fix och don.

Mycket gjort idag. Efter att ha kommit hem med katterna, ätit lunch och stoppat ett par tvättat i maskin satte vi oss på cykeln till Hansa City, Anders shoppade ett par jeans och ett par solglajer och jag ett par solglajer på jobbet. Najs. Passade även på att lämna transportburen som vi fått låna av Pernilla! Sen handlade vi mat på City Gross och cyklade hem! Varmt var det, svettigt! Vi var hemma runt halv fyra tror jag och då började Anders hacka kyckling och grönsaker till middagen och jag städade, dammsög, städade badrummet och bytte sängkläder. Nya sängkläder vi köpte i 08-land som känns himelskt mjuka!

Svetten rann och vi cyklade till Kattröven och tog vårt premiärdopp, helt underbart! I tidningen stod det att det var 21 grader och det var det alldeles säkerligen, skönt var det! Sen hem, duscha och äta middag! Nu är det final i U21-EM, heja England!

Råkade visst slå en sönder en glasform efter middagen också, hoppla. Den åkte ner från en hylla i hörnskåpet och det var INTE lätt att komma åt att dammsuga...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0