hemma!

Nu är vi hemma, tro det eller ej. Vi har haft sådant flyt, sådan jäkla tur. Planet dit var drygt en timme försenat, planet hem var drygt en timme sent. Vi var typ de sista som kom iväg och bland de första som kunde åka hem med ordinarie flyg. Typ ingen svensk i NY trodde på oss när vi sa att vi skulle flyga hem i måndagskväll. Har känts lite kaosartat, svenskar har svårt att få hotell och ett sällskap som vi pratade lite med skulle flyga till Rom och sen åka buss till Sverige som idag eller imorgon. Men nu verkar det ju som om det där jäkla molnet har dragit söderöver i Europa. Nåja.

Vi är hemma! Planet från Arlanda till Kalmar var inställt med vi ordnade tågbiljett och behövde bara betala med de som vi hade bokat till idag (men inte skulle använda) men som var inställt idag. Så vi åkte från Södertälje igår vid lunchtid och var hemma i lägenheten vid 17-tiden. Vi räknade ut att från dörr till dörr (hotellet-lägenheten) tog det nästan exakt 24 timmar... Puh.

Men nu ska jag studsa iväg att jobba! Jag verkar ha fått bukt på jetlagen också, skönt. Anders sover och Enok är jättegosig. Lite svårt att gå hemifrån... Men nu ska jag ju på utbildning på jobbet så det känns spännande!

Kommer bloggande om vistelsen framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0