla gott att jag är alldeles för mätt nu. Nu MSNar jag med min kära Johanna och kusin Emma.

Har läst allt som jag kan om Fotbollsfruns graviditet, wiiiihi! Nu kunde jag gratta utan att vara anonym ;) Ikväll blir det väl TV och lite mer dator. Mjo. So you think you can dance är ju lite roligt minsann. Wihi.

Imorgon är det sista seminariet på denna delkurs och den enda lektion för denna vecka. SÅ SKÖNT. Jag har inte planerat vad jag ska göra resten av veckan, det känns rätt skönt för jag hinner inte stressa upp mig över något. Men imorgonska jag göra fint schema över alla dagar i min almanacka minsann. Och jag har beställt ny almanacka som kommeromca två veckor. LÄNGTAR.

Nehe. Något annat nu, jaaa.


tisdag.

Ska äta något litet till lunch för att sedan cykla till jobbet, sen ska Anders och jag handla. Jag gjorde veckans meny själv när Anders satt i telefonkö så det blir väldigt god mat hela veckan :) Ikväll får jag potatismos, till exempel :) MUMS. Och jag är tokigt sugen på drömtårta... Det blir nog till att dra fram mjöl och slev när vi kommer hem. Varför inte liksom? Mitt nya liv får väl börja nästa vecka istället ;)

Tänkte igårkväll att om jag vaknar tidigt av mig själv som idag skulle jag gå ut och gå. Jag vaknade vid 7.30 och var utvilad och var faktiskt nästan på väg upp, sen tittade jag ut i springar mellan väggen och rullgardinen. SNÖ. Nej nej, tänkte jag och vände mig och fortsatte drömma. Jag minns inte vad, fastän jag tänkte på det när jag låg vaken.

Igårnatt drömde jag att jag och folk (min nuvarande klass, grundskoleklass eller gymnasieklass typ) byggde båtar som vi sedan använde för att stapla på varandra, fast det satt människor i alla båtarna, för att kunna dra loss gula skosnören ut regalskeppet Vasa, som tydligen var sjösatt igen. Jag var rätt duktig men jäklar vilken sjö det var! Vågar som var typ tio meter höga, men det gick rätt bra ändå.

Sen drömde jag att jag provade gul- och orangerandiga strintrosor hemma hos mamma och pappa, i deras gamla arbetsrum som inte är arbetsrum längre. Vad får jag allt ifrån? Men man har ju något att skratta åt i alla fall.

Nähä. Lite lunch och sedan cykla för första gångden sen i onsdags, tokigt!


hemma igen.

Fast än det är måndag så sitter jag här med ett glas rött vin, det smakar riktigt gott.

Vi har haft det jättemysigt hemma i 08-land. Som vanligt ätit tokigt god mat, bland annat rådjursgryta och vildsvinsstek. Muuuums! Fått träffa HELA familjen, även om det abra var för en minut med Totte och Katta, men bättre det än ingenting :)

Nu måste jag posta det här inlägget, eftersom Anders och Brorsan stökar med internet. Huu.

Synes!


P.S. Idag har jag städat typ hela dagen, men fiiiint är det! :) D.S.

påååååsklov i 08-land.

8.30 imorgon går bussen upp till 08-land så det blir nog inte så mycket uppdaterande på bloggen fram till söndagkväll.

Väskan är packad och mina ögon är trött så det är dags att krypa ner hos alla gosedjur. Förstta bort nagellack och borsta de små vita.

Ha en glaaaaaaaad påsk!

image206

påsklov.

Nu har jag påsklov! Jag är HELT LEDIG fram till och med onsdag. Så hiiiiimla underbart! Imorgonbitti åker vi upp till mamma och pappa och firar påsk med familj och släkt, plus firar mina gudföräldrars dotter på 18-årsdagen. På söndag åker Amanda till Göteborg och jag och Anders till Kalmar.

Storebror och hans sambo ska till sambos familj i Norrland och de åker imorgon så dem träffar vi inte. Trååååkigt! Men det braiga är att pappa hämtar dem på Tottes jobb och skjutsar upp dem till deras tåg som går vi 14.50 samtidigt hämtar han oss vars buss kommer in 14.20 - peeeeeeeerfekt! :)

Nu ska jag NJUTA av ledigheten, mums! Vi har bjudit Johanna på middag, lite som tack för att hon ska mata katterna och tömma bajslådan, medan vi är i 08-land. TACK!

Nu ska jag göra något annat. Hihi.

några timmar till.

... har jag lagt på läromedelsgranskningen. Har suttiti från ca 21.15 till nu så det blev några timmar till på de där 15. Haha. Bara jag blir godkänd! Men Titti har läst det och nu har jag ändrat och lagt till det hon tyckte. Precis nästan allt! Dock är det omöjligt för mig att få in referenser på vissa saker, jag kan ju inte ljuga och jag anger ju att det är jag som tycker o, anser och upplever.

Vår dator är fett seg just nu. Anders håller på atta ladda ner en massa skitfilme r+ överför en redan nedladda från en hårddisk till en annan. Så just nu skriver jag utan att texten komemr fram. Den gör väl det så småning om.

Imorgon börja vi inte förens klockan 13, det är rätt skönt med tanke på hur länge jag suttiti upp enu. Nu kom allt text och ni får stå ut med mina konstiga stavfel. Men klockan är faksitkst tio i ett.

Dags att borsta gaddarna och gosa ner sig hos sin älskade!

G O D K Ä N D ! ! !

Så fett godkänd! Herre Satan! (Rezas fina uttryck)

40 poäng var G, 60 var VG och totalt kunde man få 80.

Jag fick 55, rätt nära ett VG för att vara Elin ska ni veta. Folk pratar om att de aldrig gjort omtentor. HAHA låter det i min värld. Kul för dem då. Jag har gjort x antal stycken. MEN INTE I DENNA KURS! Föresten så skäms jag inte över att göra omtentor vilket andra verkar tycka att man ska göra. That's life and life is a bitch och jag har lärt mig sjukt mycket mer faktakunskaper på de tentorna, minsann. Sen om ni vill så kan jag förklara varför jag var så sjukt kass på ordniare tillfället på de tentorna, men bara om ni vill.

Föresten så tittade jag lite extra nu på tentan när jag kom hem, när jag visade lite för Anders. Då upptäckte jag att jag nog rätt "lätt" kunnat få de där extra fem poängen för ett VG. Men vad faaasiken gör det om 100 år!? Typ ingenting. Det gör ingenting om typ ett år heller. Näh.

Elin är bara så glaaaaaaaad! Och nu vill jag hem till mitt paradis (som är jättevitt enligt mamma), men det får dröja tills på torsdageftermiddag!

Näh. Maaat!

vildsvin.

Vi åt vildsvin, som vi fått av mamma och pappa, till middag. Det var gott, lite mer kompakt än vanlig fläskkotlett. Det var typ den enda skillnaden. Jag trodde det skulle smaka mer vilt, tyvärr kände jag det inte alls :(

image205
Det vilda svinet (från min skog hemma i 08-land!)





christer och chips.

Inget bloggande på hela helgen. Fy skäms!

Lördag var det jobb och FEST. Gick bra på jobbet och jag köpte en fiiiin t-shirt till min käresta. FEsten bestod av MELODIFESTIVAL och jag är fett besviken på att Christer inte vann. Faaan. Men lite röster fick han av svenska folket, inklusive mig. Yeah!

Vi hade rrrrroligt och Titti blev upphov till att jag och Malin hoppade sönder en oöppnad chipspåse. Hopplahejsan, men vi fick ju oss ett härligt skratt. Sen dammsög jag. Minsann!

Sen välte soffan och Anders skadade handen.

Jag hade som mission under kvällen att peka finger på varenda foto, jag vet inte om jag lyckades.

Sen vet jag inte riktigt.

Sen gick vi hem och jag beställde mat på Olgas fast de hade stängt och jag köpte deras sita kokta korv.


 
1. Jag och Titti är sååå heta. 2. Jag glömde vilket finger man ska ha uppe 3. Chipskross!


Igår så sov vi tokigt länge och sedan tog vi bussen till IKEA där vi köpte insatser till vår Expedithylla. RÖDA,så himlans fint är det. Plus lite annat grejs. Och de sötaste kassarna, ni vet de blåa kassana på IKEA, de har sådana fast små! Jag köpte tre stycken, de kostade ju bara 4 kr styck. Hihi. Sen åt vi lunch/middag på Burger King sen gick vi till City Gross och köpte glas och lite godis. Sen åkte vi bussen hem. Väl hemma monterade vi insatser och sedan somnade jag i soffan typ. Med andra ord var jag vaken ca nio timmar igår. Haha. Ingen lång dag inte.

Nu är det dags för lite lunch, om jag är hungrig, sen bär det av till skolan och redovisning med snyggaste Power point-presentationen!

15 timmar.

Om ni följde gårdagens bloggande så vet ni ju att jag pluggade då. Rätt mycket. När jag gick och lade mig vid 00.30 slog det mig att jag pluggat i femton (15) timmar! TOKIGT! Jag åt lunch i kanske 30 minuter och middagen gjorde jag samtidigt som jag pluggade och den åt jag väl på 30 minuter också. Sen ett fåtal korta avbrott för toalettbesök och liknande. Det är ju inte klokt. Synd som tusan att jag inte får betalt i pengar :)

Men nu är det HELG! Har haft ett meningslöst seminarium och är redan hemma och LEDIG! Otroligt skönt! Och Johanna slutar om ca en halvtimme sen ska hon ta sig in till stan så ska vi shoppa lite. Eller leta efter saker att shoppa i alla fall :)

Nu är det dags för lunch!

(nästan) fääärdig!

Nu har jag klippt och klistrat in bilderna i dokumentet. Tjoho!

Nu ska jag be Titti och kanske också Anders läsa det så får vi se... Skönt att ha det så pass klart som det ändå är nu, i alla fall! Tung börda som kan släppas :)

Och nu ska jag sooova!

P.S. Föresten så har jag fått in några referenser nu. Hoppas de räcker!

scanna.

Nu har jag föööörmoooooooooodligen skrivit klart. Men man vet ju aldig. Känns skönt att ha en text i sin helhet pilla med i alla fall. Nu scannar jag in olika sidor från boken jag har granskat som jag kan klistra in i dokumentet för att ha som exempel och sådär. Får se hur lång tid det tar :)

jh@#%h/)(/&Tuh!!!!!

JAG HATAR REFERENSER OCH DEM HATAR MIG!

skriiiiiiiiiiva.

Fråga mig inte varför, men jag har skrivit typ 20 sidor för hand till läromedelsgranskningen. Men nu har jag börjat få in all text i ett Word-dokument, wihi! Och det går som smort. Lite farligt är det när det känns så, för då känns det som man är klar bara för att "det är så enkelt", fast man inte alls i klar. Plus att det säkert kommer dyka upp något som man inte tänkt på. PLUS att jag inte grejat med källorna mina, nej nej. Jag har bara skrivit "KÄLLA" i texten där jag ska få in en källa. Visserligen har jag ett litet hum om var jag ska hitta det, i alla fall i vilka böcker :)

Snart borde det vara dags för eftermiddagsrast, men jag har inte riktigt lust med det. Dessutom har jag inget gott att äta ;)

Fortsätta skriiiiiiiiiiiiva!

rast.

Nu har jag haft rast en stund :) Har chattat med Bert Karlsson på TV4:s hemsida. Eller jag läste bara vad han skrev. Men det var inget roligt. :(

Tillbaks till böckerna och svara på den där j-kla genusfrågan.

dags att sätta igång.

Nu har jag duschat, klätt mig, ätit och borstat tänderna. Nu har jag en spinnande Flora som går omkring och stryker sig mot allt på skrivbordet. Hon Ställde sig just på Esc-knappen, som tur var hände inget.

Nähä. Dags att ta tag i den dära läromedelsanalysen...

Förresten. Jag är tokigt frusen. Kan det ha att göra med att mina fötter blev tokblöta under promenaden!?
Burr!

godmorgon!

Idag ska jag PLUGGA!

Gick upp 06.15 och kl 06.40 var jag ute och promenerade, kom hem nyss med tokblöta strumpor. Dags att slänga sig i duschen, sen äta och klä på mig och sen ska jag ägna hela dagen åt läromedelsanalysen, jaaa!

onsdag.

Förmiddag: Pluggade på biblioteket med studiegruppen. Vi var helt klara på 2 timmar och 15 minter, GÖTT!

Lunch: Pluggade lite, handlade lite, åt lite och klädde mig klokt.

Eftermiddag: Haft Utomhusmatematik på Stensö i varierande väder, dock fick bättre väder än förmiddagsgruppen som inte ens kunde vara kvar. Men det kunde vi! Jag frös bara lite om fötterna, Malin påstod att det berodde på att jag hade för mycket kläder på mig så att det inte kom in någon luft. På överkroppen hade jag: linne, t-shirt, sliover, långärmad t-shirt, luvtröja samt jacka. Men det var tur, för jag frös ju inte! :) På benen hade jag: Leggings, knästrumpor, vanliga trumpor, träningsoverallsbyxor och regnbyxor. Och skor då.

Kväll: Duschat (varmt!), ätit mumsig middag, pluggat, surfat.

Nu och sen: Typ borsta tänderna och krypa ner i sängen och glo på TV och somna sött och tidigt.

Imorgon: Upp med Anders (kl. 6), ut och gå, dusch, frukost, påklädning och sen P L U G G A ! ! ! !

fejsbuck 3.0.

STRÅLANDE!

Man kan ju kolla på fotoalbumpå Facebook utan att vara medlem dära! Ooootroligt roligt! Så varsågod, här kommer en hög med länkar för er (Titti, Sara, AP, någon mer? :)) som inte har Facebook!

Studentliv.


EgoElin.

2007 i bilder, vår och sommar.


2007 i bilder, höst och vinter.


Skapande skola 07-klassfest.


Sista året på gymnasiet, 03/04.

Slutprduktion och student, maj/juni 04.


Nu har ni att göra minsann! :)

Ni kan nog inte kommentera direkt vid fotona (eller?), men då kan ni ju kommentera här. Även om ni inte är den typen som kommenterar, eller hur Johanna!? ;)



fejsbuck 2.0.

Hoho! Idag har jag ägnat sjukt mycket tid åt Faceboo... Jag har bla ordnat en grupp till de som jag gick på gymnasiet tillsammans med och där har jag lagt upp en massa sköna videos som jag spelade in med min kamera :) Sen blev jag så inspirerad så jag laddade upp en massa foton (två album) med foton från sista året på gymnasiet! Det är så rrrrrrrrrrrroligt!

Nu väntar jag bara på svar, så kanske jag kan ladda upp fler filmer :)

hoffmaestro & chraa.

Det var ett par karlar med i Rooservice för ett tag sedan och jag föll pladask för den musik som de spelade i sitt band. Jag berättade det för mina päron och de trodde att det var min farbrors sambos söner... Pappa frågade farbrorn min och det var så! Sedan SMSade farbror pappa och bad om min adress och förra veckan damp deras CD-skiva ner i brevinkastet. LYCKA! Efter det slog det mig att jag hörde dem på radio i somras, när de besökte Adam och Gry i Äntligen morgon på Mix Megapol. Och nu ska jag för första gången lägga in en video direkt i bloggen, givetvis med min favoritlåt av en av de bästa grupperna jag någon hört!


fejsbuck.

Klockan är snart 11 och jag har inte klätt mig och jag ska jobba om två timmar. Men jag har fastnat framför Facebook... Har gjort en grupp för min gymnasieskola, typ. Och nu sitter jag och laddar upp en massa små filmsnuttar som jag har på datorn. Så himlans kul!

tentan avklarad.

Tjoho! Så var den skriven! Så himlans skönt, har ju gått och väntat på att få skriva den i vecka typ. Det kändes varken jättebra eller jättedåligt, så det är väl okej. Men jag kommer nog blir både arg, ledsen och besviken om jag inte få godkänt...

Ett tal blev jag helt konfunderad över. Vi skulle ange tre tal som var större än 1/6 och mindre än 1/5... Jag pratade med AP i telefon just och hon sa att man kan ju göra om det i decimaltal. Det är ju så himla sant, och jag satt faktiskt och mufflade lite med att göra om det till procent och så... Men grejen är att vi inte jobbat något alls med decimaltal och Reza har sagt att det liksom bara ska komma sånt vi har jobbat med. Och jag var helt inställd på att ange svaret i bråkform. Nåja. När jag räknade på att jag hade fått högst hälften rätt på alla frågor jag svarat på kom jag upp i 35 poäng eller något, och det krävs 44 för G. Men jag är rätt säker på att få full pott, åtminstone nästan, på några frågor. Så jag boooorde klara det!

Nästa tisdag vet jag! Men nu är det gjort, tjoho!

tentadags.

Jag vaknade 6.04 och gick upp en minut innan klockan ringde 6.15. Lite väl tidigt att stiga upp kanske, men igårkväll fick jag för mig att jag skulle komma försent till tentan pga. att klockan inte skulle ringa. Men nu är jag ju vaken, så nu är det problemet ur världen.

Ska bara packa väskan med Festis, Yalla yoggi och en Snickers. Måste ha lite socker om jag dåsar till på tentan. Jag känner mig rätt lugn nu. Igår eftermiddag var jag nervös men när jag tittade igenom min sammanfattning på kvällningen så blev jag lugn... Jag kan ju i princip allt, bara mer eller mindre bra. Jag vet var mina svaga punkter är och Anders peppade mig till att ta det luuuugnt. Inte stressa, vilket jag har en förmåga att göra. Framförallt när det gäller matte.

Nåja. Ska strax bege mig iväg.

Lycka till, till mig själv!

nervositet.

Jag börjar redan bli nervös för tentan. Det känns inget bra. Hur kommer det då kännas imorgon? Många gånger, de allra flesta, så har jag fått hjärnsläpp på matteprov. Jag ser ett tal och känner att jag inte kan, blir nervös och känner mig värdelös och blir helt blockad.

LÅT DET INTE SKE IMORGON! Men jag har som jag skrivit innan, aldrig pluggat så här mycket inför en tenta. Så faaan om jag inte klarar det!

Tänk på mig 8-13 imorgon!

plugg.

Anders jobbar idag också. Fjärde helgen i rad han jobbar. Jag är i stort behov att få vara ledig tillsammans med honom. Men han ska vara ledig nästa helg har han bestämt, men då jobbar ju jag. Typiskt. Men då har vi söndagen i alla fall...

Men jag kompå en lysande idé när vi gick och lade oss igår. För Anders är ledig på tisdag liksom jag, eller jag har inga lektioner. Då kom jag på att jag kan plugga idag och vara ledig på tisdag så får vi vara lediga tillsammans! Wihi! Så jag fortsatte med det som jag började på igår, läromedelsanalysen. Grejen är att det är rätt lätt eller så, men det tar en sån jäkla tid! Och jag känner att jag har koll på det + att jag börjat i tid (enligt mig). Så jag blev trött på det och orkade inte mer så jag lade nerför idag. Det ska inte lämnas in förens den 27e, fast jag måste lämna tillbaks några böckertill påsk så jag vill/måste vara klar tills påsk men jag tror att det är lugna puckar, minsann.

Går halvdag onsdag och fredag och inga lektioner torsdag så om jag ger min hän på torsdag blir jag nog klar :)

Dags att kolla in Carolas bortförklaringar!

internationella kvinnodagen.

Idag fyller min kusin Pelle år och jag undrar varför det inte finns någon internationell mansdag? Är inte det att trycka ner? Äsch. Orkar inte diskutera det idag.

Idag förresten. Såhär har det sett ut hittills.

  • Steg upp 7.15 med Anders som skulle till jobbet
  • 7.45-8.45 gick jag promenad och lyssnade på älskade Ring så spelar vi på P4
  • 8.45-10-tiden så duschade jag, åt mumsig frukost och klädde mig
  • Sen pluggade jag och såg Kallur gå vidare. Pluggade inte tenta utan en annan examinationsuppgift...
  • Tvättat sen kl 12 har jag också gjort.
  • Städat badrummet.
  • Varit en sväng på stan och köpt te (med chokladsmak!), ett halsband och en hood på H&M (det var halva priset idag!).
  • Sen så har jag ätit lite kakor och druckit mjölk.
  • Och så ringde mamma, det var oerhört skönt att prata med mamma. PUSS! Hon berättade att hon plockat blåsippor!
Och nu ska jag snart gå ner i tvättstugan, sen är det tydligen repris på Så ska det låta kl 17, samtidigt ska jag skala potatis till middagen och sen laga middag som förhoppningsvis är klar till 18.10 ungefär, då Anders kommer hem från jobbet!

city gross och ekvationer.

Idag var jag, Anders och Titti på City Gross som öppnade i onsdags. Det var rätt trevligt. Kändes väldigt stort (men är det mycket större än Maxi..?) och de hade en massa skojiga saker! På "världens mat"-hyllan hittade vi en massa spännande och jag försökte lura i Titti att det var torkad hud, friterat hår och naglar i förpackningarna... Hihi. Vi shoppade lite och det var skojigt. De hade billig riven ost, minsann.

Sen hem och lämna och äta lunch sen cyklade jag till jobbet och sen mötte jag Titti på vägen hem och så cyklade vi hem och PLUGGADE. Fattar ekvationerna bättre. Regeln "att försöka få x:en ensamma på ena sidan" har jag äntligen fått in i min skalle men att skriva en ekvation utifrån ett lästal är jag kass på, men det löser sig väl alltid.

Sen sprang vi en sväng på stan och jag shoppade lite på H&M, hihi. Sen så hem igen och så lagade vi mat (taco, muuums!) sen spelade vi Alfapet. Jag vann! :)

Mysig eftermiddag och kväll minsann och nu är Titti påväg hem till sitt Västervik. I helgen blir det plugg, eller i alla fall imorgon. Men inte till tentan. Nu får det vila. Ska göra vår stora uppgift i didaktikkursen, en läromedelsanalys. Skulle vara så grymt skönt att komma igång med den! Sen ska jag nog titta lite på det till tentan på söndag sen får det vara. Jag kommer bli så jäkla besviken på mig själv om jag inte klarar den här tentan! Har aldrig pluggat så mycket infören tenta!

Och efter att Titti gått hem så har jag tittat på enaktaren som jag speladei tvåan på gymnasiet! Haha. Jag spelade blind farmor. Rrrrrrrroligt minsann!

Nehe. HEJ DÅ.

lite matte, någon?

På måndag är det TENTA. Idag var, vad vi trodde, nästsista lektionen innan tentan. Men det visade sig vara den sista, eftersom "vi redan har gått igenom allt". Jaja.

Jag jobbade sen hem till Titti. Vi gick igenom ALLT, fast inte det som vår lärare idag sa att vi inte skulle ha på tentan och det går faktiskt riktigt bra. Fram till ekvationerna. För min del. F-N! Jag vill ju förstå! Men imorgon ska vi sätta oss ner igen och banka in det i huvudet. Blir mycket ekvationer imorgon för Elin. Sen måste jag sända ett stort, varmt TACK till Titti som står ut med mig. Jag frågar, fattar inte, frågar, fattar inte om och om igen och hon svarar och svarar och svarar och förklarar och förklarar och förklarar. TACK, VÄNNEN! Hur sjuttsingen hade detta gått utan dig!?

Jag vill ha måndag imorgon och sen lördag efter det så att man hade haft en LEDIG helg. Jag menar alltså att jag hade velat skriva tentan imorgon.

Titti, märkte du. Jag gjorde typ en ekvation av det.

"Om måndag hade varit imorgon som i min önskan men det ändå hade varit lördag på riktigt efter det jag velat var en måndag, vilken dag är det då idag?" x = idag

HAHA.

Gå och dö din tråkiga, fan. Elin Westerberg. FÖRSÖK INTE VARA ROLIG.

Bläh. Hej och hå. Nu vill jag ha nästa lördag.ONYKTERHET står överst på listan då. Fast inte förens jag slutat jobbet. Det hade ju sett ut. Onykter på jobbet. Då hade jag säkert högt och tydligt talat om hur illa folk klär sig samt att de hade fått veta om de var en jobbig kund och jag hade nog ställt frågan varför de inte ens ansträngde sig att vika ihop tröjan de tittat på?

Hej, sidospår!

men då.

Inte ens när jag laddar upp 34 stycken bilder får jag någon kommentar. :(


/
bitter jävla Elin

dåtiden, så nära.

Jag fick min första digitalkamera när jag fyllde 18 år. Innan dess så fotade jag min med webcamera. Finns några scannde bilder. Här kommer ett smakprov, ingen kronologisk ordning över huvud taget.



1. Min 17-årsdag. En av de bästa födelsedagarna i mitt liv! 2. Jag leker framför webcameran. 3. Jag är söt! 4. HAHA! 5. Jag på nyår 99/00. 6. Jag på Lunarstorms kontor, haha. 7. Jag är ynka 15 år men rätt söt ;) 8. Modell för nässpray, eller nåt... 9. Jag i naturen hemma 10. Balen i nian. Jag står mellan Jenny och Maria, de i typ vita klänningar. 11. När Elli fyllde 18 år. Den där bilden symboliserar gymnasiet rätt bra :) TOKIGT!




1. Mina guldfiskar. Vett, Etikett och Fräs. 2. IRL01, en tillställning då vi träffades massa folk från nätet. Jag är näst längst till höger... Snart 16 år. 3. Studentfotot! Ni får fasiken hitta mig själv. 4. Jag är jäkla het. Full är jag också. 5. Findus! 6. Felix! 7. Jag ser helt galen ut. 8. Fest i Varberg. 9. Studentfest på Crazy Horse i hufvudstaden. Med Krister! 10+11. Arvikafestivalen! Yeah! 12. Kraftwerk på Arvikafestivalen, yeah!




1. På KGB i Sthlm med en massa coola internetmänniskor. 2. Jag och Marina på Täljekällaren i Södertälje. 3. Mitt första foto på Anders, så djefla snygg! 4. Nyklippt, första veckan i 3e ring. 5. Jag på farmors 85-årsfest hemma hos mamma och pappa. 6. Godmorgon Elin! 7. Bus. Megabus. 8. Toka med krusat hår. 9. Rockbilly ;) 10. Hjälp!? 11: Wihi!


Det var ett litet smakprov av alla mina foton. Typ en promille och mest på mig. Men lite roligt måste ni ju hålla med om att det var... :)

matematik.

Nu har jag pluggat i några timmar, som vanligt är det matematik... Duh.

Jag har fortsatt skriva i min sammanfattning och skrivit på min fusklapp (vi får ha med oss ett papper till tentan där vi får skriva vad som helst). Sen har jag övat på liggande stolen (som är samma sak som trappan, fågelpinne och Celsius). Titti räddade mig, jag fattade inte riktigt hur man skulle flytta och sådant där. Men nu kan jag :) Liggande stolen ger mig kalla kårar annars, jag fattade det aldrig i mellanstadiet och därför har jag alltid varit jätteosäker på division. Men nu kan jag både kort division och liggande stolen, wihi!

Och Titti ringde precis och hade kommit på en sak som vi diskuterade tidigt. HEJA TITTI! De här med olika baser är jag lite rädd för, jag förstår det ju och sådär. Men på tentan så blir det nog både hjärnsläpp och balckout i värsta fall. Jag har aldrig räknat och grejat med sådant innan januari i år så det är så himla nytt i jämförelse med det andra som man har gjort på något vis tidigare i livet.

Nåja. Nu ska jag äta de där kakorna jag köpte igår och titta på Klass 9A på webTV!

äsch.

Jag hade tänkt skriva något här. Typ vad jag har gjort idag. Men har ingen lust, så jag skriver inte mycket mer än det här tråkiga. Ikväll är det Melodifestival och imorgon MATEMATIK (vilken himla otur att jag köpte kakor till mig, att ha imorgon...)

Hej då.

RSS 2.0